.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Тема: Мокър сън

Post Мокър сън

Исках да попитам дали сте имали.На мен ми се е случвало веднъж но на сутринта беше малко гадно

мисля че всеки е имал мокри сънища

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Не вярвам да има човек, който да не е имал.
    Не говоря за сън,в който сънуваш какички и такива и само се помпиш
    Като се събудиш и да си свършил?

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз май не съм имала все още. Или не помня.
    И спря да се върти за миг земята..

Аз редовно си имам... свършвам на сън.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Аз редовно си имам... свършвам на сън.
    Това говори, че имаш доста богата сексуална фантазия и незадоволеност, желание за секс, което не е задоволено в "реалността". Редовното сънуване на мокри сънища и свършването повреме на такива показва притеснения за нимфомания.

Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    Това говори, че имаш доста богата сексуална фантазия и незадоволеност, желание за секс, което не е задоволено в "реалността". Редовното сънуване на мокри сънища и свършването повреме на такива показва притеснения за нимфомания.
    Еххх, каква ли не са ме изкарвали, че съм в тоя форум, но виж нимфоманка не бяха ме наричали до сега.

Психологията е такава наука, чрез която хората разбират неща, които не знаят за себе си.

Психологията е такава наука, чрез която хората разбират неща, които не знаят за себе си.
    Хаххх значи от твоя извод за моите мокри сънища трябва да разбера, че съм нимфоманка... брей!

Това не е мой извод, лека вечер и приятни сънища.

Това не е мой извод, лека вечер и приятни сънища.
    Хахх мерси, приятни са

Станишев, сънуването на такъв род сънища не означава непременно незадоволеност или невъзможност за постигане на такава в реалността. Показва желание, а извинявай, но сексуалното желание(дори по-засилено) при жените не е болестно състояние. Отнеси си лепенето на диагнози в своите сънища.
    "Нимфоманката е жена с отношение към секса както при средностратистическия мъж."

По темата- сънувала съм,я. Но-нормално от това няма накъде.
    А ако си момче в определена възраст, в полюцията няма нищо странно.

. Отнеси си лепенето на диагнози в своите сънища.
    Аз диагнози не съм поставял, само констатирам.

Аз много се радвам за теб, но и констатацията ти не почива върху нищо, особено в главно тийнейджърски форум. Просто тези "притеснения! за нимфомания" ме хвърлиха в тъча.

Добре, че не те хвърлят в леглото, констатацията ми се оповава на психологията, която не е наука за подценяване.

психологията, която не е наука за подценяване.
    На мен ли го казваш!

Айде и на тебе мир,мир,мир. Обясних се вече обстойно защо смятам констатацията ти за несъстоятелна или поне абсолютно прибързано изказана.

случвало ми се е няколко пъти.. доста добри сънища бяха хаха
    Силна съм и вярвам в себе си !

Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    На мен ли го казваш!

Айде и на тебе мир,мир,мир. Обясних се вече обстойно защо смятам констатацията ти за несъстоятелна или поне абсолютно прибързано изказана.
    Станишев, сънуването на такъв род сънища не означава непременно незадоволеност или невъзможност за постигане на такава в реалността. Показва желание, а извинявай, но сексуалното желание(дори по-засилено) при жените не е болестно състояние.
    Аз не разбрах кое си обяснила обстойно и защо смяташ така.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Аз не разбрах кое си обяснила обстойно и защо смяташ така.
    Нема ли го Бойко да ви опрай тука бе.. ?

По темата: да имам...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

бойко може да оправя само сексуално , въпреки че и за това имам съмнения : )

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Не вярвам да има човек, който да не е имал.

+1

десет буквиииииии

Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    констатацията ти не почива върху нищо, особено в главно тийнейджърски форум.

Отново ще обясня, не се безпокой. Ще опитам внимателно и с думи прости, дано разбереш на какво пък се оповава моята констатация.

Пишеш в тийн форум,нали така? Заради това трябва да приемем, че масата от потребителите са между 13 и 19 години. Особено в посочената долна граница сексуалността все още се развива, насочва и съсредоточава. Тя е стихийна и често неудовлетворена. Мокрите или еротични сънища се явяват необходимост на психиката и нормално явление. Честотата или интензитета им не могат да бъдат притеснителни. Дори в по-късен етап те си остават напълно в реда на нещата.

Твоето заключение се явява твърде елементарно. Сънуването на такива сънища не говори обезателно дори и за неудовлетвореност на сексуалните желания(както вече посочих,нали), а просто за наличието на такива, понякога и несъзнателни, понякога дори явяващи се като символи. А и неудовлетвореността също не говори за нимфомания сама по себе си. Ти скачаш върху някаква констатация без никаква основа, без прашинка от необходимата за нея информация. Затова представлява елементарност и несъстоятелност. Нека да приемем, че означават засилена сексуалност. Просто засилената женска сексуалност нимфомания ли е? Не е.

Добре, че не си завършила психология, щеше да знаеш прекормерното сънуване в пубертета на такива сънища какво означава, но пък още имаш време да се научиш.

Ще сложа край на този спор, защото си некомпетентна, но пък и аз не мога да съм сигурен, казах че само констатирам според това какво сънува и колко често, позаинтересувай се какво означава прекомерното сънуване на такива сънища, няма значение дали в пубертета или по-късно, и ще видиш,че съм напълно прав с моите заключения и нито аз, нито ти, можем да сме сигурни, нито въпросното същество, което обсъждаме.

Да, не съм я завършила още.

Станишев,обясних ти като бял човек защо нямаш нужния обем информация, за да правиш каквито и да е констатации, защо те са прибързани и как не дефинирайки "прекомерно", ти изкара всеки пубер нимфоман. Ти имаш a и b, а ти трябват и c,d и y, затова каквото и заключение да направиш, то ще бъде несъстоятелно. Останалото- на ЛС. Няма да спамя повече темата заради теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си