.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87
    Banned Супер фен

Въпрос към майсторките...

Заглавието току-що го видях за друга тема и в мъжки род, но реших да го използвам, защото ще си говорим баш за майсторлъци...Игри за напреднали, както се казваше в една реклама.

Така, едва ли някоя от вас ще има идея, но все пак, поне можем да си почешем пръстите.

Гледам по улиците има прекрасни мъже и момчета. Разкошни даже. Говорим чисто визуално, разбира се. И естествено щом са толкова разкошни ще си имат приятелки (говорим за гаджета) с тях. Това, че хубавите ябълки ги ядат свинете е друга тема, затова ще се въздържа да я коментирам. Та (на въпроса), се замислих как се заговаря мъж, който е с приятелката си?

Знам на теория как в обратната ситуация (мъж да сваля жена, докато тя е с гадже) може да стане, но пък как да го направи жена си нямам и на идея. Мъжете са по-лоялни (само в повечето случаи, естествено), а и дори да не са биха го изиграли. Въобще е сложно, затова трябва да се направи по такъв начин, че приятелката да не разбере за намеренията към мъжът. От друга страна пък и жените на едно подсъзнателно ниво можем лесно да разбираме за намеренията на хората по езика на тялото, интонацията на речта и т.н. и т.н. затова трябва да се изиграе много добре, така че да не се усети, защото усети ли се тя всичко отива на вятъра. А как става номера тя да не разбере пък той да разбере?

Има ли някакъв начин, примерно да вземеш телефона, на мъж, който е с приятелката си, но да изглежда невинно, поне за пред нея? И да бъде с финес, естествено.

Питам чисто теоритично, пък и не е лошо да се знае за вбъдеще (представете си утре видя мъжът на мечтите си на улицата и единствената причина поради, която не съм се запознала с него е някаква пикла). Не съм тръгнала да заговарям всеки, който е с приятелката си, нито пък съм си набелязала някой конкретен, нито съм тръгнала да разрушавам връзки. Просто се замислих дали въобще е възможно.

И така, лейдис (енд джентълмен), оставям ви да мислите, пък, ако някоя/й може да говори и от опит - още по-добре.

Banned Супер фен
    А, да..Естествено ми хрумна да се запознаеш и с двамата, да показваш по-голям интерес към нея, в крайна сметка да вземеш контакти и на двамата и т.н., за вариантите освен този говорим

Мега фен Аватара на Chacho
    Един вариант е да издебнеш докато приятелката не е там. Ако имате контакт с очите и прояви интерес към теб, чакаш да мръдне нанякъде момичето (тоалетната в кафенето например) и му даваш листче с номер или фейсбук, квото ти кеф (може да дадеш на сервитиорката му да го занесе). Може и директно да го заговориш.

Другият вариант е да го заговориш докато мацката е с него, но за някъв страничен въпрос. "Правим проучване, бла-бла", "С приятелките се хванахме на бас, че обвързаните мъже ядат повече шоколад от гаджетата си.." или няква друга простотия. Завърташ нещата така, че накрая да ти е нужен някакъв контакт с него и да му вземеш телефона/фейсбука или да му дадеш своя. С мацката му може да си играеш както си искаш, ако щеш я включи и нея, вземи и скайпа, т.н. Може първо нея да заговориш, ако трябва. Понеже жените се надушвате много лесно, когато кокетничите, в тая ситуация няма да е нужно. Ако един мъж ти вземе номера и имаш цици, достатъчен е един намек дори след 2 седмици, и пак ще ти е в кърпа вързан.

Ако са повече хора, а не е само с мацката, може да не забиваш директно него, а някой друг, да се сприятелиш със всички и като останете насаме - действаш.

И все пак, има шанс да те надушат (щото жените усещат флирта първи обикновено), има и голям шанс да те отрежат. Има прекалено много свободни мъже. Мъжът на мечтите ти ли? Гаранция ще срещнеш достатъчно необвързани такива. Обвързани мацки почти никога не свалям, особено за нещо сериозно - абсурд. Щом може да доприпкам аз и да я гепа, значи може и след мен да доприпка някой.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    отиваш и стреляш в тъмното - ''аз съм еди-коя-си от гимназията, началното училище, не знам дали ме помниш, искаш ли някой път да излезем да пием по кафе''
    и все пак идеята ми се струва тъпа, защото голяма част от мъжете с приятелки не биха оставили момичето си заради друга, освен ако нямат проблеми, което ти няма как да знаеш, ако не го познаваш, така че пак стреляш напосоки..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Hilary_
    Интересна тема за размисъл, но това, което ме спира да се замисля е самата ситуация - момче с гадже.
    Колкото и да са били хубави съм ги отписвала автоматично. Не прави това, което не искаш да ти направят.
    Нито бих могла да им знам отношенията, че да се меся в чужди връзки, нито са се свършили хубавите свободни момчета.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Била съм в ситуацията на приятелката и честно казано още докато я видях да се приближава знаех за какво идва.
    Тактиката на мацката беше да се запознае и с двама ни и да започне да го пита за разни неща, в област, в която явно знаеше, че моя има доста добри познания. Уж, че иска помощ. Приятелят ми, нали е добра душа, предложи да й обясни на място въпросите, които я интересуват, но тя настояваше за номера му, за да се уговорели за друг ден и т.н. Той й отказа, аз се изсмях, и тя леко засрамено си замина, но не без дежурния злобен поглед в моя посока.

