- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Снимка, на която съм гола.
Всъщност си в саксия. Както ти, така и всички, които все още живеят при мама и тате, има кой да сложи яденето на масата и парите в джоба и всичките ти притеснения и проблеми се изчерпват с даскалото, гадженцата и "фриендките". Докато те поливат и те пазят от бурята си добре, знаеща и можеща, но дойде ли време да се изтръгнеш с корените от домашната градинка и да се самопосадиш и самоотглеждаш някъде извън досега на маминото слънчице, ще разбереш колко малко си видяла от живота.
По темата - внимание. Голите, разголените и провокативни снимки, разпращани/публикувани където, и на който и да е, са с цел привличане на внимание. Тъжното е когато иначе умно девойче, с потенциал, реши, че това е единственият (?) начин да привлече нечий интерес.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Момичетата , които нямат какво друго да покажат , като качества , знания , доброта , красота и др. просто се опитват да привлекат вниманието със това , което момчетата харесват ... Момчетата ги харесват заради тялото им , а не заради това как изглеждат , какъв характер имат и какво сърце носят .. Това са отчаяни малки момиченца , които търсят внимание и особено голям брой харесвания на снимките . " Тяло пречиш ми , искат тебе не мен ... "
98 набор какво точно ще покаже с тази гола снимка? Не е лоша идея... Направи си 1 таква, качи я в интернет и след 15 години като решиш, че искаш да започнеш така по-престижна работа някой като мене ще ти метне резюмето в кошчето на секундата...
Веднъж качиш ли я тази снимка в интернет никога няма да изчезне от интернета. Не знаеш какво кой за какво ще я използва тази снимка...