.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2992

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Нееее не мога така вече!!! Искам да избягам, да не бях изгаряла всички мостове назад ... Да се върна една година назад, да сменя този град, да преследвам онова, за което се борех тогава ... Да бях започнала всичко на чисто ... Мамка му вече е късно ... Мислех си, че сълзите и болката от миналото ще изчезнат, ще се заличат от настоящето, но не те се връщат като бумеранг. Искам просто да се върна в онези мигове и времето да спре, завинаги!!!

извинявам се за сълзливите редове, но имах нужда да си го излея някъде ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Нееее не мога така вече!!! Искам да избягам, да не бях изгаряла всички мостове назад ... Да се върна една година назад, да сменя този град, да преследвам онова, за което се борех тогава ... Да бях започнала всичко на чисто ... Мамка му вече е късно ... Мислех си, че сълзите и болката от миналото ще изчезнат, ще се заличат от настоящето, но не те се връщат като бумеранг. Искам просто да се върна в онези мигове и времето да спре, завинаги!!!

извинявам се за сълзливите редове, но имах нужда да си го излея някъде ...
    Да не беше изгаряла всички мостове назад? Кажи ми сега, че имаш колебания и че искаш да си с бившия и ще се застрелям.
    Мързеливо ми е, още храносмилам, а след час и нещо трябва да съм на фитнес. Лошо :д

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да не беше изгаряла всички мостове назад? Кажи ми сега, че имаш колебания и че искаш да си с бившия и ще се застрелям.
    Мързеливо ми е, още храносмилам, а след час и нещо трябва да съм на фитнес. Лошо :д
    Не, определено при бившият не, то тогава по добре да не те чакам тебе, ами сама да си тегля куршума.
    Иначе в момента си фъркам, фъркам из нас Вземам си душче, хапвам, и си пускам 2те излезли до момента епизода от вторият сезон на любимото ми сериалче. А специално за тях съм се запасила със пуканки, студен чай, и огромна торба чипс, за след като изям пуканките ( да кажем на 20тата мин. от 1вата серия ).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си