Та нямам си на идея каква тактика би сработила в подобна ситуация. Най-възможен ми се струва варианта, който дадоха по-горе, със сближаването с цялата компания и на по-късен етап, сближаване с обекта на желание. Но по възможност гаджето да не е там защото повечето момчета са във видимо защитна позиция когато приятелките им са наоколо.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на x7aZzy
    За какво ти е чужд мъж? Ако искаш да направиш гадно на приятелката му, разбирам. Но за нещо сериозно, абсурд. Щом е склонен да изневери на момичето си, какво ти гарантира, че няма да изневери и на теб. И все пак това си е класика в жанра. Ако успееш да го омаеш, има два варианта - или ще зареже приятелката си и ще бъде с теб докато не се появи друга "майсторка", която му е хвърлила око. Или ще започне да лъже гаджето си и пак ще бъде с теб, но тайно. Мен лично не ме устройва нито едното, нито другото. Имаше една приказка: "Не се влюбвам в мъже, които са влюбени в други жени. Заслужавам повече!"

Ако искаш да свалиш някой обвързан заради спорта, тогава има някаква логика. Пак е глупаво според мен, но мога да го разбера. Аз лично съм го правила два пъти. Първият клъвна веднага и ми спечели лесен бас. За втория ми трябваше месец, но в края на краищата и той заряза приятелката си. Смешното е, че и двете момчета не ми бяха по вкуса, а това, че се поддадоха толкова лесно съвсем ме отблъсна.

Всичко е възможно. Ако имаш желанието, сън няма да спиш, но ще измислиш как да го свалиш. Дали си струва е друг въпрос. Най- добрият вариант е да го заговориш, когато приятелката му не е с вас. Ако е - заговори нея, може даже да не говориш с него, но му хвърли поне един два влажни погледа. Стойката ти също е важна, трябва да издава самочувствие, самостоятелност, но без да си придаваш излишна важност. Интонацията, думите, които използваш, жестовете - всичко се забелязва. Трябва да изглежда така, все едно не той е важният, а приятелката му, едновременно с това да разбере, че има почва за флирт. Така ще заблудиш "противника", че не си заплаха и ще дадеш сигнали на момчето. Но трябва да си наистина обиграна, иначе ще те усети много бързо и ще станеш за смях.

П.С. Какъв мъж? Какви мечти? Каква пикла? Ако "мъжът на мечтите ти" зареже своята пикла заради теб, след месец може да зареже теб за следващата. Много рисково ми се струва.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

anonymous708973
    Guest
    Хах. Не бих, но не защото смятам за неморално и т.н. да сваляш обвързан мъж, а защото е нагло да го правиш пред приятелката му. Ако мадамата е няква малка, незабележима, срамежлива - теоретично да, ама мъж, по който бих си паднала, не би бил с такава жена. А ако приятелката му е същата устатница като мен, ще искам да използвам нечестно предимство и да го хвана някъде насаме.

Най-лесно би станало в обща компания. Двойката, ти, още няколко човека. Говориш си с всички, супер приятелски и невинно се държиш, постепенно му замайваш главата, показваш какво липсва на приятелката му и... вече ти е в кърпа вързан. Няма да стане с едно-две излизания, разбира се, но стигнеш ли до един определен момент, ясна работата. Слаб им е ангелът на повечето, особено ако става въпрос за красива, умна, нахакано-невинна мадама.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако някоя тръгне да сваля приятеля ми пред мен, ще я помисля за луда. Това дори не е висша форма на наглост, ами си е чиста простотия. И не вярвам, че някой нормален мъж би се хванал на подобно нещо.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Говориш си с всички, супер приятелски и невинно се държиш, постепенно му замайваш главата, показваш какво липсва на приятелката му и... вече ти е в кърпа вързан. Няма да стане с едно-две излизания, разбира се, но стигнеш ли до един определен момент, ясна работата. Слаб им е ангелът на повечето, особено ако става въпрос за красива, умна, нахакано-невинна мадама.
    Т'ва пък е ебати перфектният сценарий. Ти ще си умна, красива, прекрасна, уникална, бла бла бла... приятелката му ще е смотла, разбира се, и той веднага ще открие топлата вода хахаха.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Въпросът не е каква съм аз, въпросът е той като каква ме вижда. Ако приятелката му е смотла, много ясно, че ще ме слага няколко нива над нея, дори и несъзнателно.
    Друг е въпросът, че не бих се занимавала с момче, което харесва смотли.

