- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс между девствени?
Секс между девствено момиче и девствено момче? Какво мислите,много трудно ли се получава? Някой от вас имал ли е такова изживяване?
Добра или не, всеки си преценява. Така двамата партньори биха могли да се чувстват по-комфортно като знаят, че не само единият е все още невеж.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Защото и двамата са неопитни и притеснени, а така секс не се прави. Момчето надали ще знае в коя дупка да го бутне, (пък и да знае, от притеснение може и да сбърка), нито пък коя цица да стисне.
Накрая, в най-добрия случаи, всичко ще мине УЖАСНО, и те повече не биха се погледнали в очите. Те зат'ва.
Лично мнение.
а да попитам също, кофти ли е ако попитам приятеля ми дали е девствен (при положение че подозирам че е така,и аз съм девствена) или е по-добре да си замълча?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
смисъл мене не ме притеснява толкова, въпроса ми е за него, понеже нали им е много притеснено и на тях като не са го правили и да не стане някой гаф
Двама неопитни в леглото не ми се вижда добра идея.
Иначе относно въпроса ти щом сте заедно и нещата са опрели до секс, защо се притесняваш да го попиташ директно?
Ако не сте напълно неуки по въпроса и ако нямате нереални очаквания, не бихте имали проблем.
Колкото до това, че девствено момче не знае "в коя дупка да го бутне и коя цица да стисне" мога да го оспоря с личен опит.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Според мен двама девствени в един креват не е добра идея изобщо.. притеснени, неопитни, незнаещи...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Имала съм някакво подобно изживяване, да кажем.
Резултатът беше, че 5-6 месеца не можа да ме натисне като хората, за да го направим най-накрая. Аз бях нервна, травмирана, чувствах се виновна и исках да ходя на хирург.
Та, нищо сладко и чаровно не виждам в паралелното опознаване на секса. Предпочитам той да ме учи. А аз самата никога няма да бъда привлечена от девствен.
Впрочем, това, че двамата са девствени, далеч не значи, че не знаят как да се пазят и че могат да направят гаф. Девствеността се крие по-скоро в липсата на увереност и достатъчно познания за ерогенните зони на жените/мъжете.
^ Защо тъй, виртуална дружке? Нали и ти си била такава. Всеки е бил.
Същото е, когато ги гледам колегите шофери по улиците как свирят на учебните коли. Защо, като и те са били такива? И те са се учили..
Нищо ви няма бе, не ги слуашй тука половината дето ти писаха са правили секс само по телевизора ))
Направете си кеф и това е, независимо какво ще се получи.
Не е казано ,че ще сговнясат нещата. Никъде не е казано! И при мояпърви пътнещата бяха така,пък всичко мина по мед и масло.Колкото и опитен да е болката ще я има, кръв може би. Вярно е, по-спокойно ти е, но и това не е гаранция,че всичко ще е наред.
Попрочетете малко на тая тема , не бързайте без никакви познания, да правите секс. Щом идвамата сте девствени,поне заедно ще разберете какво харесвате,как го харесвате. Общо взето не е толкова зле ,колкото го описват!
maDamn