.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 148
    Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    Ооо, благодаря ти! Днес пуших една такава, беше много хубаво. После ядох торта.

Та, сънят ми...Вече забравих първата част, затова започвам от втората. Значи, бях в Борисовата с някакви хора и трябваше да ходя с някого да вземем пушене. Бях изпила няколко бири (и наистина и в сънят си) и изведнъж осъзнавам, че този човек е азиатец. И започва да ми обяснява някакви неща за японците и техните жени как били много студени и срамежливи, та затова ме харесвал.Даде ми чадел, един огромен спейсбек наполовина пълен. Сваляше ме, аз му казах, че съм...Предубедена? Да, май използвах тази дума. Той ми каза, че няма проблем и че и при него е така. Тогава реших, че явно не е разбрал какво искам да кажа, но после се качихме в някаква кола и почна да говори колко некадърен е шофьор е защото е от азиатски произход и...Все неща в този дух. Беше странно. Определено. После става неадекватно и безсмислено. В крайна сметка нищо не правих с него в сънят си.
    Дейба тия расистки сънища.

Днес за първи път се ебах (по-ми харесва от 'чуках') на стол за пиано...Не беше зле. После даже ми и посвири. Хареса ми спонтанноста и увереността му, радвам се, че започва да развива такива качества.

Радвам се, че спрях да контактувам с онова същество, надявам се да е схванал намека. Макар, че имаше едно нещо в него, което беше много хубаво.

Не ми се спи. Днес, когато си чистих стаята (то мойто все едно е чистене) и видях колко съм изпила почувствах смесица от гордост и (само)съжаление.

Но вчера беше хубава вечер.

Ще ям торта и ще чета. <3

Ламба виж се , ако беше hip-hop bitch :Д Г/Д така щеше да си. Не знам ,ама разбиваш Изслушай се.

A Juicy J колко е голям , няма смисъл да говоря.

Последно редактирано от NightGuardian : 03-30-2012 на 18:23

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Днес за първи път се ебах (по-ми харесва от 'чуках') на стол за пиано...Не беше зле. После даже ми и посвири. Хареса ми спонтанноста и увереността му, радвам се, че започва да развива такива качества.

Радвам се, че спрях да контактувам с онова същество, надявам се да е схванал намека. Макар, че имаше едно нещо в него, което беше много хубаво.
    Тц-тц-тц, много музикална си станала, бре!

Иначе толкова ли е зле това същество, че да има само 1 хубаво нещо (а то какво е бтв)?
    Последно редактирано от montana6 : 03-30-2012 на 22:22
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Кво става, Джес?

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Тц-тц-тц, много музикална си станала, бре!

Иначе толкова ли е зле това същество, че да има само 1 хубаво нещо (а то какво е бтв)?
    Да, бе. После минава някво куче и пичът вика, че то се връща от урок, "Как мина урока по пиано?Не, бе, на кучето...За тебе знаем." Беше някво готино.

А онова същество...Има потенциал в него (лошото е че във всеки виждам) и ще е много вървежен при повечето девойчета, дето са по-контракултура. Мен вече не ми се занимава с (емоционално) моделиране на момченца, които реално погледнато са ми батковци. Не е лошо дете, но ме дразни. Иначе..И преди съм коментирала. Едно дебело и дълго несексуално нещо.

Като стана въпрос за момченца, сънувах някъв откачен сън пак.
    Предистория: Имах един бивш, уана би нацист, ли скинар, к'во беше... Та, му подарих една свастика с още някакви работи, много готина изработка, уж да си го държи за ключодържател. Той си го носеше на вратът. После приятелите му ме скастриха, че развалям малкият им пацифист..Хауевър.
    Сънят: Чувам, че баба ми си говори с някакви мъже, отварям куненската врата и гледам бившият (горният) и сегашният си говорят.
    -Абе, мани тая е няква откачена.
    -Да, бе, скивай какво ми подари - вади свастиката - на кой нормален човек му хрумват такива неща?
    -Аууууу, ужас! Не знам как си я търпял.
    И баба естествено им приглася "Аааа, тя Джеси, е много еди-к'ва си, от нея човек няма да стане."

Не си спомням после какво стана.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Кво става, Джес?
    Оооо, Даньо, как сме? <3
    Какво да става? Купонясвам, като рок звезда, преди да се наложи да се стягам. Положително, пролетно, готино такова ми е. Чух, че си в Ирландия.(?) Ако правилно съм разбрала, можеш да разкажеш малко за елфите, детелините, готините червенокоси жени и пияниците.

