какво е познавал?!, колективното подсъзнателно ли?!, че това е крайно нелепа теория, колективното подсъзнателно е просто както мътното подсъзнателно на един единствен човек само че умножено по много пъти, което може да се окаже цял пъкъл от колективни подсъзнателни демонични явления/заблуди, а мътното подсъзнателно е резултат (вследствие) от дейността на верческото/духовното беззаконие
един познат веднъж решил да опита метода на спомняне на минали(-те) прераждания чрез хипноза, и когато изпаднал в хипноза, видял себе си като някакъв маршируващ клоун на някакъв самотен остров, сякаш било сцена от някаква идиотска компютърна игра, дори и той самият отбеляза че онова, което е видял било като някаква подигравка, няма начин той да е живял такъв живот
Последно редактирано от npp : 03-25-2012 на 23:22
Може, но за мен това което е казал е идиотизъм. Идиотизъм. Наречете ме тъпа, ограничена, проста, провинциалистка, все ми е тая. Такова словоблудство за вас може да е златно, за мен е "ала-бала". И точно вие най-малко можете да говорите за реалност, логика, рационалност и т. н., тъй като вашата действителност е много по-изкривена дори и от тази на нпп с дяволите. И това ви го казвам аз, без да цитирам Юнг, Мюнг, или когото и да било другиго.