.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    ....
    Добре че се намери един да го напише. Браво!

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Ами ако ти кажа, че познавам една такава дето е на толкова и по-далече от носа си не вижда и че аз знам много повече за живота от нея, поради малката подробност, че не са ме отглеждали в саксия.
    Казва го момичето което на ден и дават по 15-20 лв и пуши по 2 кутии цигари (haha)

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    аз знам много повече за живота от нея, поради малката подробност, че не са ме отглеждали в саксия.
    Всъщност си в саксия. Както ти, така и всички, които все още живеят при мама и тате, има кой да сложи яденето на масата и парите в джоба и всичките ти притеснения и проблеми се изчерпват с даскалото, гадженцата и "фриендките". Докато те поливат и те пазят от бурята си добре, знаеща и можеща, но дойде ли време да се изтръгнеш с корените от домашната градинка и да се самопосадиш и самоотглеждаш някъде извън досега на маминото слънчице, ще разбереш колко малко си видяла от живота.

По темата - внимание. Голите, разголените и провокативни снимки, разпращани/публикувани където, и на който и да е, са с цел привличане на внимание. Тъжното е когато иначе умно девойче, с потенциал, реши, че това е единственият (?) начин да привлече нечий интерес.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Всъщност си в саксия. Както ти, така и всички, които все още живеят при мама и тате, има кой да сложи яденето на масата и парите в джоба и всичките ти притеснения и проблеми се изчерпват с даскалото, гадженцата и "фриендките". Докато те поливат и те пазят от бурята си добре, знаеща и можеща, но дойде ли време да се изтръгнеш с корените от домашната градинка и да се самопосадиш и самоотглеждаш някъде извън досега на маминото слънчице, ще разбереш колко малко си видяла от живота.
    +1 Мда.
    ......

Голям фен Аватара на reperw
    такава е модата

Момичетата , които нямат какво друго да покажат , като качества , знания , доброта , красота и др. просто се опитват да привлекат вниманието със това , което момчетата харесват ... Момчетата ги харесват заради тялото им , а не заради това как изглеждат , какъв характер имат и какво сърце носят .. Това са отчаяни малки момиченца , които търсят внимание и особено голям брой харесвания на снимките . " Тяло пречиш ми , искат тебе не мен ... "

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Абе бях си качила една снимка на гърба преди известно време и веднага почнаха коментари за тва ква "курва" съм ама такива пикли да си снимат циците и гъзовете....

Мега фен
    Град
    Earth...
    98 набор какво точно ще покаже с тази гола снимка? Не е лоша идея... Направи си 1 таква, качи я в интернет и след 15 години като решиш, че искаш да започнеш така по-престижна работа някой като мене ще ти метне резюмето в кошчето на секундата...

Веднъж качиш ли я тази снимка в интернет никога няма да изчезне от интернета. Не знаеш какво кой за какво ще я използва тази снимка...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    98 набор какво точно ще покаже с тази гола снимка? Не е лоша идея... Направи си 1 таква, качи я в интернет и след 15 години като решиш, че искаш да започнеш така по-престижна работа някой като мене ще ти метне резюмето в кошчето на секундата...

Веднъж качиш ли я тази снимка в интернет никога няма да изчезне от интернета. Не знаеш какво кой за какво ще я използва тази снимка...
    С риск да прозвуча смешно те наистина имат какво да показват, но не разбирам защо да го правят? Хубаво имат го обаче трябва ли всички да го виждат? Е, за това пуснах темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си