Мацки, четете тук по форума колко теми има за "харесвам приятелката си". Номерът става много лесно. Сближаваш се с него (посредством другите например), държиш го като много близък приятел, докато в един момент не го целунеш и не захвърли всичко. Нещо, като това, за което говори Пантерата, но трябва да е много сигурен, че от нейна страна има много голям интерес. Просто за да не захвърли връзка за едното нищо. Иначе много момчета биха го направили.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Мацки, четете тук по форума колко теми има за "харесвам приятелката си". Номерът става много лесно. Сближаваш се с него (посредством другите например), държиш го като много близък приятел, докато в един момент не го целунеш и не захвърли всичко. Нещо, като това, за което говори Пантерата, но трябва да е много сигурен, че от нейна страна има много голям интерес. Просто за да не захвърли връзка за едното нищо. Иначе много момчета биха го направили.
    То добре, ама освен ако не съм супер луда по него, не бих си позволила да инвестирам толкова време. Пък и то така се губи тръпката - ясно е, че ще ми върже като съм се сближила с него.

То е тъпо въобще да инвестираш в това, при условие, че има необвързани мъже. Освен за тръпката да забиеш нечие гадже, ма е ясно кви комплекси тряа да има човек, та да се доказва така пред себе си (или още повече пред друг).

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Въпросът не е каква съм аз, въпросът е той като каква ме вижда. Ако приятелката му е смотла, много ясно, че ще ме слага няколко нива над нея, дори и несъзнателно.
    Друг е въпросът, че не бих се занимавала с момче, което харесва смотли.
    Аз не говорех за теб конкретно, а за ситуацията. Приятелката му в твоите очи може да е смотла, а в неговите да е най най, тогава далеч няма да те сложи няколко нива отгоре. Даже може да не иска да контактува с теб, тогава за какво сближаване говорим?

Мисълта ми беше, че нещата не са толкова прости и като цяло са доста комични жените, които си мислят, че могат да имат всеки мъж.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

То е тъпо въобще да инвестираш в това, при условие, че има необвързани мъже. Освен за тръпката да забиеш нечие гадже, ма е ясно кви комплекси тряа да има човек, та да се доказва така пред себе си (или още повече пред друг).
    Да, да, да! Удебелих ти първото изречение, защото с него трябва да се приключи темата!

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    ...като цяло са доста комични жените, които си мислят, че могат да имат всеки мъж.
    Определено.
    Последно редактирано от x7aZzy : 04-03-2012 на 13:57

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Да, да, да! Удебелих ти първото изречение, защото с него трябва да се приключи темата!
    И ти к'во си, че да кажеш кога ще ми приключи темата?

Съжалявам, че си вложила толкова услия в коментарите си, но няма конкретно момче, нито говоря за конкретна ситуация, пък камо ли за сериозна връзка, била тя и теоритична.
    И все пак е хубаво, че сподели опитът си.

"Не прави това, което не искаш да ти направят."
    Аз знам как да задържа един мъж до себе си, пък и гледам да подбирам качествени хора. Която не знае как си е неин проблем. Ако пък човекът с когото съм си намери нещо по-добро от мен ще се радвам за него...Особено пък, ако някое момиче ми го отмъкне под носа, без да разбера...Просто ще й купя бутилка уиски и ще я заведа в Париж.

Пантерке, не знам, като гледам как много готини (във всеки аспект) момчета се хващат с разни по-грозни и глупави от тях самите, момичета вече всичко очаквам. Много хора водят връзки само, докато не си намерят нещо по-добро. Много често готините хора са заети - нали са готини. А това, че хубавите ябълки ги ядат свинете, обещах да не коментирам. И не е нужно гаджето да е смотла, нужно е да си по-добра от нея. А, ако си, разбира се, че ще ти се стори смотла, както и на мъжът.

