.
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Не съм съгласна.
    Аз например ходя на стрелба, но нямам намерение да убивам човек. Нито животно. Това, че на теория знам нещо, не означава, че ще го направя на практика.
    Не знам мотивите на авторката, може да пита от чисто любопитство. Пък и откога питането означава действие.
    Абстрахирам се от другите неща,които каза и ти отговарям на това.
    Двете неща нямат АБСОЛЮТНО никаква база за сравнение макар и на пръв поглед да ти изглежда така.
    Чрез наученето от стрелбата може да защитиш живота си някога, а даже и да не ти е нужно просто ходиш да позагубиш време и да се позабавляваш,защото явно това ти харесва.
    Докато как да откраднеш гаджето на някой без негово знание не ти е нужно изобщо нито за да запазиш живота си,нито да се забавляваш, а единствено да откраднеш гаджето на някой. Другият вариант,който също приемам че може да е верен е на авторката да и е скучно и да си задава някакви въпроси,които просто са и щъкнали в главата на момента за да позагуби малко време и да не обикаля с мнения по останалите теми.

Edit. Всъщност да обясня защо те нападнах така.Защото ме издразни това.Набързо написано.Аз успях да открадна двама,но като ми обърнаха по-голям интерес ги зарязах.Или с други думи.Взех играчките от ръцете на ония двете смотли,но като вече ги имах ми станаха безинтересни и ги захвърлих на боклука.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-06-2012 на 12:39
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си