- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към майсторките...
Абстрахирам се от другите неща,които каза и ти отговарям на това.
Двете неща нямат АБСОЛЮТНО никаква база за сравнение макар и на пръв поглед да ти изглежда така.
Чрез наученето от стрелбата може да защитиш живота си някога, а даже и да не ти е нужно просто ходиш да позагубиш време и да се позабавляваш,защото явно това ти харесва.
Докато как да откраднеш гаджето на някой без негово знание не ти е нужно изобщо нито за да запазиш живота си,нито да се забавляваш, а единствено да откраднеш гаджето на някой. Другият вариант,който също приемам че може да е верен е на авторката да и е скучно и да си задава някакви въпроси,които просто са и щъкнали в главата на момента за да позагуби малко време и да не обикаля с мнения по останалите теми.
Edit. Всъщност да обясня защо те нападнах така.Защото ме издразни това.Набързо написано.Аз успях да открадна двама,но като ми обърнаха по-голям интерес ги зарязах.Или с други думи.Взех играчките от ръцете на ония двете смотли,но като вече ги имах ми станаха безинтересни и ги захвърлих на боклука.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-06-2012 на 12:39
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!