.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Question Романтика...

Вчера с гаджето ми и две приятелки бяхме на кино. (момиче съм!) Филма беше за над 12 годишни... Американски пай:Отново заедно Попитах приятелката си за съвет каза ми да го хвана за ръката. Опитах се, но ме беше много много срам! От много време искаме да се целунем ама не става! Днес ще ги помоля да излезем пак някъде може би пак на кино, но те живеят на другия край на Бургас и рядко ги пускат! Къде да ги поканя... П.П. Гаджето ми е близнак на приятелката ми

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Извинявай много, ама каква романтика? Вие не сте се целували, не сте излизали сами и айде гаджета сте. Как става това? На колко сте? Аз над 13 не ви давам. И какво е това кино? Как очакваш да се сближиш с даден човек в тъмен салон дето не можеш да обелиш думичка заедно с 50 други непознати?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Досрамя те да го хванеш за ръчичка, ама иначе сте гаджета. Оооо, не. С глас се смея.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    София, България
    Сега видях в друга тема, че си на 12. Ъъъ О.о

Голям фен Аватара на In*The*Face
    На 12 години е нормално да се стига трудно до целувки. Още сте малки, неопитни, срамежливи. Пък и романтиката не е вродена на всеки. Правете това, което ви харесва, забавлявайте се, разхождайте се, а целувката ще си дойде от самосебе си. Такива моменти няма как да планираш.

Град
    София, България
    Виж ся, авторке. На 12 си още дете. За романтика няма как да ми говориш докато не направиш 18 поне. Остави гаджетата настрана, играйте си в парка на народна топка и на криеница около блока, и когато поотраснеш, тогава почни да мислиш за момчета.

In*The*Face - много благодаря за съвета, единствен/а от всички ми помогна! МЕРСИ!

Не мога да разбера какъв е проблема да си изживее детската любов, но както и да е.

Към авторката - Срам не срам, ако имаш толкова голямо желание ще се пребориш със себе си.
    Това не минава с годините така че се опитай да го преодолееш. Няма нищо лошо в това да се обичате и да показвате любовта си. Срама и страха само надолу те дърпат и нищо няма да спечелиш. Действай смело!

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    На 12 години е нормално да се стига трудно до целувки. Още сте малки, неопитни, срамежливи.
    Това. Останалите много насериозно се взимате нещо и сте позабравили на тия години как седят нещата.
    Авторке, почнете да излизате само двамата, с публика нормално да ви е неловко Прекарвайте си готино, правете неща, на които се кефите и не се страхувайте да се докосвате. Като свикнете на допир един с друг, целувката ше си дойде естествено.
    Последно редактирано от paradosou : 04-10-2012 на 10:04

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Еми, по мое време нямаше как да сме гадженца ако не сме се хващали за ръчичка. Даже в първи клас момченцето събра кураж да ме целуне по бузката на пейките зад блока.

Кое било сериозно, викаш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на paradosou
    Е, все ше съберат смелост децата
    Иначе вЕрно имаше някои откровено нелепи коментари, в които личеше едва ли не поглед от високо, пък реално детската любов си е сладко нещо. То дори не е любов, ама тва не пречи да е мило и хубаво.
    Последно редактирано от paradosou : 04-10-2012 на 10:41

Град
    София, България
    Да ама тва тяхното е ъ. Както и да е. Аз на 12 не мислех в чие гърло да си навра езика.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Цитирай Първоначално написано от SELENAesuper Виж мнението
    In*The*Face - много благодаря за съвета, единствен/а от всички ми помогна! МЕРСИ!
    Това, че ти чу това, което искаше, не означава, че трябва да подминеш мнението на другите...

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Не смятам, че в мнението ми пише това, което е искала да чуе. Тук има много хора, които са забравили, че са били на 12 и че и на тях се е случвало да имат първа тръпка, гадже и т.н И вашите родители са си мислели, че се развивате твърде бързп, както вие сега си мислите за по-малките. Само че нещата се променят. Или всички сте родени научени как да се целувате, как да хванете някого за ръката и т.н Тя е още дете, което в момента изпитва чувства. Да, по детски, но са такива.

Цитирай Първоначално написано от raror Виж мнението
    Това, че ти чу това, което искаше, не означава, че трябва да подминеш мнението на другите...
    Нищо подобно! Просто като единствено 1-2 човека от тази тема не са против мнението ми, то какво... вие не знаете ли, че навсякъде където погледнеш всички са с гаджета Пък и детската любов... Мерси за мненията!

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от kyon Виж мнението
    Не мога да разбера какъв е проблема да си изживее детската любов, но както и да е.

Към авторката - Срам не срам, ако имаш толкова голямо желание ще се пребориш със себе си.
    Това не минава с годините така че се опитай да го преодолееш. Няма нищо лошо в това да се обичате и да показвате любовта си. Срама и страха само надолу те дърпат и нищо няма да спечелиш. Действай смело!
    +1. Обаче защо темата се казва романтика?.. Аз взех да се чувствам ненормална, защото никога не съм харесвала романтиката /и сега не ми обяснявайте как съм малка още, всеки за себе си/.

Град
    София, България
    Малка си още, барби. Мина 20-ят си рожден ден, когато си поотраснала и характерът ти се е изградил и тогава ще говорим.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Малка си още, барби. Мина 20-ят си рожден ден, когато си поотраснала и характерът ти се е изградил и тогава ще говорим.
    Да, малка съм, обаче се дразня, когато започнат да ми го обясняват, 'щото не паса трева и си знам. (:

пс.: Барбито е друга, аз съм заек.. хаха

Супер фен Аватара на shmatarok
    Пък аз като бях на 12, да си имаш гадже беше едва ли не най-голямото нещастие, което може да ти се случи.

Цитирай Първоначално написано от SELENAesuper Виж мнението
    вие не знаете ли, че навсякъде където погледнеш всички са с гаджета
    Тук се надявам да има ирония.

Успех иначе, сладури сте Не бързайте да се хвърляте в дълбоките води обаче. Има нещо много очарователно в това да сте все още толкова срамежливи.

Ах, сестра ми кат' започне и тя така, какви бъзици ще падат.

Град
    София, България
    Кат си заек що не пасеш трева?

И стига че наспамихме темата.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Кат си заек що не пасеш трева?

И стига че наспамихме темата.
    Предпочитам да я пуша. хахахха шегувам се ама и аз се спирам, 'щото много хора ще ни се ядосат.. xhayxah

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    DisappointedDreamer извинявай, ама в кой век живееш, че си мислиш, че ще идат да играят народна топка или подобни?
    In*The*Face се изказа най-добре, гледа най-реално на нещата и разбира за какво говори авторката на темата. Също така разбира, че вече на тези години ЗА ЖАЛОСТ се вършат различни неща от в миналото... А вие естествено не спряхте вече от незнам колко време да натяквате т'ва "изживей си детството" и най-разни други подобни банални смешки, сякаш пък те ш' направят т'ва, което им казвате?! Всеки си има акъл, нека си го ползва както си знае...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Град
    София, България
    Аз знам в кой век живея, ама ти в кой живееш, че да приемаш няк'ви 12 годишни деца да се праскат налЕво и надЕсно?

И да, индъфейс, защото е нова във форума. Дай и месец, два най-много и ще почне другояче да отговаря на такива теми.

Абе лапе, не се занимавай с неща които не са ти подходящи за годините.... порасни малко и тогава...
    Разочарованата дриймърка е права.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си