.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    Мега фен Аватара на Concussion
    OMГ. В човешкият живот като цяло не виждам особен смисъл. Е, за нас, като хора, има разбира се но изобщо в съществуването ни не виждам някакъв велик замисъл или умнота. Не можело всичко да свърши просто ей така... Ми може, що да не може...

ние,хората, сме за една секунда на това величество (или поне беше) -ЗЕМЯТА ! Ние сме само гости които идват и си отидат и наистина си прав до някъде, че няма смисъл да се учим и после да умираме, но ние имаме един живот и трябва да го изживеем както на нас ни харесва, а почти винаги лукса е платен, а за да имаш пари трябва да работиш което означава, че трябва да си учил И заедно с мъчението имаме невероятни и незабравими спомени

Приеми се като гост на ЗЕМЯТА !
    Да имаш всичко, защото си гост, но и с правила защото си гост

извинете ако има грешки

Така, де, така... За нас хората си има смисъл, като цяло - да си го изживеем добре, да постигнем целите си и т. н., общо взето - дребни нещица, точно като за нас. Обаче нещо велико, божествено, да сме пратени от някой си на този свят с мисия и темподобни, аз лично не виждам. Това са пак наши илюзии, тъй като съзнанието ни не е достигнало такова ниво че да приемем истината такава каквато е, заради това и сега, в 21-ви век, толкова масово се вярва и ходи по врачки, шамани, ходжи, има толкова различни църкви, секти и т. н. На мен също ми се иска да има нещо повече и да не свършва всичко със смъртта, ама кой ли ме пита, толкова зависи от мен колкото и е зависело дали изобщо да се появявам на този свят...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Работата е там, че нищо няма смисъл. Смисъла на живота е, че няма смисъл.
    Последно редактирано от sapphire5 : 04-06-2012 на 08:34

Цитирай Първоначално написано от sapphire5 Виж мнението
    Работата е там, че нищо няма смисал. Смисъла на живота е, че няма смисал.
    Тва нещо не ми се връзва с, цитирам: "Има смисал, разбира се.Можеш да намериш истинския смисъл в живота, когато започнеш да следваш Христос като Негов ученик; когато започнеш да научаваш повече неща за Него. Като четеш Словото Му, Библията (за вярващите, разбира се). Затова трябва да учиме, да работиме...да се запомниме с нещо в този един живот , който живеем".
    Последно? За набожните хора животът със сигурност има смисъл, даже за тях такъв въпрос звучи несериозно.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Еми глей са- Всеки си решава за себе си. Според мен има смисал, защото все пак това е живота- трябва да учиме, да се образоваме, да работиме после хубава работа, да печелиме хубави пари и накрая да умираме. Всичко е свързано.Всеки си решава за себе си как да се усъвършенства. "Смисълът на живота е в това,че той няма смисъл" казах това, защотото донякъде е и така... колкто повече мислиш за смисъла и значението на живота, до никъде няма да стигне- както е казал и Зигмунд Фройд. Да, за набожните хора е така, защотото те са си го направили да е така, както казах , те са си решили кой път да изберът.Всеки сам за себе си.Живеем за да се усъвършенстваме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си