"То е тъпо въобще да инвестираш в това, при условие, че има необвързани мъже."
    Прав си за инвестирането на време при такива условия, да. Обаче хората не се делят на 'обвързани' и 'необвързани' (може би скоро на щастливо обвързани и просто обвързаи), така че, ако има конкретен човек, който си струва, ще инвестираш време без значение от това..Изключение са само хората с брак, деца и т.н.

А, между другото, още от началото на темата споменах, че виждам много такива двойки по улицата (като пример), очаквах, че ще ви стане ясно, че не говоря за никой конкретен, нито пък за конкретна група хора.
    И споменах, че говоря визуално, съответно 'мъжът на мечтите ми', НО само визуално. Щом говоря за визуални качества очаквах, че сами ще се сетите, че не говоря за нищо сериозно (дори и теоритично)

Иначе, дори и да беше конкретна ситуация, не виждам защо някои хора го обявихте за неморално. Неморално е да разбиваш бракове, да оставяш невинни деца без здрава семейна среда, да разрушаваш дългогодишни връзки и все такива сериозни неща. И, ако някой има такава цел не само няма морал, но е и болен, социопат, егоист.
    Какво му е неморалното да 'разбия' двуседмичната/двумесечната 'връзка' на Пенчо и Пенка? Ако можеше да излезне нещо сериозно от нея Пенчо не би ми се поддал, каквото и да му предложа, а Пенка би си го държала здраво. Знаете, за това трябват двама, в случая даже и трима.
    Винаги, когато мъж си хване любовница, тя е виновна. Не мъжът, който не може да си го държи в гащите, нито пък жената, която явно не прави нещо, както трябва. При теоритичният ми въпрос показвате същото - това не се ли нарича социално програмиране?
    Който е щастлив с партньорът си, каквото и да му предложиш ще си остане с него. Ако не е щастлив и при най-незначителното предложение ще го заебе...И за това не е виновен човекът, който може да му предложи нещо (повече).

И в крайна сметка, не виждам какво лошо има едно момиче да иска да се запознава с красиви мъже, без значение от тяхното положение и обстоятелствата. Не е казано никъде какво може да последва от едно запознанство, без значение от намеренията. Не виждам защо нещо трябва да ме спира да се запозная с някого, който ми допада по някакъв начин.
    Идеята е (социално) усъвършенстване - харесва ми да общувам с хора, съответно искам да знам как да подходя в различни ситуации и да имам поне по няколко шаблона как да го направя (ако няма начин да стане естествено).Наскоро се замислих за такава ситуация и си нямах и на идея какво бих направила, освен да започна разговор и с двамата. Явно това е и единственият вариант.

Не си ме разбрала - не става дума за твоята тема, пусната във форума, а за темата защо е безсмислено да сваляме обвързани мъже. Лично виждане. Не го налагам на никого.
    Защо пък си мислиш, че съм вложила "толкова усилия" да напиша две три изречения? Чак и съжаляваш за което. Не можах да разбера ирония ли беше това, или жалък опит да ме контрираш.
    Пука ми на мен дали има конкретно момче или не. Нито съм споменала такова нещо, нито ме интересува. Казах си мнението, ако не ти харесва - така кажи. Не ми слагай думи в устата. Имам си достатъчно.

Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Винаги, когато мъж си хване любовница, тя е виновна. Не мъжът, който не може да си го държи в гащите, нито пък жената, която явно не прави нещо, както трябва. При теоритичният ми въпрос показвате същото - това не се ли нарича социално програмиране?
    Който е щастлив с партньорът си, каквото и да му предложиш ще си остане с него. Ако не е щастлив и при най-незначителното предложение ще го заебе...И за това не е виновен човекът, който може да му предложи нещо (повече).
    И тримата са виновни малко или много. За мен най-много вина има този, който тръгне да изневерява. Това е друга тема. И то толкова тривиална.

Окей, не ги дели на обвързани и необвързани. Въпрос на личен избор. На мен ми спестява излишните филми. От къв зор да забивам обвързаните мацки, ако имам достатъчно избор от необвързани?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Като знам, че повечето жени си пазят приятеля по-зорко от овчарско куче повереното му стадо, ми изглежда трудничко.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Бих си написала телефон-а;фейсбук-а на лист/салфетка и бих издебнала момент, в който да му го "подметна" без тя да види...old school трикове... ;д После ще го погледна, за да видя каква му е реакцията все пак..как ме гледа, ако има по-закачлив поглед, усмихва се - ще му се усмихна и аз, ще намигна. Оттам оставям на него. Защото има и доста сковани типове, които биха се сдухали от подобно нещо, даже сигурно биха казали и на приятелката си какво се слува - всякакви ги има. Но това само хипотетично. Аз не съм по тази част, обичам мъжът да предприема подобни крачки.
    Последно редактирано от Goddess : 04-03-2012 на 22:35

