- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Била съм малка ..
След 2 месеца ставам на 17 г., а от 9 месеца си имам приятел и бих казала че нещата са сериозни, НО майка ми все ми повтаря че съм била малка .. опитвала съм се да и покажа че годините нямат значение щом съм щастлива ама тя не иска да ме послуша и винаги се караме като стане на въпрос тази тема .. Как да и докажа че не е права .. или че поне няма значение колко съм годишна след като съм наистина много щастлива ..
За майка си винаги ще си малка. За какво всъщност се карате?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Майка ти е, нормално да се притеснява. Бъди отговорна, слушай какво ти говори, прибирай се навреме, върши си задълженията, за да покажеш, че си зрял човек и може да ти има доверие.
Пу аз залагам на това че приятеля и е "доста" по-голям от нея.Ако не е това значи майка и нещо не е добре ..![]()
еми явно й липсваш отделяй внимание на семейството си
другия вариант е тайно да не харесва приятеля ти и да ти втълпява такива работи....
еее три години не е кой знае какво особено във вашия интервал възраст тцтц
обръщай й внимание явно и липсваш по някакъв начин
като се замисля сигурно аз бих имала същия проблем ако имах сериозен =.=
Айде бе ти си на 16, разбира се че ще прекарваш време с приятеля си и приятелки, а не с нея. Пхх, ревност майчина!
Разбра се защо? Не може да се определи точно като ревност, но един вид е нещо такова или другия вариант е,че не харесва приятеля ти. Та , както и да е.
Просто седни и поговори сериозно с нея. Отделяй и прекарвай повечко време и с нея , след време и тя ще свикне с мисълта,че си имаш приятел.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
С времето ще се примири.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ха.Знаех сиИ да наистина 3 години не са много.Ама за мама сааа.смисъл ти не си вече малко майчино момиче и предполагам, че можеш да взимаш решения сама, но явно тя е на друго мнение и затова се държи така.
Ще продължа като кажа с две раце майка ти не ти харесва приятеля..Аз друго обеснение нямам явно не одобрява вашата връзка и затова се държи така..Е разбира се може и да греша и да е така постояно,но това не е от значение.Най-добре ще е да говориш с нея или разбирасе да я игнорираш о.О. I personally don't advice you to ignore her..might make her rage a little or a lot.
Просто не и го навирай в очите и толкоз. Виждайте се предимно у тях. Когато ти се кара, се съгласявай и си прави твоето. Във всеки друг случай, това е ужасно тъпо, но за такова нещо като че ли е по-правилното решение. За нея кога ще си готова за гадже? на 25 ли?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()