Banned Супер фен
    Искам да се гръмна! Никога повече няма да пуша преди да заспя...Не, лъжа. Но сънувах нещо много..Боже!

Естествено не помня добре първата част. С някви хора празнувахме някво нещо...Те бяха оставили някъв чесън и исках да ям няква лютеница с тоя чесън. Обаче идва някво момиче, дръпва ме в някакъв асансьор и май бяхме откраднали нещо. Момичето си сваля косата - перука, оказва се някакъв мъж. Почвам да обяснявам как съм мислела, че само аз съм била маскирана, а то к'во се оказва. Май бяхме в някакъв мол, а на мен много ми се пикаеше и отиваме към тоалетните и се возим на ескалаторите, седнали върху тях. Мъжът си слага перуката и ме избутва от женската тоалетна, влизам в тази за инвалиди, защото много ми се пикаеше. Тоалетната беше ужасна, и беше много странна. Та, изпиках се и отпред ме чакаше някакъв охранител. Каза ми, че знае коя съм и се опита да ми направи нещо..Не си спомням какво точно, май да ме прегърне. Избягах и се озовах в някаква кухня, много готина кухня всъщност. Там се гонехме известно време, докато не влезнаха някакви хора - мъж и жена, и те в униформи. Казаха, че този не е истински охранител и тамън си викам, че всичко е свършило, тоя ги дръпна и им каза нещо. Те почнаха да ме гонят с него и когато щеше да ме хване ми каза, че няма какво да направя...Тогава се сетих, че е логично да го нараня. Взех един тиган и го ударих няколко пъти по главата. Мъжът и жената май с еопитваха да го свестят, а аз почнах да бягам. Тичах изключително бавно (в сънищата си не мога да тичам) и стигнах до една врата, отворих я и там имаше някакво русо момиче, излегнало се на легло и правеше нещо на на някакъв компютър. Върнах се в кухнята, онзи се свестяваше и аз пак го ударих. Другите хора ми казаха, че този път ще е в безсъзнание само 6 минути. Казах на мъжът да го държи и почнах да бягам отново. Пак тичах отчайващо бавно.. Затова влезнах в стаята на момичето. Питах я дали може да се скрия при нея, а тя каза, че не й пука. Повъртях се там и влезна някакво момиченце, оказа се, че сме се познавали от празненството от първата част на съня. Казах й че в такъв случай трябва да я прегърна. Прегърнах и русото момиче, а накрая се прегърнахме трите заедно. Влезна някаква жена с още едно момиче. Била ми учителка.. Започнах да й обяснявам какво е станало и как този човек ме преследва. Тя каза, че аз съм си виновна и няма какво да направи. Почнах да викам, че този ненормален човек всеки момент може да влезне и да се опита да ме отведе. Тя отговори, че няма какво да направи и че този "ненормален човек" е баща на дъщеря й. Напсувах я и й казах, че не ми пука кой е, и че просто искам да се махна от там. Тя продължаваше да ми говори разни глупости, накрая взех един пепелник и й го хвърлих в главата. Тя ми каза "Абе, знаеш ли колко струва този пепелник? 400 паунда!", аз почнах да крещя "А, аз? Аз колко струвам? Колко струва животът ми?", тя ми отговори "90 стотинки" и всички почнаха да се смеят. Разбих й пепелника в главата. Тя не беше затворила вратата, затова отидох и го направих сама. Зад врата се криеше някакво много готино момче (един такъв висок, с тъмна коса и сини очи, и някъв много мъжествен). Но нямах време за него - видях,че хладилникът се движи - имаше някой вътре. Отворих го и там бяха мъжът и жената от по-рано. Явно онзи мъж се беше свестил. Чух стъпки и попитах момчето как точно се беше скрил зад вратата, за д аго направя и аз, та ако влезне онзи да не ме види. Момчето отвори вратата и ми показа как да застана - действително така никой в стаята не ме виждаше. Целунах го няколко пъти, после тръгнах да му разкопчавам ципът....И тогава шибаната, тъпа котка ме събуди.
    Тъпата котка спи от над 24 часа вече, стана само, за да яде веднъж. Аз от друга страна реших веднъж да спя и трябва да ме събуди. И то на най-готината част от целият неадекватен, шибан сън. Дейба.

Banned Супер фен
    Днес, в центъра на София, ама баш в центъра, в един вход, в една пощенска кутия намерихме...Наркотици. Не, че ставаше за нещо, освен за нов СПИН/хепатит. Но просто..Бях на онова място за първи път, виждах входът за първи път също, много харесах пощенските кутии и исках да видя някоя от вътре...И го намерих. Отворих точно тази в която беше. Да го приемам ли, като знак?

