- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мокър сън
Исках да попитам дали сте имали.На мен ми се е случвало веднъжно на сутринта беше малко гадно
![]()
Аз май не съм имала все още. Или не помня.
И спря да се върти за миг земята..
Аз редовно си имам... свършвам на сън.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Психологията е такава наука, чрез която хората разбират неща, които не знаят за себе си.
Това не е мой извод, лека вечер и приятни сънища.
Станишев, сънуването на такъв род сънища не означава непременно незадоволеност или невъзможност за постигане на такава в реалността. Показва желание, а извинявай, но сексуалното желание(дори по-засилено) при жените не е болестно състояние. Отнеси си лепенето на диагнози в своите сънища.
"Нимфоманката е жена с отношение към секса както при средностратистическия мъж."
По темата- сънувала съм,я. Но-нормално от това няма накъде.
А ако си момче в определена възраст, в полюцията няма нищо странно.
Аз диагнози не съм поставял, само констатирам.. Отнеси си лепенето на диагнози в своите сънища.
Аз много се радвам за теб, но и констатацията ти не почива върху нищо, особено в главно тийнейджърски форум. Просто тези "притеснения! за нимфомания" ме хвърлиха в тъча.
Добре, че не те хвърлят в леглото, констатацията ми се оповава на психологията, която не е наука за подценяване.
случвало ми се е няколко пъти.. доста добри сънища бяха хаха![]()
Силна съм и вярвам в себе си !
Аз не разбрах кое си обяснила обстойно и защо смяташ така.Станишев, сънуването на такъв род сънища не означава непременно незадоволеност или невъзможност за постигане на такава в реалността. Показва желание, а извинявай, но сексуалното желание(дори по-засилено) при жените не е болестно състояние.
бойко може да оправя само сексуално, въпреки че и за това имам съмнения : )
Отново ще обясня, не се безпокой. Ще опитам внимателно и с думи прости, дано разбереш на какво пък се оповава моята констатация.
Пишеш в тийн форум,нали така? Заради това трябва да приемем, че масата от потребителите са между 13 и 19 години. Особено в посочената долна граница сексуалността все още се развива, насочва и съсредоточава. Тя е стихийна и често неудовлетворена. Мокрите или еротични сънища се явяват необходимост на психиката и нормално явление. Честотата или интензитета им не могат да бъдат притеснителни. Дори в по-късен етап те си остават напълно в реда на нещата.
Твоето заключение се явява твърде елементарно. Сънуването на такива сънища не говори обезателно дори и за неудовлетвореност на сексуалните желания(както вече посочих,нали), а просто за наличието на такива, понякога и несъзнателни, понякога дори явяващи се като символи. А и неудовлетвореността също не говори за нимфомания сама по себе си. Ти скачаш върху някаква констатация без никаква основа, без прашинка от необходимата за нея информация. Затова представлява елементарност и несъстоятелност. Нека да приемем, че означават засилена сексуалност. Просто засилената женска сексуалност нимфомания ли е? Не е.
Добре, че не си завършила психология, щеше да знаеш прекормерното сънуване в пубертета на такива сънища какво означава, но пък още имаш време да се научиш.
Ще сложа край на този спор, защото си некомпетентна, но пък и аз не мога да съм сигурен, казах че само констатирам според това какво сънува и колко често, позаинтересувай се какво означава прекомерното сънуване на такива сънища, няма значение дали в пубертета или по-късно, и ще видиш,че съм напълно прав с моите заключения и нито аз, нито ти, можем да сме сигурни, нито въпросното същество, което обсъждаме.
Да, не съм я завършила още.
Станишев,обясних ти като бял човек защо нямаш нужния обем информация, за да правиш каквито и да е констатации, защо те са прибързани и как не дефинирайки "прекомерно", ти изкара всеки пубер нимфоман. Ти имаш a и b, а ти трябват и c,d и y, затова каквото и заключение да направиш, то ще бъде несъстоятелно. Останалото- на ЛС. Няма да спамя повече темата заради теб.