- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият черен списък на козметика.
Имаше май такава тема ама викам да си имаме нова
Споделете от коя козметика сте недоволни и в зависимост от продукта каква е вашата кожа,коса...
Всяка козметика е индивидуална за всеки човек. Това,че при едни не действа не значи, че и с вас ще е така!
Наистина има такава тема.
По темата: Не съм доволна от този шампоан: http://prikachi.com/images/616/4542616g.jpg
"Уж" е за против пърхут, ползвам го вече от 2 месеца и никакъв ефект![]()
Шампоаните мога да ги ги оплюя половината.
Elseve
Shauma
Wash and Go
Тези трите са просто такава гадория... Никога повече!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
по-голям боклук от този шампоан на Garnier-Sleek and shine не бях ползвала!!!
Шампоаните на пантен .... Бях се прецакала преди няколко години с един такъв и почна да ми се лющи кожата на главата. Даже един път като говорих на тема шампоани със свекърва ми и тя се беше оплакала от тях.
О, вярно, оплаквам се от всички гланцове, които са до 3 лева, абсолютно пълни боклуци.
Шампоаните на Елсев.И един спрей на Елсев пак за ''обем''.
на Schwarzkopf всички продукти са боклуци
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
ФДТ- то на импала - пълеееен ужас .. още се чудя как има хора , които го харесват , като цяло разбирам , че ФДТ под 10 лева , че и нагоре НЕ стават! ... също доста продукти на AVON не са това , което очаквам и което гледам в каталога , накроя съм доста разочарована и се чудя кое на кого да пробутам![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Съгласна за ФДТ на Импала и всички евтини такива. И не знам дали са останали хора купуващи такива боклуци. Кожата на лицето е важна!
Взех си един тоник на AVON, но е пълен ужас изсушава ми кожата(и питах в този форум и разбрах защо ми се изсушава).
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Не съм доволна от този фдт..
http://beautycosmetic.biz/images/ess...yalldatfdt.jpg
Спиралите на Ейвън (тея от Color trend) са ужасни! ^^ Насълзи ли ми се по някаква причина окото веднага почва да ми щипе/люти аввв
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ФДТ на импала- .. без коментар, отвратителен! Кремовете за ръце на "виктория" (ако не бъркам марката), супер бавно попиват и много ме сърбят ръцете от тях.
Като цяло имам доста разочарования, но друг път ще добавям още.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
аз примерно съм маниачка на тема фон дьо тени и давам луди пари и хората ми се чудят винаги ;д но мога да ти гарантирам, че има хора, за които 10 лв е лукс-фон дьо тен, не са всички така като мен и вероятно тебно пък и от друга страна фон дьо тени на Chanel и така нататък е излишна изгъзица . аз обикновено се колебая около 30те лв , но гледам да не са известни марки, които дават милиони за козметика, а по-скоро да влагат в качество
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
както казах, зависи много от косатаза мен светата троица на шампоаните са кафява шаума, розов елсев и гореспоменатия sleek & shine , а за други хора са много зле
не казвайте шампоани най-добре или кремове за лице, няма смисъл
за фон дьо тена съм съгласна, че не е качествен. и за гланцчетата от магазин за 1лв ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
охх тия гланцове с ролката дето ги продават в левчето са толкова мазнии вече ми се повдига от тях ;х http://origin.kaboodle.com/hi/img/c/...=1298482994000
маските за лице на AVON .. поне при мен след всяко използване ми излизат петна и пъпки ..
Пудра Афинитон-на моето лице е ужасно набрашена.
Фон-дьо-тен Афинитон-всички от серията са пълна гадост.
Интимен гел на Bourjois-няма такова щипане. За разлика от двойно по-евтиния на Билка, който е чудесен :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Аз съм много доволна от фондьотена и пудрата на Афинитон, но може да зависи и от колекцията.
Както и от спиралата на Avon на Color trend.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en