.
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Threaded View

Мдааа.. Т'ва което Чачо казва е просто вярно до последната буквичка. Нататък не ми се четат съвети от момичета и теории за 'разваляне на приятелството'. Такова между мъж и жена изглежда няма. Почнат ли да си споделят и да се обичат като приятели, обикновено при жената това наистина е само приятелско, а мъжът веднага се влюбва, защото поначално той би чукал всяка жена, още повече пък ако и на сърце му е близка.
    Не че вие сте много близки с мацката, ама принципът е подобен. Карай го недостъпен, дръж се мъжки и не я засипвай с внимание. Тъпо ми е аз да го кажа, дето съм толкова романтична и цинизма ме отвращава, но дръж се мъжкарски и може да имаш успех. Опитвай се да си лидер, алфа, а не безполова приятелка, която изслушва и е добра и винаги на разположение.
    Проблемът при приятелството мъж-жена е този, че за жените приятелите са безполови същества, които нямат никакъв сексуален облик и образ. Така е. Жените избираме гаджетата си със сърцето, тръпка да има. Няма логика в нашия избор. Не избираме тоя, дето ще ни изслушва, прегръща и т.н., а тоя, който ни пали, интересен ни е, и дори в някои случаи се държи като олигофрен с нас (женски мазохизъм.) Разбира се, не е задължително винаги да се избира "лошото момче" и "играча", но обикновено не е избран и тоя, дето изслушва, държи се приятелски и съответно губи голяма част от своите сексуални характеристики в очите на девойката. Най-голямо предимство имат мъжете, които ни привличат физически, там е разковничето. И най-вече да са личности, не путкопоклонници и мазници, и да ни угаждат. Щото жената верно не е като човека и съжалявам че така ти развалям впечатленията, но това е истината. Няма логика в нейните решения и предпочитания. (аз съм момиче и го твърдя)
    За повече информация чети тук -> http://bglog.net/psychology/11164
    Ама чети и попивай, разбииш ли!!! На листче си записвай даже и се огледай дали в живота не става по същия начин... Много мъки ще ти спести.
    Статията е хумористично написана и дори малко иронична, но от ред до ред вярна. От ред до ред, подписвам се под нея, а съм момиче. Има само едно, с което не съм съгласна, и това е за парите и властта. Не мисля, че на жените са им самоцел парите, поне щото аз съдя от себе си, ддз. По-скоро привличането е знаково - оригиналност, съперничество, интересност, недостъпност и т.н.

За да ти е пълна представата с проблема с женската логика, цъкни и тук -> http://www.youtube.com/watch?v=5ZRfl...layer_embedded Абстрахирай се колко е досаден негъра и колко много се лигави (поне за мен, хехех) и слушай какви умни неща приказва. И така...

пп. И още нещо - на добрите хора в живота не им върви. Още по-малко на добрите момчета. Само се загледай как такива обикновено от ред до ред са пълни неудачници.
    Може би защото "добрите хора" си мислят, че е "добро" да си раздават добротата и обичта като топла баница, а нищо хубаво не е безплатно. И нищо безплатно не е хубаво. Или поне не се цени. Ддз, ти цениш ли безплатното? Помисли над това, за да не станеш някой смотаняк и да си спестиш яки унижения. Добро отношение, мили думи, жестове на внимание и на разбиране - само ако човекът отсреща (независимо от пола му) си го е заслужил. Иначе си просто глупак, който се раздава безплатно. Представи си го така... да излезеш на площада, направил 100 тави с баница и да раздаваш на който ти падне. Кой ще се замисли колко добър човек си, че раздаваш баничка по улиците (някое утро примерно.) 1 на 100 човека може да си помисли, че си пич. Другите - че си будала. Или дори да се зарадват на баницата и на жеста ти, няма да го оценят подобаващо. Ще си кажат: "Еййй, аванта!" и ще употребят мазното тесто в устата си и после няма и да си помислят за тая баница повече, а още по-малко за добрия ентусиаст, дето я е раздавал. И няма да им пука, че си хабил време и усилия да направиш 100-те тави с баница, нито колко яйца и мляко си изхабил и пр.
    И в любовта, и в приятелството е така, деъм, деъм, деъм. Само че докато можеш да прежалиш яйцата и млякото (и сиренето, хехе), как да прежалиш усилията и безсмислените чувства, инвестиции и пр. в някое момиче или приятел.
    Някой ще каже, че ако даваш, по-добре да го правиш безкористно. Абе уж е така, ама все не дотам. Човек по-добре да се пази от изхабяване и унижение, и от обида. И да не става на голям глупак.

Днеска ми е много цинично, но считам себе си за права, и определено дори в красивите приятелства или връзки между хората го има момента, че и двамата партньори някак са си заслужили да дават толкова един за друг и съответно да си правят жестове и т.н. Всичко друго си е будализъм и глупащина.
    Направих дълъг нравоучителен пост, сигурно и много досаден, ама нещо се надъхах. Размишления над живота....
    Последно редактирано от jghgh : 04-06-2012 на 23:24
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си