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    По темата ти съм съгласна със съвета на Goddess, но имай в на предвид, че може и да го ядеш големия докато се правиш на интересна пред момчето. Пък и той ако тръгне да се занимава с теб докато ходи с нея показва само и единствено какъв боклук е, и че един ден ако нещата се задълбочат би се държал по същия начин и с теб.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Като знам, че повечето жени си пазят приятеля по-зорко от овчарско куче повереното му стадо, ми изглежда трудничко.
    Оооо, да... DD

Виж.. не съм ти чела цялата тема, БожиАгнец, понеже много дълго пишеш за някаква такава проста темичка.
    По мое скромно мнение да сваляш мъж ПРЕД жена му е НЕ-ВЪ-ЗМО-ЖНО.
    Няма как да не се усети, разбииш ли. Има жени, които са маса подозрителни дори към приятелки на гаджетата си (момичета, които НЕ свалят гаджето й и това е ясно), а какво остава някаква непозната да ходи да се запознава и да се лензи. Колкото и скришом да го правиш, ако има жена до него - ще те усети.
    Така че ако ще сваляш обвързани мъже - да са сами. Тогава можеш да се развихриш както ти дойде.
    Шансът да се справиш така, че мъжът да усети намека, а жената не (ако са заедно), за мен клони към 0. Защото жените сме много интуитивни, знаем си номерата, знаем си усмивките, поведението, език на тялото. А мъжете са пънове и в много случаи изобщо не разбират от намеци...

Друг е въпросът, че за мен това, което искаш да правиш, е неморално. Не става дума за виновни и невинни. Просто е неморално. Но все пак в тоя форум всички сме най-готините и вместо да се гледа от етичната страна на нещата, тук се говори за "инвестиции" и "полза". Разбииш ли, не ни спира факта, че е неморално да се бъркаме в чужда връзка, спира ни факта, че "не е на кирия" да сваляме обвързани, когато има достатъчно необвързани.
    21 век е наистина много циничен и лишен от всякаква етичност. "Морал" е смешна дума за хората.

пп. Не съм чела мненията, просто ми се мярнаха някакви думи за инвестиции и пр. и ми стана едно такова... малко неодобрително. Между другото Валдес беше написал едно мнение, дето сега не ми се търси, за бизнеса и за любовта. И как тя започва да бъде приемана като бизнес и някакви ей такива "за измиване съвестта на някои хора" (цитирам недотам дословно.). Валдес, евала за това ти мнение, ако можеш си го намери сам : D Там принципът беше подобен, макар че темата беше различна.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Аз знам как да задържа един мъж до себе си, пък и гледам да подбирам качествени хора. Която не знае как си е неин проблем. Ако пък човекът с когото съм си намери нещо по-добро от мен ще се радвам за него...Особено пък, ако някое момиче ми го отмъкне под носа, без да разбера...Просто ще й купя бутилка уиски и ще я заведа в Париж.

Пантерке, не знам, като гледам как много готини (във всеки аспект) момчета се хващат с разни по-грозни и глупави от тях самите, момичета вече всичко очаквам. Много хора водят връзки само, докато не си намерят нещо по-добро. Много често готините хора са заети - нали са готини. А това, че хубавите ябълки ги ядат свинете, обещах да не коментирам. И не е нужно гаджето да е смотла, нужно е да си по-добра от нея. А, ако си, разбира се, че ще ти се стори смотла, както и на мъжът.
    Точно, маце. От първата до последната буква

Окей, не ги дели на обвързани и необвързани. Въпрос на личен избор. На мен ми спестява излишните филми. От къв зор да забивам обвързаните мацки, ако имам достатъчно избор от необвързани?
    Чачо, давам ти своята гледна точка. Не ме вълнува, че има необвързани, аз знам, че има "риба в морето". Искам този единствен, конкретен човек. Виждам прилики между мен и него, виждам как действа и разсъждава и тези неща ме привличат. Това, че е обвързан... надали би ме спряло. Досегашният ми опит говори, че когато съм поискала някого, не съм успявала да си потисна желанията, колкото и да съм опитвала.

Тоя "конкретен" човек е толкова специален, колкото студена баничка без боза. Както може да го опознаваш и да се привързваш към него, така можеш и към други хора. Както сама казваш, има "риба в морето". Предостатъчно. Моя опит говори, че да се занимаваш с обвързани, само ти носи излишни филми.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тц тц. Защо ще им разваляте на хората кефа...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си