.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    За майка си винаги ще си малка. За какво всъщност се карате?
    ами попринцип за това че си имам приятел .. че идва у нас и аз у тях .. че прекарвам повече от времето си с него отколкото в къщи с нея

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от wiki- Виж мнението
    ами попринцип за това че си имам приятел .. че идва у нас и аз у тях .. че прекарвам повече от времето си с него отколкото в къщи с нея
    Това се получава, защото майчинският и инстинкт и подсказва, че започва да те губи и че вече не си нейното малко момиченце. Ти трябва да и помогнеш да приеме това по-лесно, без да се караш с нея.

Banned Голям фен
    ами разликата ни е 3 години и малко .. не мисля че е голяма ..
    Ха.Знаех си И да наистина 3 години не са много.Ама за мама сааа.смисъл ти не си вече малко майчино момиче и предполагам, че можеш да взимаш решения сама, но явно тя е на друго мнение и затова се държи така.

Ще продължа като кажа с две раце майка ти не ти харесва приятеля..Аз друго обеснение нямам явно не одобрява вашата връзка и затова се държи така..Е разбира се може и да греша и да е така постояно,но това не е от значение.Най-добре ще е да говориш с нея или разбирасе да я игнорираш о.О. I personally don't advice you to ignore her..might make her rage a little or a lot.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си