.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2992

Hybrid View

над учебниците по руски - fuck this shit, i'll be a stripper..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Как може да са толкова малоумно племе, бе!? Едни такива неориентирани, флегматични, злобни, завистливи, иначе с големи претенции и плоски разсъждения. Не мога вече, заклевам се. Имам чувството, че и аз затъпявам прогресивно в такава среда, колкото и да се опитвам да се дистанцирам. Пътувания, събирания - истината е, че грам не ме интересува. Хич не ми дреме, че се самоизолирам и че си орязвам контактите. Аз сама никога не оставам така или иначе, въпросът е, че и да остана, ми е през междукрачието. Радвам се, че дойде "най-щастливият ден", когато отново съм си самодостатъчна и не завися от никого; когато съм себе си, не ми се налага да се съобразявам с нечии капризи и преценявам, че ще ми е по-приятно да чета книжка, отколкото да си загубя няколко скъпоценни часа в компанията на хора, които нито харесвам, нито с които имам нещо общо.

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    над учебниците - fuck this shit, i'll be a stripper..
    мдаа, все по-добра перспектива ми се вижда. писнА ми да чета като изоглавена тия дни, сА малко почивка и евентуално по-късно ще седна да чета пак, ако ми дойде музата. 'Ма като цяло трудна работа. Не мога, по ягодите, да седя на едно място часове наред, със забучен нос и да поглъщам информация. Откачам просто. Не ми се чете, нерви за филм нямам, нерви да правя един час упражнения също нямам, щото ми доскучава безумно, просто ми е супер трудно да си навия на пръста няква идея и да се концентрирам върху нея, при мен иначе нещата не стават.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си