.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Голям фен Аватара на UniCoWN
    Има много хубави къси роклички за 30-50 лв макс ако потърсиш старателно. Отначало като прочетох 2000 лв за една вечер и си викам майко мила о.О ;х няма нужда от толкова пари, както казах 30-50 лв.
    Прическа, грим и маникюр можеш преспокойно сама да си направиш, предполага се, че няма да са нищо сложно или претруфено (примерно прост френски маникюр и къдрици, а не някакви изчанчени ноктопластики и завъртяни оплетени кокове дето лъщят от километри);
    Бижута трябва да имаш все някакви, не ти трябват много;
    Обувки на ток също трябва да имаш.

Първата рокля, която си показала е перфектна за абитуриентски бал - изчистена, ненатруфена и красива, но за абсолвентски мисля, че е малко в повече, особено при факта, че ти само придружаваш приятеля си > не трябва да блестиш кой знае колко..
    Втората ми харесва, но за лятото - за кафе и разходки, даже за плаж. Просто не е за такъв ресторант, какъвто описваш.

Така че моя съвет е и както повечето казаха - потърси нещо къси по теб, изчистено и стилно и за останалите неща се погрижи сама, и минаваш тънко

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Ехаааа.. откога рокля + прическа + маникюр + грим струват 2000 лв.?
    Роклята ти ще е 1800, а?
    Ааа не, извинете, ще си купиш и специални токчета!
    Май се изхвърляш прекалено много.
    Само не ми казвай, че роклята ти от абитуриенския е струвала 2000 лева :Д Много ще ти се изсмея.
    Не си някоя принцеса, ще ме извиняваш бол мол, едно друго.....
    Влизаш в Тали Уейл примерно и си избираш. >> http://www.tally-weijl.com/collectio...i-dresses.html
    Една приятелка завърши миналата година и рокля, прическа, грим, маникюр + куверта беше 1000 лв.
    Не знам какво имаш толкова да си правиш, при положение, че и не е твоята вечер.
    Както си решиш, парите ги даваш ти, не аз.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    И също я подстрижи тая коса!
    това
    +
    къса рокля, тъмен цвят, за да ти подчертае краката и да не те прави толкова бледа
    абитуриентски бал не е равно на абсолвентска вечер, така че роклята ти от бала е крайно неподходяща за целта
    по магазините има за 100тина лева хубави къси роклички, ще ти хареса все нещо
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Има страхотни рокли дори към 50лв. Дори има ефектни и прости модели, които можеш сама да си ушиеш, стига да можеш да шиеш де... Стига сте се изхвърляли.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa Виж мнението
    Ехаааа.. откога рокля + прическа + маникюр + грим струват 2000 лв.?
    Роклята ти ще е 1800, а?
    Ааа не, извинете, ще си купиш и специални токчета!
    Май се изхвърляш прекалено много.
    Само не ми казвай, че роклята ти от абитуриенския е струвала 2000 лева :Д Много ще ти се изсмея.
    Не си някоя принцеса, ще ме извиняваш бол мол, едно друго.....
    Влизаш в Тали Уейл примерно и си избираш. >> http://www.tally-weijl.com/collectio...i-dresses.html
    Една приятелка завърши миналата година и рокля, прическа, грим, маникюр + куверта беше 1000 лв.
    Не знам какво имаш толкова да си правиш, при положение, че и не е твоята вечер.
    Както си решиш, парите ги даваш ти, не аз.
    лично аз познавам момиче с рокля от2000лв. .. и за мен това е безумие,но тогава ги е имала - дала ги е,сега ги няма и пита за алтернативи и толкова.. можеше да не си толкова груба

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    n3zabrawiimaa не е тук мястото да си показваш селският манталитет
    Относно косата ми нямам НИКАКВО намерение да я скъсявам! На който не му изнася, врата я знае къде е, ако ли не ще я научи по бързата процедура.
    Иначе за роклите тези от нета не са лоши, но ме е шубе да пазарува, без да съм мерила. Най-вероятно след празниците ще се завъртя по магазините.

