.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Unhappy Парене и болка

Значи при мен проникването е много бавно, болезнено и неприятно. Боли ме около яйчниците когато при поза трябва да се свия (примерно като е върху мен и крака ми е на рамото му). Преди месец получих някаква инфекция със силен сърбеж и след нея за пръв път го направихме преди 2 дена. Беше много добре, но спряхме за по цигара и пак продължихме и беше с парене и болка и след 5-6 минути спряхме. Отидох да пишкам и ужасно много пареше направо ми се прирева (което не е за пръв път). Да ви попитам дали не е от това, че не съм прекалено влажна отдолу или ?!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не е нормално. Не мисля, че е заради това, че си прекалено "влажна". Насрочи си преглед при генеколог отново.

Междудругото, щом ти разбра, че имаш инфекция, той проверили ли се също? С теб ли се лекува?

Щом ти пари при малка нужда може да е цистит.

Супер фен Аватара на cyclops
    Той лекува ли се паралелно с теб? А след приема на лечението беше ли пак на гинеколог, защото не винаги от едно лечение ти минава, за съжаление.

Циститът само по себеси също е възпаление.
    Най-често се предава при полов акт.
    Щом след контакт с контрения човек ти пари при уриниране, значи си го хванала от него.
    Съответно те съветвам да се замислиш как ти се отразява секса без презерватив.
    Той на приказки и спинозния не е спинозен .

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HideBoy Виж мнението
    Циститът само по себеси също е възпаление.
    Най-често се предава при полов акт.
    Щом след контакт с контрения човек ти пари при уриниране, значи си го хванала от него.
    Съответно те съветвам да се замислиш как ти се отразява секса без презерватив.
    Той на приказки и спинозния не е спинозен .
    Ти добре ли си??? Цистита се предавал по полов път .... глупости на търкала!!! Ти даси чувал мъж да хване цистит? Аз не!!!

Иначе съм съгласна с cyclops
    Защо си тръгнала да правиш секс след като си болна? Поне с презерватив ли бяхте?

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Защо си тръгнала да правиш секс след като си болна?
    А ти четеш ли въобще? Момичето е получило инфекция преди месец. Сега се е оправило, първия тек нищо не боляло, но после нещата са се усложнили. Моята теория е, че, ако той не се е лекувал паралелно с нея, си е имал и той инфенкцията, и сега при повторното правене на секс с него, тя си е върнала инфекцията!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    А ти четеш ли въобще? Момичето е получило инфекция преди месец. Сега се е оправило, първия тек нищо не боляло, но после нещата са се усложнили. Моята теория е, че, ако той не се е лекувал паралелно с нея, си е имал и той инфенкцията, и сега при повторното правене на секс с него, тя си е върнала инфекцията!
    Моя грешка
    Иначе съм съгласна с мнението ти, че може инфекцията да е останала у него, и така тя да се е заразила повторно.

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Ти добре ли си??? Цистита се предавал по полов път .... глупости на търкала!!! Ти даси чувал мъж да хване цистит? Аз не!!!

Защо си тръгнала да правиш секс след като си болна? Поне с презерватив ли бяхте?
    И на мен ми стана интересно как цистит се предава по полов път?! о.О

Прочети малко, пообразовай се и пак ми критикувай некомпетентно коментара

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^^ абе вие съвсем пощуряхте бе? т'ва да ти прилича на тенис на корт? омг

мацката да иде на гинеколог отново, не виждам какво го дъвчите още.

Град
    София, България
    ^тва си беше ясно. Ама тя да отиде на гинеколог, а той на уролог.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HideBoy Виж мнението
    Прочети малко, пообразовай се и пак ми критикувай некомпетентно коментара
    Аз ли бре Ти вземи се образовай:
    http://zdrave.rozali.com/zaboliavani...ave/p6045.html
    http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=18&t=10961

иИ цистит по полов път НЕ СЕ ПРЕДАВА!!! Разрови се малко в нета и ще видиш Циститае болест на пикочните пътища, не на половата система.

Благодаря много на всички ви!! Но аз и когато получих инфекцията не съм ходила на гинеколог (правех компреси с лайка и се миех по 2-3 пъти с хладка вода). Не мога да отида, майка ми ако разбере ще ме съсипе. :Х А приятеля ми до преди мен го правеше с много момичета и доколкото ми е казвал е било без презерватив и доста пъти съм си мислела, че може и той да ме е заразил с нещо. Когато му споделих той ми каза веднага да ходя на лекар, но аз не отидох. Града ни е малък и те правят на нищо ако разберат, че не си девствена дори и ако си на 18. Аз съм на 16 и момчето, с което съм сега ме отвори (ако е от значение).

