.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Въпрос към момчетата..

Пичове, не ви ли дразни като си помислите как момичето ви преди като е била с други е правила същите неща както с вас..... аз примерно като се сетя как се ебала с някъф си друг и много ме дразни това....... вие как го приемате ?

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    мисля , че мъжете и жените не би трябвало да се дразнят от предишните секс партньори , защото първо е безсмислено и второ почти никой в този живот не остава завинаги с първия си секс партньор ..... Ти като казваш , че се дразниш от това , че тя е правила същите неща с някой ..... ми то и ти правиш същите неща с нея , които си правил и с момичето преди нея Ако те дразни толкова много си хвани девствена , за да знаеш , че никой не е правил нищо с нея преди теб
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Дразня се много ясно.. Кой нормален мъж няма да се дразни... Нормално като ти минат през ума некви мисли да ти става кофти обаче тва е положението.. Както тя така и ти преди нея не си мирувал много ясно... Така, че нямаш голям избор.. Лошо е ако ти дава некви поводи да се дразниш и ако докато е с теб намига и на още 2-ма 3-ма.. Тогава вече може да пускаш теми.. А тая сегашната е неква излишна.. То тва си е било и винаги ше е така..

аз ги знам нещата как са и че не могат да се променят...... но не мога да го приема това нещо и да живея спокойно с нея....... често се сещам за тези неща и това ми пречи и на връзката с нея, защото не мога да се отпусна..... бил съм и с девствени момичета и тогава положението е по-спокойно, но ако не е....... просто не мога да го приема и не знам как ще го приема някога.......

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А ти да не си бил девствен преди нея?

96 набор ли си?

и двамата познахте сега може да ви се стори темата доста тъпа, защото съм сравнително малък и за вас това не е никакъв проблем....... но аз съм и особен човек и различно приемам доста неща...... а и съм ревнив......... и нямам доверие на хората..... малко излишна е тази информация, но пък и тя ме довежда до сегашното ми състояние.....

Град
    София
    Ревността не е нищо хубаво. Ще изгониш момичето си.

знам, знам... но аз и нямам доверие на хората и от там ревнувам.... те са просто 2 неща които се катализират взаимо... доста лоша комбинация нали ? но аз знам как се оправям с това, а и съм ревнив в граници, ако не ми дава повод, няма смисъл да правя сцени, но те почти всички, с които съм бил, все се държат така предизвикателно с другите момчета, което също много ме е дразнило.... но почнах да казвам излишни неща, сега проблемът е друг......

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    А представи си, когато с нея скъсате и си хванеш нова приятелка. И вече сте, да речем, на 20. И тя не е спала с едно момче, а с трима (примерно). По цял ден за това ли ще мислиш? Миналото си е минало. Няма никакво значение. Мазохистично и напълно безсмислено е да седиш и да си представяш какво е правила с някой друг.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

всички казват че миналото не е важно, а кое момче би се хванало с някоя която е била курва ? хаха, на дали ще са много желаещите...... трудно ми е на мен..... не знам какво да правя вече...... мога да го пренебрегна, нооо........ не е приятно нещо......... за което да се сещам....... а аз какъвто съм само за тъпи и лоши неща си мисля...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Толкова ли нямаш за какво друго да се ядосваш, че сам се вкарваш във филми?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

има..... но по-горе казах, че съм особен човек.......

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Какъвто и човек да си, ако имаш достатъчно проблеми на главата не ходиш да си търсиш допълнителни. И обратното - когато имаш прекалено много свободно време се вторачваш във всичко, търсейки драмата.

Та съветът ми е - намери си нещо, с което да се разсейваш и да си запълваш времето.

Или стани монах.

Или се ожени за девственица и я дръж заключена в мазето, да не би да се загледа в някой симпатяга на улицата.

И ако това не ти покаже колко ти е абсурден "проблемът", не знам кое ще свърши работа. Ама така е. С това, което е в собствената ти глава никой не може да ти помогне.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от whynot96 Виж мнението
    всички казват че миналото не е важно, а кое момче би се хванало с някоя която е била курва ?
    Божее, набор 96 какви тревоги имат. Пич, не може винаги да си с девствени жени... в крайна сметка всеки има минало. Иии ти няма как да знаеш ако тя не е девствена с колко момчета е била. И не може да мислиш постоянно затова. Едно е да ревнуваш, ама миналото си е минало, като станеш на 30 какво ще правиш? С тая твойта ревност, ще си изгониш момичето както каза някой преди мен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    София
    Да не ти пука дали е имало преди теб. Ясно, че е имало. Гледай да няма след теб.

знам, знам........ просто съм много особен човек....... и знам че всичко зависи от мен...... айде край на темата, ще се насилвам и ще се опитвам да пренебрегвам този факт, няма невъзможни неща

Еми не знам.. Не би ме издразнило много. Все пак и жените са хора и те имат потребности..

Мега фен Аватара на Chacho
    Не, не би ме дразнило, нали ще иска мен, не някой друг. Има нещо сбъркано в теб. "Особен" е много смекчаващо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Божее, набор 96 какви тревоги имат. Пич, не може винаги да си с девствени жени... в крайна сметка всеки има минало. Иии ти няма как да знаеш ако тя не е девствена с колко момчета е била. И не може да мислиш постоянно затова. Едно е да ревнуваш, ама миналото си е минало, като станеш на 30 какво ще правиш? С тая твойта ревност, ще си изгониш момичето както каза някой преди мен.
    +1
    Подкрепям и мнението на Chacho
    Не ми пука с коя, как и защо се е е*бал преди годеника ми, важното е, че сега е с мен, и че ще съм последната.

Май ти е още рано за тия работи,не си пораснал достатъчно...и приеми,че не всички момичета,които са имали други сексуални партньори освен теб са курви...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Някой път съм се замисляла за разни подобни работи на бившия ми... ама не ми правят особено впечатление.

Стана въпрос закакво ли не Аз бих казах отнсно въпроса ти , само едно - Задаоволявай я по добре от бившия и , и да не ти пука , защото тя няма да се сеща за преди ако и е по хубаво с теб

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Божее, набор 96 какви тревоги имат.
    Хаха , струва ти се малък ,ама като се замислиш вече е на 16 ,нормално е в главата му да се въртят странни мисли

Всеки като се замисли за това му става гадно, едва ли подскача от радост... но почти винаги е неизбежно това... просто не мислиш за това и тва е начинът

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си