.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nullcx Виж мнението
    Ами, значи пич, сигурно познаваш много малко хора Относно virtualization и para-virtualization като си играеш достатъчно време със железа (визирам blade-ове & rackmounts) нещата се изясняват, и дали ще ползваш XEN на CentOS или VMWare ESXi (примерно), няма особено значение. Много се кефя на хора който рекламират брат, приятел, познат, далечен роднина. Хубаво бе, брат ти може да знае за мрежи повече от целия ни екип - ти колко знаеш, ти колко можеш ? Не можеш да ме убедиш, че всеки който е зад компютър, трябава да знае и може всичко, за да може да си го поддържа. Ако беше така, великани като HP, Microsoft, отдавна да са фалирали по твоята логика. Ако не друго поне явно ще се нагледам на различни гледни точки и то при все от специалисти (пардон - от хора, които евентуало имат роднини или познават някой там 'дето познава някой, който е чувал за някой дето разбира от нещо).

FAIL бате
    Blah Blah Blah

Само това видях написано от теб, а съм дал за пример брат ми, защото аз например от подобни неща не разбирам много, но нещата, с които се занимавам съм на 100% сигурен, че са ти не просто мъгла, а нещо голямо неизвестно.
    Така много говориш, а под софтуерен проблем сигурно разбираш чистене на машината от темп фолдъра или нещо също толкова сложно.
    Причината да не познавам/контактувам/ с много хора е, че имам хигиена и избягвам да говоря с хора, които се мислят за разбирачи в нещо, за което имат само начални знания.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от torVPN Виж мнението
    Blah Blah Blah

Само това видях написано от теб, а съм дал за пример брат ми, защото аз например от подобни неща не разбирам много, но нещата, с които се занимавам съм на 100% сигурен, че са ти не просто мъгла, а нещо голямо неизвестно.
    Така много говориш, а под софтуерен проблем сигурно разбираш чистене на машината от темп фолдъра или нещо също толкова сложно.
    Причината да не познавам/контактувам/ с много хора е, че имам хигиена и избягвам да говоря с хора, които се мислят за разбирачи в нещо, за което имат само начални знания.
    АХХАХАХА личи си че си дърт. Тоя Windows 95 Не прощава

Цитирай Първоначално написано от torVPN Виж мнението
    Blah Blah Blah

Ти май си по-зле и от тоя Wax . Как ме прецени колко зная? Как прецени, че ти пък се занимаваш с толкова "сложни" неща, пък другите са балъци? Т'ва с хигиената също си е чиста проба комплексарщина - такъв си, спор няма. Казах го на ония горе, казвам го и теб - да не си мерим дипломените, степените и т.н. Начални знания съм имал може би навремето. Нещата който аз правя (лично), повярвай ми 100 години няма ти стигнат да ги научиш. Проблема е, че аз съм се родил с клавиатура в ръка, а ти си се родил със комплексарищина вътре в твоята глава. Съди, критикувай. Факт е, че говориш за някой, който не познаваш. Факт е, че се издаде и си ми ясен какъв си. Сега аз мога да говоря за теб без да те познавам. Чиста проба комплексар с идеята, че правиш нещо супер яко и сложно. Прави си го. Бог си във сънищата си и у вас си (както викаха едни колеги навремето). Като толкоз искаш да изпъкнеш пред хлапетата тука - покажи това толкова "сложо" и неразбираемо за простосмъртните нещо. Или е толкова секрето, че ако ни каже ще трябва да ни убиеш (хаххаха). Така че, тор ли си, обор ли си - занимавай се с твойте сложни неща и остави хората, които се опитват по някакъв начин да са полезни на другите. Особено тези, които не са супер големите спецове като теб. Казах го на Wax, ще се повторя отново - като не ти харесва сайта,услугите и др., просто не го ползвай - лесно е. Хората, които имат нужда от помощ или съвет ще се обърат от нас. Вместо да ударите едно рамо на проектът ми (при все, че всичко е безплатно и с бюджет 0 съм го направил) започнахте да обяснявате колко аз не разбирам и колко вие сте номер 1....

Съжалявам пичове, но вашето си е чиста проба злоба, завист и комплексартсво (a.k.a. 3.3.К.). Вземете слезте малко на земята....

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nullcx Виж мнението
    Ти май си по-зле и от тоя Wax . Как ме прецени колко зная? Как прецени, че ти пък се занимаваш с толкова "сложни" неща, пък другите са балъци? Т'ва с хигиената също си е чиста проба комплексарщина - такъв си, спор няма. Казах го на ония горе, казвам го и теб - да не си мерим дипломените, степените и т.н. Начални знания съм имал може би навремето. Нещата който аз правя (лично), повярвай ми 100 години няма ти стигнат да ги научиш. Проблема е, че аз съм се родил с клавиатура в ръка, а ти си се родил със комплексарищина вътре в твоята глава. Съди, критикувай. Факт е, че говориш за някой, който не познаваш. Факт е, че се издаде и си ми ясен какъв си. Сега аз мога да говоря за теб без да те познавам. Чиста проба комплексар с идеята, че правиш нещо супер яко и сложно. Прави си го. Бог си във сънищата си и у вас си (както викаха едни колеги навремето). Като толкоз искаш да изпъкнеш пред хлапетата тука - покажи това толкова "сложо" и неразбираемо за простосмъртните нещо. Или е толкова секрето, че ако ни каже ще трябва да ни убиеш (хаххаха). Така че, тор ли си, обор ли си - занимавай се с твойте сложни неща и остави хората, които се опитват по някакъв начин да са полезни на другите. Особено тези, които не са супер големите спецове като теб. Казах го на Wax, ще се повторя отново - като не ти харесва сайта,услугите и др., просто не го ползвай - лесно е. Хората, които имат нужда от помощ или съвет ще се обърат от нас. Вместо да ударите едно рамо на проектът ми (при все, че всичко е безплатно и с бюджет 0 съм го направил) започнахте да обяснявате колко аз не разбирам и колко вие сте номер 1....

Съжалявам пичове, но вашето си е чиста проба злоба, завист и комплексартсво (a.k.a. 3.3.К.). Вземете слезте малко на земята....

И отново Blah blah Blah
    С твоите много дипломи виждам как добре ги разбираш нещата, а ако схващаше поне малко, щеше да се запиташ, с какво се занимавам аз, а след това да кажеш Браво.
    Не съм супер голям спец, защото това са елементарни неща, а друг въпрос е, че ти го смяташ за голямо постижение.
    В сайта ти ще се чувствам сякаш питам някой как да пусна видеофайл, а рамо на проекта ти изисквай от приятелите, а не от хора, за които нищо не знаеш.
    Говоря за теб въз основа на нещата, от които си написал, че разбираш, а ти го правиш от злоба, че някой е по-красив от теб.
    Ти си се родил с клавиатура в ръка, а аз със златна лъжичка, но не исках да го споменавам.

Човек, който притежава дори минимални знания би трябвало да е схванал, че нета не е само нещата, с които ти се занимаваш, но това поне доказва как добре си се изучил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си