Голям фен Аватара на mey_si
    И аз се включвам за косата ,но УЖАС...Винаги са ме отвърщавали косите по-дълги от кръста..и аз съм с дълга коса до кръста почти,но твоето е прекалено,няма никакъв живот в нея ,а в корените за обем не можеш и да си мечтаеш.Извини ме,че съм груба ,но ще ти дойде много добре едно подстригване ,например да ти стане до кръста косата..Самата тя ще стане по-жива и хубава..Найстина е прекалено сигурна съм,че поне от 8 години си с нея ,което е трагично,дай си малко промяна изненадай хората около теб,защо се палиш толкова това е коса-расте..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mey_si Виж мнението
    И аз се включвам за косата ,но УЖАС...Винаги са ме отвърщавали косите по-дълги от кръста..и аз съм с дълга коса до кръста почти,но твоето е прекалено,няма никакъв живот в нея ,а в корените за обем не можеш и да си мечтаеш.Извини ме,че съм груба ,но ще ти дойде много добре едно подстригване ,например да ти стане до кръста косата..Самата тя ще стане по-жива и хубава..Найстина е прекалено сигурна съм,че поне от 8 години си с нея ,което е трагично,дай си малко промяна изненадай хората около теб,защо се палиш толкова това е коса-расте..
    Айде моля селските коментари да си ги изливате другаде ... аман от шуробадженащина .... Ето защо отбягвам да пиша в тоя раздел ... Всяка се има за примадона и хапе който не и е по вкуса. Айде у лево комлексарските истории ...
    Последно редактирано от DragonLady : 04-09-2012 на 22:58

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чакай малко , не е казано ,че всяко различно мнение от твоето е селско , приемай критиката малко с достойнство! И мен не ме кефи особено косата ти,ама не ми е проблем.Гледай си кефа и не давай опрделения кой-какъв е!
    DAFUQ И да запитам ,какво : суробадженащина... и да ми обЯсниш значението на думата.
    Последно редактирано от granger : 04-09-2012 на 22:24
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Извинявай много, ама всеки който те критикува (и то с право, забележи, защото косата ти надолу под кръста е просто ужасна) или проявява завист, или е селянин и комплексар. Е, 1000000 човека от тази тема ти казаха, че трябва да я скъсиш малко, за да живне, ама ти си като кон с капаци. Е, стой си с подобието на слама, гордей се с него, и само гледай сега по празниците в църквата да не ти го подпалят.

Айде, със здраве.

Град
    Варна
    granger критика приемам, празни приказки не Демек приемам само критика, която наистина е с цел градивна, а не разни си коментарчета, в разни си тиин форумчета. А това, че някой индивиди подхождат със селяния, а не със нормален тон е нещо доста различно от критиката.
    DisappointedDreamer много отдавна ти казах, че със твоята злоба до никъде нема да стигнеш, а опитите ти за ирония и сарказъм са меко казано нелепи и трагични.
    И който още не е забелязал темата е за избор на подходяща рокля за упоменатият повод, всичко останало е спам. Или пишете по темата или си запазете мнението за себе си.
    Последно редактирано от DragonLady : 04-09-2012 на 22:34

Град
    Beyond reality
    Та ,суробадженащина кво значеше?!
    Сори за спама, ама абсолвентските истории са ми далече!
    maDamn

Град
    София, България
    Мда. Много злобна кучка съм. И добре че ти ми каза, че опитите ми за ирония и сарказъм се провалят. Ти обаче, явно доста добре се справяш имайки предвид какви глупости пишеш.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    суробадженащина .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Та ,суробадженащина кво значеше?!
    Сори за спама, ама абсолвентските истории са ми далече!
    Пълна анархия, безхаберие, поведение доста под приличното, свободия и тн не особено приятни работи и човешки маниери.
    Да поясня за неразбралата DisappointedDreamer че в случая израза е използван за определяне на тип поведение. А колкото до правописната грешка, нали трябва какво да има да ръфате ... е на ви

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз си мислех, че се отнася малко повече до родствените връзки.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София, България
    Ооо, мерси за пояснението. Явно годините прекарани далеч от българските граници и българската реч не са повлияли негативно на уменията и знанията ми по български език. За теб обаче, макар и да си здраво стъпила на българска земя, пейзажа е различен!

