.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на shmatarok

Първият сингъл на Рафи

А, докато си пих кафето тая сутрин и цъках из фейсбука, вниманието ми беше привлечено от един клип. Цъкнах - оказа се първото видео на победителя от Х фактор.
    http://www.youtube.com/watch?v=w6WB_H05kGw

И понеже ми е скучно, а се загледах и в коментарите към видеото...

Какво мислите за песничката? Има ли бъдеще и може ли да доведе до успешен албум? Според вас би ли станала популярна и в чужбина, и у нас?

примерно, някакви такива въпроси.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не е лоша, но не ми харесва особено. Можеше и много по-добре да е. Рафи определено има шанс за развитие с таланта си, но нищо не се знае. Дано да успее в живота и да се гордеем с него пред света, а не с азисовци, глории, преслави...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Colouring
    Рафи е супер.Много позитивен и с голяма енергия,каквато виждам е и песента му.Хубава е,някак разтоварваща,но не е нещо особено.И не мисля,че ще пробие.И не защото той няма талант,а защото просто така се случва.Всички победители от такива музилкални предавания(а и като цяло-реалити предаванията) залязват прекалено бързо,въпреки таланта си.Пуска един сингъл,слуша се 1-2,а хайде и 3 месеца,и след това се приключва.

Мега фен Аватара на Blab
    уви, липсва адекватно менажиране.
    парчето не искам да го коментирам, но клипът е няма такъв. мозъци на килограм.
    //изпълнителите от х фактор и айдъла излизат на финала с ясно заявена/изразена индивидуалност, жанр, вкус към определена музика, с която ЩЕ се занимават. у нас телеБизионерите си гонят рейтингите и изобщо на-кой-му-пука-за-човешкия-фактор-българската-музика-и-прочее-глупавини. жалко. много жалко.
    ПП: дори не ми се преглеждат изпълненията на рафи в рамките на формата. без да го правя, съм сигурна, че са някакви плисъци насам-натам, далеч от целенасочени или подчинени на дадена концепция.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Хм, очаквах много по добра песен
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Не е лоша песничката

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Хвърлени са някакви пари в клипа, но песента не ме кефи. Типично звучене, нищо отличително, даже бих казала- скучно. :/

Мега фен Аватара на machoka
    много сте критични. Парчето е свежарско, а клипа е много добър.

Не е лоша песента, но ми е някаква много обикновена. Имам чувството, че съм я слушала. Клипът и той не е нищо особено... една приятелка, която е от Бургас ходи да се снима. Иначе Рафи има голям талант, може да пее, това не му го отричам!

Голям фен Аватара на lemonyheart
    Рафи има адски много потенциал и очаквах малко повече, но не е лоша песничката. (=

I sneakers!
    music>life ♪♫

На мен много ми харесва песента, какво и е?! Допреди няколко дена не бях и чувала за Рафи, но си личи, че момчето има талант. Супер позитивна и свежа. Даже и във ФБ я споделих 2 пъти, единия в чуждестранна група И Я ХАРЕСАХА, а ние българите все сме критични. Ами слушайте си чалга като не оценявате истинските БГ таланти!

На мен ми допада...нещо по-свежо
    Пък дано да има и още песни,защото е много талантлив

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз имам чувството, че съм единствения човек, който харесва и песента и клипа. Много.
    Това сърце на ръката му се появи с любимото ми негово изпълнение в Х-фактор и като го гледам и в клипа ми припомня едни такива приятни емоции.
    Голяма усмивка, енергия, Лондон... няма как да не ми хареса всичко това събрано на едно място.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от Silver_flower Виж мнението
    На мен много ми харесва песента, какво и е?! Допреди няколко дена не бях и чувала за Рафи, но си личи, че момчето има талант. Супер позитивна и свежа. Даже и във ФБ я споделих 2 пъти, единия в чуждестранна група И Я ХАРЕСАХА, а ние българите все сме критични. Ами слушайте си чалга като не оценявате истинските БГ таланти!
    Ти пък що почваш да говориш за чалга. Никой не е казал 'не харесвам българска музика' айде тейк ит изи
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си