- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И за опит, и за инфо :)
Ако темата на разговор сама не дойде спонтанно, няма смисъл да се насилват нещата.
Човек трябва да е на първо място спокоен и отпуснат и да не мисли през цялото време какво да каже.
Имала съм срещи, които са протичали сякаш съм на интервю. Не намирахме обща тема за разговор, а беше кофти да мълчим, за това единия задаваше въпрос, другия отговаряше с една-две думи и се преминаваше към следващия въпрос.
Имала съм обаче и срещи, на които не сме спирали да говорим. За всичко. Прехвърляхме се от тема на тема, говорихме за всякакви глупости. Въобще не е имало неловко мълчание и чудене какво да си кажем.
В крайна сметка най-важното е да се открие поне 1 нещо, което да ви свързва. Нещо, което и двамата харесвате или не харесвате. Съсредоточавайки се в него ще изникнат и още теми за разговор.
И спря да се върти за миг земята..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мерси.. Но проблема е, че някак си не си се представям така... то т'ва е най-малкия проблем ама... Почти винаги нищо не ми идва на ум и тя като не почне и тя... Мисля да действам върху едно момиче, но след като я поканя, после ще се притеснявам супер яко и няма да измисля кво да кажа, ще мълча като ПУКЪЛ и ше стане адската изцепка... А с приятели винаги си намирам теми... Може толкова да се притеснявам понеже не съм опитал де..Но все пак... Както се напрягам предварително, и като дойде момента, още повече ще се притесня, няма да мога да се отпусна и ... Абе голям проблем е като цяло... Тва няма да спре да ме мъчи..
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd