.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Всичко би било страхотно, ако не съществуваха органите в човешкото тяло. Когато един човек остарява, бавно, но сигурно, клетките в мозъка започват да умират.
    Ситуацията е хипотетична за някакъв бъдещ момент, под спиране на остаряването имах в предвид не само на външен вид, а включително и на органите.

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ето защо е нужно да се осигури вечен живот за всички човеци, понеже удължаването на живота не решава проблема - с тези си разсъждения вие изпреварвате дори и немалко християни по правда
    Чакай сега, вечен живот на човеците или на 'душите' им? Нещо започна да си противоречиш с християнството, при него смъртта не е ли част от естествения път на човека? Това последното с правдата ме изненада, как може такива безбожни хора да имат нещо общо с правдата?

Мега фен Аватара на Concussion
    К'ви органи, бе сестро, кви пет лева, някой мръсен пес ще ми се нахвърли, ще ми пробие сънната артерия и дотам съм. Нали хипотетично говорим. Човекът е толкова уязвимо животно, няма кво да си говорим. ЗАеби ги тези фантасмагории.
    Между другото вервате-невервате, явно вече сте си запазили място в рая с тези си разсъждения

^
    Мда, щом нпп ни призна вече може да сме спокойни

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Чакай сега, вечен живот на човеците или на 'душите' им? Нещо започна да си противоречиш с християнството, при него смъртта не е ли част от естествения път на човека? Това последното с правдата ме изненада, как може такива безбожни хора да имат нещо общо с правдата?
    Исус е възкръснал с тялото:

"А Тома, един от дванадесетте наречен Близнак, не беше с тях, когато дохожда Исус. Затова другите ученици му казаха: Видяхме Господа. А той им рече: Ако не видя на ръцете Му раните от гвоздеите, и не туря ръката си в ребрата Му, няма да повярвам. И подир осем дни учениците Му пак бяха вътре, и Тома с тях. Исус дохожда, като беше заключена вратата, застана насред, и рече: Мир вам! Тогава каза на Тома: Дай си пръста тука и виж ръцете Ми, и дай ръката си и тури я в ребрата Ми; и не бъди невярващ, а вярващ. Тома в отговор Му рече: Господ мой и Бог мой! Исус му казва: Понеже Ме видя, [Томо], ти повярва, блажени ония, които, без да видят, са повярвали." Йоан 20: 24-29,

"Ако се проповядва, че Христос е възкресен от мъртвите, как казват някои между вас, че няма възкресение на мъртвите? Ако няма възкресение на мъртвите, то нито Христос е бил възкресен; и ако Христос не е бил възкресен, то празна е нашата проповед, празна е и вашата вяра. При това, ние се намираме и лъжесвидетели Божии; защото свидетелствувахме за Бога, че е възкресил Христа, Когото не е възкресил, ако е тъй, че мъртвите не се възкресяват; защото, ако мъртвите не се възкресяват, то нито Христос е бил възкресен;" 1 Коринтяни 15: 12-16

Сънувах че нпп е избран за "Мистър форум", омг.

^

Ее трябвало да направим кампания и да го номинираме Нищо, може да е ''Мистър Философия и Религия''.

Абе, нпп, ти на колко години си? Пише, че си на 15, а съм пропуснала, ако си казал в някоя тема.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    ^

Ее трябвало да направим кампания и да го номинираме Нищо, може да е ''Мистър Философия и Религия''.

Абе, нпп, ти на колко години си? Пише, че си на 15, а съм пропуснала, ако си казал в някоя тема.
    Преди време каза че е женен. Минимум 16, най-вероятно повече от 20. Пълен олигофрен или ултра, мега трол. Поне не е ултра, мега, супер, интернационален, глобален, космически, вселенски, интердименционален, гигантски, титанически педеруга като гейски, който дори не можеш да го изриташ по гъза или удариш по мутрата понеже ще си наклепаш обувките или юмрука със спермата на триста хиляди негри.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    "езичник-еретик" е по-лошо от духовит "атеист-веселяк"!

Наздраве.
    Последно редактирано от defender : 04-04-2012 на 22:38

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "езичник-еретик" е по-лошо от духовит "атеист-веселяк"!

Наздраве.
    И вярно ли е все пак че си хомо?

Или те притеснява да си признаеш?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    И вярно ли е все пак че си хомо?
    Не съм "хомо", нито "би"! Освен т'ва съм и моногамен.
    Последно редактирано от defender : 04-05-2012 на 12:16

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

И освен това си девствен.

Мега фен
    и обичам шопска салата и шкембе......

ПП: и мляко с ориз
    Последно редактирано от defender : 04-05-2012 на 21:45

Мега фен
    едва ли евро е обратно сексуален след като толкова много и толкова дързостно изявяваше православното християнство

Мега фен Аватара на RagioL
    Ъп на темата.

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    едва ли евро е обратно сексуален след като толкова много и толкова дързостно изявяваше православното християнство
    Сред църковните редици има педофили и бивши сътрудници на ДС, защо да няма и хомосексуалисти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си