.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако темата на разговор сама не дойде спонтанно, няма смисъл да се насилват нещата.
    Човек трябва да е на първо място спокоен и отпуснат и да не мисли през цялото време какво да каже.
    Имала съм срещи, които са протичали сякаш съм на интервю. Не намирахме обща тема за разговор, а беше кофти да мълчим, за това единия задаваше въпрос, другия отговаряше с една-две думи и се преминаваше към следващия въпрос.
    Имала съм обаче и срещи, на които не сме спирали да говорим. За всичко. Прехвърляхме се от тема на тема, говорихме за всякакви глупости. Въобще не е имало неловко мълчание и чудене какво да си кажем.
    В крайна сметка най-важното е да се открие поне 1 нещо, което да ви свързва. Нещо, което и двамата харесвате или не харесвате. Съсредоточавайки се в него ще изникнат и още теми за разговор.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Ако темата на разговор сама не дойде спонтанно, няма смисъл да се насилват нещата.
    Човек трябва да е на първо място спокоен и отпуснат и да не мисли през цялото време какво да каже..
    Напълно съгласна съм.
    Просто се отпусни и не му мисли много. Теми всякакви могат да се измислят: от хобита , любими занимания и тем подобни, до всичко друго. Просто като се отпуснеш и не се притесняваш - всичко ще е както трябва.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Мерси.. Но проблема е, че някак си не си се представям така... то т'ва е най-малкия проблем ама... Почти винаги нищо не ми идва на ум и тя като не почне и тя... Мисля да действам върху едно момиче, но след като я поканя, после ще се притеснявам супер яко и няма да измисля кво да кажа, ще мълча като ПУКЪЛ и ше стане адската изцепка... А с приятели винаги си намирам теми... Може толкова да се притеснявам понеже не съм опитал де.. Но все пак... Както се напрягам предварително, и като дойде момента, още повече ще се притесня, няма да мога да се отпусна и ... Абе голям проблем е като цяло... Тва няма да спре да ме мъчи..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си