.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Не мога да разбера какъв е проблема да си изживее детската любов, но както и да е.

Към авторката - Срам не срам, ако имаш толкова голямо желание ще се пребориш със себе си.
    Това не минава с годините така че се опитай да го преодолееш. Няма нищо лошо в това да се обичате и да показвате любовта си. Срама и страха само надолу те дърпат и нищо няма да спечелиш. Действай смело!

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от kyon Виж мнението
    Не мога да разбера какъв е проблема да си изживее детската любов, но както и да е.

Към авторката - Срам не срам, ако имаш толкова голямо желание ще се пребориш със себе си.
    Това не минава с годините така че се опитай да го преодолееш. Няма нищо лошо в това да се обичате и да показвате любовта си. Срама и страха само надолу те дърпат и нищо няма да спечелиш. Действай смело!
    +1. Обаче защо темата се казва романтика?.. Аз взех да се чувствам ненормална, защото никога не съм харесвала романтиката /и сега не ми обяснявайте как съм малка още, всеки за себе си/.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си