.

Виж резултатите на анкетата: Кой тип ?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Номер 1

33 97,06%
  • Номер 2

1 2,94%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 98
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Какви момчета предпочитате като физика ?

Да не пускам темата и в Секс реших, че тук посещавате повече........

Та главно има 2 типа момчета, които тренират и сега ще ви ги опиша накратко:

1. Момчета, които имат слабо тяло. През тениска нищо не им личи, но като я свалят имат доста релефни тела.

2. Момчета, които имат сравнително здраво тяло. С тениска изглеждат доста здрави, но без нея нямат релеф, а изглеждат просто корави.

sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе не че нещо ама снимките не ми харесват дори имам чувството че са пресилени относно написаното и не си отговаря
    а колкото до избора ми да, номер 2 като ще е момче да е яко бе(ама не дебело) да няма да се увивам около кокалестото му на вид тяло не че нещо но и втория тип ми харесва но зависи ! мускулите ще са мускули за самите мускули ок но релефа не ми от е кой знае кво значение за мен макар че ми радва окото сама си противореча виждам но си зависи

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Не са пресилени точни са си, говорим за спортисти !!! Първия е слабичък, но с преса. Втория е доста корав, но няма релеф..... това е.....
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не харесвам много корави. Не намирам нищо привлекателно в тяло тип двукрилен гардероб.
    И кльощи с едната преса не харесвам.

Типажа от снимка 1 е ок. Този на снимка 2 ми прилича на карикатура.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Ако трябва да избирам - първият, естествено, ама не ми се вижда реален.
    Сега фитнес маниаците ще ме нападнат, ама не ми харесват прекалено развитите перки и трапец (така ли се казват ония мускули, които свързват горната част на раменете с врата?).
    Харесвам високи, стройни, слаби момчета, с уговорката, че слаб не означава анорексичен. Обичам широкия гръб и рамене.
    И впрочем, на първия тип ще му личи колко е релефен и през тениската. Познавам едно такова момче, всичко си личи.

Мега фен Аватара на Chacho
    По-добре не качвай снимки, където са се стегнали. Вторият е доста по-мазничък. Качи някой на 100-110 килограма под ръста си, около 10% подкожни мазнини, без да си е стегнал мускулите и виж дали няма да се хареса.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    awerw кво правиш брат
    Първия е доста корав дaй снимка на лостаджия
    Е както и да е , аз от личен опит ще ти кажа ,че като имаш маса и мускулите ти изпъкват през фланелката и си личи ,че нацепен вдъхновява респект към всички ;d
    Аз дето съм сляб на кг трябва да свалям тениската ,за да показвам мускули xD

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    Не са пресилени точни са си, говорим за спортисти !!! Първия е слабичък, но с преса. Втория е доста корав, но няма релеф..... това е.....
    леле...ама къде се мешам и аз такива "напудрени" не харесвам за мен са хора влюбени в себе си
    първия ми е некъв нереален и жилав а втория кофти напомпан
    са като се замисля и в двата варианта зависи но като цяло преценката ми е едното нищо за тези хора

Нито едно от двете! ... Аз се кефя на слабите!
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Тия хора позират за снимка, не изглеждат същите като си пуснат ръцете. Да не говорим, че първия е със светлини, изкуствен тен (най-вероятно) и т.н.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    По-добре не качвай снимки, където са се стегнали. Вторият е доста по-мазничък. Качи някой на 100-110 килограма под ръста си, около 10% подкожни мазнини, без да си е стегнал мускулите и виж дали няма да се хареса.
    Какво ще рече "под ръста си"?
    Да бе, аз затова казвам, че първият не е реален. Има изкуствен тен, светлини, намазан е с олио и прочее.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Този за който ми говориш е просто нормален Аз избягвам в двете крайности... а Ице тук става дума за фитнес не за лостове
    sapphire5

Голям фен Аватара на x7aZzy

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    За това говоря. Този и оня от първата снимка вероятно са с почти еднакво телосложение. Само че горния се е стегнал доста повече.

anonymous708973
    Guest
    Не ми харесват тия вдлъбнатини, които водят към слабините. Хич. Знам, че сигурно са еталон за красота, ама не ме кефят.
    Иначе... пак има тен, олио, перфектно обезкосмен е... нормално да предизвиква слюноотделяне от женската част.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не ми харесват тия вдлъбнатини, които водят към слабините. Хич.
    Ох, на мен пък са ми слабост...

Мда, примера на Екстази мога да приема като личен еталон за хубава мъжка физика.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Или 3. Nerds & Geeks

То тия "вдлъбнатини" май е неизбежно да ги има. Ако си стегнат - оформят ти се мускулите там и стоят така. Ако си дебел, паласките го заместват. Трябва да си нереално кльощав и без никакъв мускулен тонус, за да не са дори загатнати.

anonymous708973
    Guest
    Засегнати - да, ама така не ми харесва. Имам чувството, че ще се счупи в кръста...

Голям фен Аватара на Yancheto
    Не ми харесва нито един от тези, аз предпочитам слаби (даже почти анорексични) момчета.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    Този за който ми говориш е просто нормален Аз избягвам в двете крайности... а Ице тук става дума за фитнес не за лостове
    Абе пусни ти казнам на Тачев снимка и глей кво става

Повече от фен
    Дааааааа, определено мъжете сме два дива: от по-слабите релефни машини и едни с маалко по-малко релеф но 30 кг мускули отгоре. Та кажете кой от двата вида харесвате
    Други видове мъже няма, така че не се притеснявайте да отговаряте с 1 или 2
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Супер фен Аватара на Irti
    http://storage3.album.bg/6e2/s201003...f_12624957.jpg

http://storage3.album.bg/ecd/picture...d_12642797.jpg

Мечките доминират. Лека му пръст на Цветко.

anonymous708973
    Guest
    Отвратително. Меко казано.

^подкрепям.

Иначе аз сякаш си падам също по слабите момчета, но атлетично слаби. (а съм ходила и с някакви жилави и кокалести, или с анорексици - при мен явно всичко е красиво, като съм си харесала човека)
    Имам двама приятели много яки. Някак си, как да кажа, как да обясня... Високи са и двамата, нямат голяма мускулна маса, едва-едва някакъв релеф имат и много нежно и леко очертани мускули. И двамата са височки и са някак ... атлетично слаби. Много атлетичен вид имат, без да изглеждат напънати, или все едно си дават огромен зор да тренират. Нямат голяма маса, ама имат мускули. Тонизирани са, здравички, личи си, че няма да умрат ако им се наложи спешно да избягат някакви обиколки. Трудно ми е да го обясня. Единият е лостаджия, другият е бивш плувец, който просто нищо не му се лепи. И двамата нямат огромни гръбове, но пак са им широчки, де. И всичко при тях е някак издължено.

А сега съм с едро момче за пръв път. Не тренира, ама е някъв доста добре сложен. Голям гръб, широки рамене - и е като мечка малко, без нацепването и някакви огромни мускулни маси, за релеф дума да не става.

От тая анкета аз не мога да избера единия или другия. Първо че нямам определен вкус, второ, че мъжете не са само такива или такива. Има разнообразни типове тяло и на някои хора им седи биреното коремче примерно, други примерно са нацепени по отвратителен начин, а трети са просто секси.

Но, да кажем - харесвам здрави и нормални мъже с ТОНУС.
    Последно редактирано от jghgh : 04-06-2012 на 11:24
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си