- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момчетата..
Пичове, не ви ли дразни като си помислите как момичето ви преди като е била с други е правила същите неща както с вас..... аз примерно като се сетя как се ебала с някъф си друг и много ме дразни това....... вие как го приемате ?
мисля , че мъжете и жените не би трябвало да се дразнят от предишните секс партньори , защото първо е безсмислено и второ почти никой в този живот не остава завинаги с първия си секс партньор ..... Ти като казваш , че се дразниш от това , че тя е правила същите неща с някой ..... ми то и ти правиш същите неща с нея , които си правил и с момичето преди неяАко те дразни толкова много си хвани девствена , за да знаеш , че никой не е правил нищо с нея преди теб
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Дразня се много ясно.. Кой нормален мъж няма да се дразни... Нормално като ти минат през ума некви мисли да ти става кофти обаче тва е положението.. Както тя така и ти преди нея не си мирувал много ясно... Така, че нямаш голям избор.. Лошо е ако ти дава некви поводи да се дразниш и ако докато е с теб намига и на още 2-ма 3-ма.. Тогава вече може да пускаш теми.. А тая сегашната е неква излишна.. То тва си е било и винаги ше е така..
аз ги знам нещата как са и че не могат да се променят...... но не мога да го приема това нещо и да живея спокойно с нея....... често се сещам за тези неща и това ми пречи и на връзката с нея, защото не мога да се отпусна..... бил съм и с девствени момичета и тогава положението е по-спокойно, но ако не е....... просто не мога да го приема и не знам как ще го приема някога.......
и двамата познахтесега може да ви се стори темата доста тъпа, защото съм сравнително малък и за вас това не е никакъв проблем....... но аз съм и особен човек и различно приемам доста неща...... а и съм ревнив......... и нямам доверие на хората..... малко излишна е тази информация, но пък и тя ме довежда до сегашното ми състояние.....
Ревността не е нищо хубаво. Ще изгониш момичето си.
знам, знам... но аз и нямам доверие на хората и от там ревнувам.... те са просто 2 неща които се катализират взаимо... доста лоша комбинация нали ? но аз знам как се оправям с това, а и съм ревнив в граници, ако не ми дава повод, няма смисъл да правя сцени, но те почти всички, с които съм бил, все се държат така предизвикателно с другите момчета, което също много ме е дразнило.... но почнах да казвам излишни неща, сега проблемът е друг......
А представи си, когато с нея скъсате и си хванеш нова приятелка. И вече сте, да речем, на 20. И тя не е спала с едно момче, а с трима (примерно). По цял ден за това ли ще мислиш? Миналото си е минало. Няма никакво значение. Мазохистично и напълно безсмислено е да седиш и да си представяш какво е правила с някой друг.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
всички казват че миналото не е важно, а кое момче би се хванало с някоя която е била курва ? хаха, на дали ще са много желаещите...... трудно ми е на мен..... не знам какво да правя вече...... мога да го пренебрегна, нооо........ не е приятно нещо......... за което да се сещам....... а аз какъвто съм само за тъпи и лоши неща си мисля...
Толкова ли нямаш за какво друго да се ядосваш, че сам се вкарваш във филми?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
има..... но по-горе казах, че съм особен човек.......
Какъвто и човек да си, ако имаш достатъчно проблеми на главата не ходиш да си търсиш допълнителни. И обратното - когато имаш прекалено много свободно време се вторачваш във всичко, търсейки драмата.
Та съветът ми е - намери си нещо, с което да се разсейваш и да си запълваш времето.
Или стани монах.
Или се ожени за девственица и я дръж заключена в мазето, да не би да се загледа в някой симпатяга на улицата.
И ако това не ти покаже колко ти е абсурден "проблемът", не знам кое ще свърши работа. Ама така е. С това, което е в собствената ти глава никой не може да ти помогне.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Божее, набор 96 какви тревоги имат. Пич, не може винаги да си с девствени жени... в крайна сметка всеки има минало. Иии ти няма как да знаеш ако тя не е девствена с колко момчета е била. И не може да мислиш постоянно затова. Едно е да ревнуваш, ама миналото си е минало, като станеш на 30 какво ще правиш? С тая твойта ревност, ще си изгониш момичето както каза някой преди мен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да не ти пука дали е имало преди теб. Ясно, че е имало. Гледай да няма след теб.
знам, знам........ просто съм много особен човек....... и знам че всичко зависи от мен...... айде край на темата, ще се насилвам и ще се опитвам да пренебрегвам този факт, няма невъзможни неща![]()
Еми не знам.. Не би ме издразнило много. Все пак и жените са хора и те имат потребности..![]()
Не, не би ме дразнило, нали ще иска мен, не някой друг. Има нещо сбъркано в теб. "Особен" е много смекчаващо.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Май ти е още рано за тия работи,не си пораснал достатъчно...и приеми,че не всички момичета,които са имали други сексуални партньори освен теб са курви...
Някой път съм се замисляла за разни подобни работи на бившия ми... ама не ми правят особено впечатление.
Стана въпрос закакво ли неАз бих казах отнсно въпроса ти , само едно - Задаоволявай я по добре от бившия и , и да не ти пука , защото тя няма да се сеща за преди ако и е по хубаво с теб
Всеки като се замисли за това му става гадно, едва ли подскача от радост... но почти винаги е неизбежно това... просто не мислиш за това и тва е начинът![]()