.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Благодаря много на всички ви!! Но аз и когато получих инфекцията не съм ходила на гинеколог (правех компреси с лайка и се миех по 2-3 пъти с хладка вода). Не мога да отида, майка ми ако разбере ще ме съсипе. :Х А приятеля ми до преди мен го правеше с много момичета и доколкото ми е казвал е било без презерватив и доста пъти съм си мислела, че може и той да ме е заразил с нещо. Когато му споделих той ми каза веднага да ходя на лекар, но аз не отидох. Града ни е малък и те правят на нищо ако разберат, че не си девствена дори и ако си на 18. Аз съм на 16 и момчето, с което съм сега ме отвори (ако е от значение).

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от radichka19 Виж мнението
    Благодаря много на всички ви!! Но аз и когато получих инфекцията не съм ходила на гинеколог (правех компреси с лайка и се миех по 2-3 пъти с хладка вода). Не мога да отида, майка ми ако разбере ще ме съсипе. :Х А приятеля ми до преди мен го правеше с много момичета и доколкото ми е казвал е било без презерватив и доста пъти съм си мислела, че може и той да ме е заразил с нещо. Когато му споделих той ми каза веднага да ходя на лекар, но аз не отидох. Града ни е малък и те правят на нищо ако разберат, че не си девствена дори и ако си на 18. Аз съм на 16 и момчето, с което съм сега ме отвори (ако е от значение).
    Това е инфекция и е много сериозно нещо. Можеш просто да споделиш с майка ти, и да и кажеш, че усещаш парене и болка и трябва да посетиш гинеколог. Инфекции пък и раздразнение може да се получат от много неща - сапун, бельо и т.н. Не знам въобще как наистина спиш спокойно и как не те притеснява този факт. Както БлоодъФ по-горе каза това може да доведе до безплодие.

Препоръчвам ти по НАЙ-БЪРЗИЯ начин да отидеш на гинеколог.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си