Било е знак да го изшмъркаш на един път всичкото
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Пък и можеш да я продадеш, и с кинтите така доволно биричка, водка и друг алкохол

Banned Супер фен
    Хора, един шприц, стар и белязан (демек някой си я използва редовно сред други хора), наполовина пълен. Ако беше на някой доверен - да, ама на непознат...Айде, не. Т'ва може да го купи само някой много отачаян наркоман..Ама много отчаян. И нямаше да изкарам толкова пари, че да има и за бира, и аз водка и за кура ми Янко.

Сънувах възможно най-готиният сън. Толкова готин... Ох! Но не мога да ви разкажа.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Но не мога да ви разкажа.
    Защо?..................

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Защо?..................
    Участват съфорумници.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Оооо, Даньо, как сме? <3
    Какво да става? Купонясвам, като рок звезда, преди да се наложи да се стягам. Положително, пролетно, готино такова ми е. Чух, че си в Ирландия.(?) Ако правилно съм разбрала, можеш да разкажеш малко за елфите, детелините, готините червенокоси жени и пияниците.
    Уморени сме, цял ден моделираме една мацка и главата ми ще изпуши
    Кво стягане бре, я давай само купончета, сега му е времето :Д
    Замени 'Ир' с 'Фин' и ще получиш правилен отговор. Елфи няма, но има елени. Червенокоси няма, но русокоси бол <3 Но ти си по-яка от всичките русокоси наведнъж! А пияници... Е, и те трябва да са в нещо по-добри от нас

Banned Супер фен
    Замени 'Ир' с 'Фин' и ще получиш правилен отговор. Елфи няма, но има елени. Червенокоси няма, но русокоси бол <3 Но ти си по-яка от всичките русокоси наведнъж! А пияници... Е, и те трябва да са в нещо по-добри от нас
    МОделиране на мацки? Просвети ме за какво става на въпрос.
    Ооо, Финландия! Още по-добре! Разказвай всичко, от А до Я!

Но ти си по-яка от всичките русокоси наведнъж!

Banned Супер фен
    МОделиране на мацки? Просвети ме за какво става на въпрос.
    Ооо, Финландия! Още по-добре! Разказвай всичко, от А до Я!

Но ти си по-яка от всичките русокоси наведнъж!

Banned Супер фен
    Баба прави вареники с картофи и като са готови ще си сложа сметана, и ще е много вкусно...
    Не можах да спя, може би, защото съм прекалено щастлива.
    Исках да напиша нещо, но забравих, така че ще спра до тук.

Banned Супер фен
    Съвет от мен: Ако си правете маска с кисело мляко (и/или други лайна) никога, ама НИКОГА, не стойте цяла нощ с нея. Косата ми мирише на...Боже! И няма измиване, няма парфюм, няма балсам, няма сила на светът, която да премахне миризмата . Никога не го правете.

Днес вече два пъти ми честитиха рожденият ден...Което е мило, но той не е днес.

Да не забравя... Значи, трябва да си купя рициново масло и хининова вода. Ммммм...И два пъти в седмицата или на всеки три дни да си правя кур с тривитаминола, веднъж в седмицата с рициновото масло и всеки ден с хининовата вода. След два месеца да направя почивка от тривитаминола (за месец), но да го заменя с рициновото масло, демек с него два пъти в седмицата и може би да намаля хининовата вода до три пъти в седмицата... Хм. Ако до три месеца не ми поникнат поне десет сантиметра се бръсна гола глава, приемам будизма и ставам едно със Сакия Сина, отдавайки остатъка от живота си на отшелничество и духовно развитие.
    Все пак имам готина схема, ако не стане с нея само Буда може да ми помогне.
    Като почна да пише в гугъл "хининова вода качествена.." и стигна до "мар..." (за марка) излиза "марихуана". "Хининова вода качествена марихуана" - да, в общи линии това е планът.

Отивам да опитам за последно да си измия косата, преди млякото да се загнезди и да започне да гние/ферментира - тогава ще стане още по-зле.

Banned Супер фен
    Оооо, толкова съм щастлива. Обичам ви. <333

dsaxdsadasfstgrqwe12312 3213 312312
    Последно редактирано от NightGuardian : 04-08-2012 на 19:56

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Честит рожден ден, ламбе

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Жива и здрава, по-малко филми и да постигнеш квото искаш.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Честит рожден ден, Джеси. :Д

ЧъДъРъ !
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Честит рожден денн :>
    И един важен въпрос - на колко години ставаш? :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си