.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Секс между девствени?

Секс между девствено момиче и девствено момче? Какво мислите,много трудно ли се получава? Някой от вас имал ли е такова изживяване?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не е добра идея.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Добра или не, всеки си преценява. Така двамата партньори биха могли да се чувстват по-комфортно като знаят, че не само единият е все още невеж.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Голям фен Аватара на krisence
    Защо не какво пречи ?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не е добра идея.
    Защо да не е добра идея ?
    Ако не знаеш - ще ти покажа, ако не можеш - ще те науча, а ако не искаш - ще те принудя!

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от krisence Виж мнението
    Защо да не е добра идея ?
    Хах защо каза...

Ми, защото най-много да направят някой гаф и после да има тема от сорта "ПОМОЩ КАКВО ДА ПРАВИМ"...

Град
    София, България
    Защото и двамата са неопитни и притеснени, а така секс не се прави. Момчето надали ще знае в коя дупка да го бутне, (пък и да знае, от притеснение може и да сбърка), нито пък коя цица да стисне.
    Накрая, в най-добрия случаи, всичко ще мине УЖАСНО, и те повече не биха се погледнали в очите. Те зат'ва.

Лично мнение.

а да попитам също, кофти ли е ако попитам приятеля ми дали е девствен (при положение че подозирам че е така,и аз съм девствена) или е по-добре да си замълча?

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dalitooo Виж мнението
    а да попитам също, кофти ли е ако попитам приятеля ми дали е девствен (при положение че подозирам че е така,и аз съм девствена) или е по-добре да си замълча?
    Вие заедно ли сте или какво? Има ли нещо срамно да го опознаеш? Ако си готова да правиш секс с него подобни въпроси не би трябвало да те притесняват.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Не виждам защо да не го питаш. Аз винаги питам и то не, защото чак толкова ме интересува, колкото от любопитство и до сега не се е случвало да не ми отговарят. (:

смисъл мене не ме притеснява толкова, въпроса ми е за него, понеже нали им е много притеснено и на тях като не са го правили и да не стане някой гаф

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Защото и двамата са неопитни и притеснени, а така секс не се прави. Момчето надали ще знае в коя дупка да го бутне, (пък и да знае, от притеснение може и да сбърка), нито пък коя цица да стисне.
    Накрая, в най-добрия случаи, всичко ще мине УЖАСНО, и те повече не биха се погледнали в очите. Те зат'ва.

Лично мнение.
    Ауч, кофти първи път си имала.

Мега фен Аватара на Зайче..
    смисъл мене не ме притеснява толкова, въпроса ми е за него, понеже нали им е много притеснено и на тях като не са го правили и да не стане някой гаф
    Не бих казала същото. Всъщност на колко години сте?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Двама неопитни в леглото не ми се вижда добра идея.
    Иначе относно въпроса ти щом сте заедно и нещата са опрели до секс, защо се притесняваш да го попиташ директно?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако не сте напълно неуки по въпроса и ако нямате нереални очаквания, не бихте имали проблем.

Колкото до това, че девствено момче не знае "в коя дупка да го бутне и коя цица да стисне" мога да го оспоря с личен опит.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

той е на 17, а аз на 16, значи е добре да го попитам

Според мен двама девствени в един креват не е добра идея изобщо.. притеснени, неопитни, незнаещи...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Еми какво да направя, ако е девсттвен да го зарежа ли какво?!?!?!

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Разбира се, че не.
    Но не тръгвайте директно на секс, почнете с нещо по-малко.

Не, не е нужно да го зарязваш.. просто не очаквай чудеса. Ако си го обичаш и искаш да си с него- правете си секс.
    Ако ти е само за едното ебане...сменяй го.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Уф, не знаех, че секса между девствени е забранен ! Добре, че са юзърите от форОма, че да ме уведомят ! Като са по-оборотни, какво, да не би да не правят гафове и да не пускат теми "амм бременна ли съм ?" и прочие ?! Най-малкото пък ме съмнява да не знаят къде да го вкарат !

anonymous708973
    Guest
    Имала съм някакво подобно изживяване, да кажем.
    Резултатът беше, че 5-6 месеца не можа да ме натисне като хората, за да го направим най-накрая. Аз бях нервна, травмирана, чувствах се виновна и исках да ходя на хирург.
    Та, нищо сладко и чаровно не виждам в паралелното опознаване на секса. Предпочитам той да ме учи. А аз самата никога няма да бъда привлечена от девствен.

Впрочем, това, че двамата са девствени, далеч не значи, че не знаят как да се пазят и че могат да направят гаф. Девствеността се крие по-скоро в липсата на увереност и достатъчно познания за ерогенните зони на жените/мъжете.

Супер фен Аватара на Irti
    ^ Защо тъй, виртуална дружке? Нали и ти си била такава. Всеки е бил.

Същото е, когато ги гледам колегите шофери по улиците как свирят на учебните коли. Защо, като и те са били такива? И те са се учили..

Мега фен Аватара на machoka
    Нищо ви няма бе, не ги слуашй тука половината дето ти писаха са правили секс само по телевизора ))

Направете си кеф и това е, независимо какво ще се получи.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bog4eto Виж мнението
    Ауч, кофти първи път си имала.
    За щастие, не. Бях с опитен загубеняк. Та такaм. А иначе, т'ва по-горе дет бях написала, беше ирония.

Направете го, нищо лошо няма, обаче не очаквай много.

Споделям по-горното мнение на Пантерката.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-08-2012 на 06:57

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не е казано ,че ще сговнясат нещата. Никъде не е казано! И при мояпърви пътнещата бяха така,пък всичко мина по мед и масло.Колкото и опитен да е болката ще я има, кръв може би. Вярно е, по-спокойно ти е, но и това не е гаранция,че всичко ще е наред.
    Попрочетете малко на тая тема , не бързайте без никакви познания, да правите секс. Щом идвамата сте девствени,поне заедно ще разберете какво харесвате,как го харесвате. Общо взето не е толкова зле ,колкото го описват!
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си