.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Хората

Hybrid View

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Дрън-дрън та пляс.
    И все пак Юнг е познавал доста по-добре човешката природа от теб за да твърдиш че думите му са безсмислени.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    И все пак Юнг е познавал доста по-добре човешката природа от теб за да твърдиш че думите му са безсмислени.
    какво е познавал?!, колективното подсъзнателно ли?!, че това е крайно нелепа теория, колективното подсъзнателно е просто както мътното подсъзнателно на един единствен човек само че умножено по много пъти, което може да се окаже цял пъкъл от колективни подсъзнателни демонични явления/заблуди, а мътното подсъзнателно е резултат (вследствие) от дейността на верческото/духовното беззаконие

един познат веднъж решил да опита метода на спомняне на минали(-те) прераждания чрез хипноза, и когато изпаднал в хипноза, видял себе си като някакъв маршируващ клоун на някакъв самотен остров, сякаш било сцена от някаква идиотска компютърна игра, дори и той самият отбеляза че онова, което е видял било като някаква подигравка, няма начин той да е живял такъв живот
    Последно редактирано от npp : 03-25-2012 на 23:22

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Може, но за мен това което е казал е идиотизъм. Идиотизъм. Наречете ме тъпа, ограничена, проста, провинциалистка, все ми е тая. Такова словоблудство за вас може да е златно, за мен е "ала-бала". И точно вие най-малко можете да говорите за реалност, логика, рационалност и т. н., тъй като вашата действителност е много по-изкривена дори и от тази на нпп с дяволите. И това ви го казвам аз, без да цитирам Юнг, Мюнг, или когото и да било другиго.

Мега фен Аватара на RagioL
    Може, но за мен това което е казал е идиотизъм. Идиотизъм. Наречете ме тъпа, ограничена, проста, провинциалистка, все ми е тая. Такова словоблудство за вас може да е златно, за мен е "ала-бала". И точно вие най-малко можете да говорите за реалност, логика, рационалност и т. н., тъй като вашата действителност е много по-изкривена дори и от тази на нпп с дяволите. И това ви го казвам аз, без да цитирам Юнг, Мюнг, или когото и да било другиго.

Твърдиш че представата ми за света е изкривена?!

Благодаря за мнението все пак!

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Може, но за мен това което е казал е идиотизъм. Идиотизъм. Наречете ме тъпа, ограничена, проста, провинциалистка, все ми е тая.
    Не мисля, че те прави тъпа, ограничена и тн, но просто ми е интересно: по принцип към повечето философски цитати ли ти е такова мнението или в частност към този?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си