.

Виж резултатите на анкетата: Кой тип ?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Номер 1

33 97,06%
  • Номер 2

1 2,94%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    Имаш доста лоша представа за спортист...... никой не стои по цял ден във фитнеса............ и много малко са тези, които се перчат, ама то така става без да знаеш и да говориш. А за теб ако на 17-18 вече са мъже.... не си слагай граници на които на теб ти е удобно.
    Представата ми за спорта не е никак изкривена. Нали разбираш, че не говоря буквално ? Аз съм във фитнеса два дни в седмицата, други са всеки ден там. А колкото до тези които се перчат, зависи къде ще попаднеш. Пък на 17-18, може да не са мъже, а по-скоро младежи, но определено не мога да ги сравня с 13-14 годишни момченца.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Представата ми за спорта не е никак изкривена. Нали разбираш, че не говоря буквално ? Аз съм във фитнеса два дни в седмицата, други са всеки ден там. А колкото до тези които се перчат, зависи къде ще попаднеш. Пък на 17-18, може да не са мъже, а по-скоро младежи, но определено не мога да ги сравня с 13-14 годишни момченца.
    тези на снимките да са на 13-14 ???

А тук в спора ви намерих няколко грешки, вие момчета май не си спомняте navar-100кг е и беше казвал, че на ден тича по над 5км и е доста пъргав, така че масата не означава да си бавен, а много ясно че масивния ще има предимство на улицата освен ако слабия не е някой Брус Ли..... аз предпочитам да съм масивен отколкото слаб, все пак едни плочки..... ама с друго око те гледат.......
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    тези на снимките да са на 13-14 ???

А тук в спора ви намерих няколко грешки, вие момчета май не си спомняте navar-100кг е и беше казвал, че на ден тича по над 5км и е доста пъргав, така че масата не означава да си бавен, а много ясно че масивния ще има предимство на улицата освен ако слабия не е някой Брус Ли..... аз предпочитам да съм масивен отколкото слаб, все пак едни плочки..... ама с друго око те гледат.......
    И аз така
    Айде ми излязят 50 хилки срещу един 100 кг културист от тез хилки 1 няма да оцелее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си