.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Hybrid View

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Мен такъв вид клипове не ме притесняват. От много дълго сме заедно, че да се притеснявам, че ще пусне такъв клип в интернет пространството, или ще го покаже на някой друг. Имаме сигурно 10-11 такива филмчета и клипчета и не ги трием. Понякога си ги гледаме.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Бих снимала, да. И не бих го изтрила вероятно. За доверието и сигурността изобщо няма да говоря, защото за да се стигне до това, е ясно, че бих имала на човека безрезервно доверие, че дори и да се случи нещо неприятно, кофти раздяла и тн, записа си остава САМО между нас.
    Така е така е!

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Мен такъв вид клипове не ме притесняват. От много дълго сме заедно, че да се притеснявам, че ще пусне такъв клип в интернет пространството, или ще го покаже на някой друг. Имаме сигурно 10-11 такива филмчета и клипчета и не ги трием. Понякога си ги гледаме.
    Лично аз пазех доста с една от бившитеми с кяот обях доста време но след като се разделихме ги изтрих. Не за друго но не искам да си напомням за онези моменти когато бяхме заедно.
    Повярвай ми приятеля ти ги гледа доста по често от тебе и кара плешивич човек да плаче или пляска маймунката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си