Град
    Beyond reality
    Съжалявам, ама правеше впечатление на умно момиче. Нека сега аз ти кажа как стоят нещата. Първо думата е ШУРОБАДЖАНАЩИНА(идва от шурей и баджанак) и няма нишо общо с нещата,които си написала като обяснение. Думата означава ,че на даден пост са назначени хора ,близки до властта или роднини, например,без оглед на техните качества и способности. Направи си услуга и следващия път поне провери значението на думата.
    maDamn

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    granger критика приемам, празни приказки не Демек приемам само критика, която наистина е с цел градивна, а не разни си коментарчета, в разни си тиин форумчета. А това, че някой индивиди подхождат със селяния, а не със нормален тон е нещо доста различно от критиката.
    DisappointedDreamer много отдавна ти казах, че със твоята злоба до никъде нема да стигнеш, а опитите ти за ирония и сарказъм са меко казано нелепи и трагични.
    И който още не е забелязал темата е за избор на подходяща рокля за упоменатият повод, всичко останало е спам. Или пишете по темата или си запазете мнението за себе си.
    Защо да не е градивна критиката ? Мислиш ли, че на някого му пука как изглеждаш всъщност...просто ти се дава съвет, че така би могла да изглеждаш по-добре. От там нататък ти си преценяваш. И ти си тази, която не подхожда с нормален тон - какво скачаш като ощипана, ползваш думи, чието значение не знаеш и се правиш на фатална с изрази от рода: "На който не му изнася, вратата я знае къде е, ако ли не ще я научи по бързата процедура. "
    http://images.smosh-prod.alloy.com/s...tch-please.jpg

Иначе наистина по магазините, моловете има рокли и по 30-50 лв, които биха могли да стоят доста стилно и адекватно за такова събитие. Но наистина подбирай цветовете, да са по-тъмни. Ужасно бледа си и в светлите цветове просто се губиш. Може би би ти отивало и червено.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ооо, мерси за пояснението. Явно годините прекарани далеч от българските граници и българската реч не са повлияли негативно на уменията и знанията. За теб обаче, макар и да си си в БГ, пейзажа е различен!
    Виж какво "злобна кучке" както сама се нарече, ако имаш нещо лично против мене давай го на ЛС. Не е длъжен цял форум да ти чете простотиите, които в конкретният случай са си яко спам.
    Chacho имаш право. Абе думичка със широко значение ако питаш мене
    granger съгласна съм за значението, но не рядко тая дума се използва и за модел на поведение.
    Последно редактирано от DragonLady : 04-09-2012 на 22:46

Град
    София, България
    Абе мисля че форума би предпочел моите простотии пред твоите дивотии и измислени думи, чиито значения знаеш само и единствено ти.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Абе мисля че форума би предпочел моите простотии пред твоите дивотии и измислени думи, чиито значения знаеш само и единствено ти.
    То ако ставаше само с мислене ехе .... Ама не става! Като са ми измислени думите що ги има в речника, и защо една дума да няма освен тясно значение и по широко такова Ама така е, които не чете достатъчно литература.

Град
    София, България
    Достатъчно литература съм изчела, която ми е помогнала да не бъда като теб, а именно едно ограничено, злобно, малко и тъпо човече, което не приема критика, а скача да се бие при първа възможност.

Мноу хубав пръстен, бай дъ уей. Ама по скоро, годеникът ти трябваше да ти купи един златен плик от 2000 лева за главата.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-09-2012 на 22:55

Град
    Beyond reality
    Ако ми намериш речник с думата суробадженащина, аз ще си изхвърля всички книги на Достоевски ,които имам !
    maDamn

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ако ми намериш речник с думата суробадженащина, аз ще си изхвърля всички книги на Достоевски ,които имам !
    Е тя е със ш, аз сама казах че съм сгрешила
    DisappointedDreamer знаеш ли колко ми е лесно да драсна 1 -2 реда на някой админ и да се кротнеш малко а? Но не ми се занимава с глупости и дребнотии.
    Претендираш за интелигенция, която явно не притежаваш, щом падаш толкова низко, че да си оправяш споровете с обиди

Град
    Beyond reality
    Да коментирам ли пак ,че ти започна с обидите и "селските коментари" ?! Освен с Ш , има е едно А ,на мястото на едно Е. Думата е ШуробаджАнащина. Както и да е. Не става въпрос кой -колко е хинтелигентен. Малко трябваше да ти дойде на акъла,че това ,което пишеш си противоречи. Претендираш за инелигентност , а като пълна простакеса нападаш без реално основание. Не го приемай лично,не те познавам,не те знам, но да заплашваш някой ,че ще пишеш на админ ...вече е адски тъпо. При положени,че от нас някой ,ако ще яде банана , това първо трябва да си ти. Пожелавам Ви лека вечер,тъй като вече прекалихме достатъчно , а не искам да отнасям БАН!
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си