- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при анален секс..
амиии като не си правите клизма ще се насирате доста често, лошото е че като чета мненията повечето май са осрали работата и си мислят че това е нормално.....
[QUOTE=princeska94;10024573]момичета,много сте зле честно! незнам защо си мислите че като тук 2-3ма на по 20 години незнайно защо пребиваващи в този форум и глупави момченца ви се радват, че правите нещо хубаво и нормално.гнусна история. като сте си избрали да сте помии си сърбайте попарата или там както си го наричате. да всеки мъж ще ви се радва но за няколко пъти.
п.с като станете на 55 няма да ви сте струва проблем това 4е се н.....вате, това ще е ежедневие.
принцеске, ти биология учила ли си?
няма такова нещо като наакване на 55 заради анален![]()
е тия дето са 13 да , мислят си 4е е нормално
)))))))
не ми се е случвал такъв гаф досега,винаги преди това ходя до WC-то,но когато го изваждат,особено ако е по рязко,....това което са ти изляли вътре по време на акта,си изтича навън
Ми клизма си прави...ето за това мразя дори мисълта за този вид секс. Може и да съм зле обаче има си дупка за тази работа... отвратително е!!!
In a mad world , only the mad are sane...
Почти на всички се е случвало... няма да си първата нито последната ;;
Гадно ,гадно ,колко да е гадно.2 от 3 са се насирали!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Само на мен ли ми е странно (по-скоро смешно) като 96 и 97 набори тръгнат да дават съвети за секс (или да споделят)?
А тая отделителна система от къде мислите "изхвърля отпадъците" от организма? От пикочният канал и отвор, и от ануса.
Анусът е част от храносмилателната система, към нея може да се причисли и черния дроб. Към отделителната система спадат бъбреците, пикочопроводи, пикочен мехур.