Супер фен Аватара на cyclops
    Аз не знам как изобщо спиш спокойно...
    Първо, щом приятелят ти е правил секс с момичета без презерватив трябва много да се притесняваш и да изискаш от него пълни изследвания, вкл. за СПИН и др.
    Второ, това че си се самолекувала е много лошо, защото не си знаела какво имаш!??? Трето, промивките само отстраняват и облекчават симптомите но НЕ лекуват !!!
    И четвърто, лекарите по принцип са длъжни да пазят лекарска тайна.
    И все пак на твое място не би ми пукало от мнението на другите. Здравето преди всичко. Не знам дали осъзнаваш колко сериозно е всичко това?

Гъбички?....скоро имах същите симптоми.....отиди на лекар, дори и да облекчиш симптомите след време пак ще дойдат

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    лекарят ако ''раздрънка'' може и да го съдиш после
    трябва да отидеш на лекар, а майка ти няма да те разпъне на кръст, щото имаш инфекция
    + тая инфекция може да доведе до безплодие
    така че пак си помисли дали ще ти пука какво говорят хората евентуално или ще те е грижа за собственото ти бъдеще..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    radichka19, не знам как ще го измислиш, но веднага отивай на лекар. Тези компреси, които си правила не те лекуват, а само облекчават симптомите. Най-вероятно е някаква инфекция. Причинителите може да са различни и има възможности и възможности да се предадат по друг начин, не по полов път. Няма да обяснявам тук точно как. Гинеколожката ще разбере, че не си девствена, само като те погледне отдолу си личи, но това не значи, че трябва и майка ти да разбира.

П.с. Колкото до цистита - вие на всяко момиче, на което му пари като ходи по малка нужда и поставяте тая диагноза... Ай стига вече!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от radichka19 Виж мнението
    Благодаря много на всички ви!! Но аз и когато получих инфекцията не съм ходила на гинеколог (правех компреси с лайка и се миех по 2-3 пъти с хладка вода). Не мога да отида, майка ми ако разбере ще ме съсипе. :Х А приятеля ми до преди мен го правеше с много момичета и доколкото ми е казвал е било без презерватив и доста пъти съм си мислела, че може и той да ме е заразил с нещо. Когато му споделих той ми каза веднага да ходя на лекар, но аз не отидох. Града ни е малък и те правят на нищо ако разберат, че не си девствена дори и ако си на 18. Аз съм на 16 и момчето, с което съм сега ме отвори (ако е от значение).
    Това е инфекция и е много сериозно нещо. Можеш просто да споделиш с майка ти, и да и кажеш, че усещаш парене и болка и трябва да посетиш гинеколог. Инфекции пък и раздразнение може да се получат от много неща - сапун, бельо и т.н. Не знам въобще как наистина спиш спокойно и как не те притеснява този факт. Както БлоодъФ по-горе каза това може да доведе до безплодие.

Препоръчвам ти по НАЙ-БЪРЗИЯ начин да отидеш на гинеколог.

Това наистина е много гадно аз съм на 15 и мен наскоро ме отвори моят приятел ,той е на 17 и на него му беше за пръв път . И ако е от значение винаги сме го правели с презерватив , защото сигурността за нас е на първо място пък и не искаме да хванем някоя болест . За съжаление когато го правихме преди месец след това отидох да пишкам и ме болеше и имаше малко кръв , аз много се уплаших и се разрових из интернет и установих ,че може би е цистит и ,че може да се получи и от триене или някаква инфекция . Затова ти препоръчвам да пиеш чай от мече грозде да подържаш добра лична хигиена и да пиеш по 1 чаша вода, в която е разтворена 1 чаена лъжичка сода.вода. Засега не съм имала проблеми когато го правихме отново преди това му обясних как стоят нещата и му казах да бъде по внимателен , защото и мен всеки път ме боли когато почваме да го правим и след това не ме е боляло ! Успех и дано се оправиш
    Последно редактирано от wizzu : 03-28-2012 на 13:49

Добре защо не отидеш на лекар в съседен Град ?!
    Прегледа не е много пари сигурно от порядъка на 20-25-лева..

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Абе хора...ние тук нито сме лекари, нито гадатели (на каквито се опитваме да се правим за да ти помогнем).. Когато има някакъв подобен проблем отивай на доктор, вместо да пишеш по форумите, защото може да е много сериозно...Ние през сайта не можем да лекуваме за жалост..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си