- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви момчета предпочитате като физика ?
Номер 1
Номер 2
michel1@ Всеки има право да харесва каквото си иска, ясно ли ти е бе пубер?
Предпочитат мен.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Лол оказа се ,че тук някои хора харесват сланини и плоскости xd
Много ми е интересно как й определи гръдната обиколка ?! Може би имаш някакви свръхестествени способности ? Да не си провеждал средностатистическо изследване за това какво харесват мъжете ? Защото изследванията показват, че мъжете харесват различни размери гърди, от много големи, до по-малки, но всъщност по-важно е съотношението на ханша с талията. И в крайна сметка да не би всички момичета във фитнеса да са с големи гърди ? Съмнявам се или поне аз не виждам да преобладават. Ако искат момичета на тяхното ниво, би трябвало да си хванат някоя слаба, мускулеста, но по мой наблюдения не винаги е така. Разбирам да се хванеш за тлъстините и целулита, ама ти се оля.
Мда, но какъв човек? Някъв дришльо, където дори не може да се мери с приятелите на блъдито и пантерката.
Таа, мишел, защо просто не пропълзиш обратно под комъка изпод който си дошъл?
Ти май живееш в собствен свят, пич, с преобладаващ цвят кафявото. Не е хубаво да се допира с реалността.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
вижте и ще свършите на секундата
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:1,s:0,i:77
Значи, като му видя тялото и... ми минават разни картини през главата :Д Страшен е, точно това ми е идеала за тяло. И е висок... <3
Everything changes, but beauty remains ...
Ууу, ценителка :P
Само да ги нямаше тия вдадените навътре неща към слабините, щеше да е направо идеален. Хубаво тяло, много ми харесва. Умерени мускули, умерени плочки. Пич, определено.
Окончателен победител е: Номер1
Не очаквах толкова нисък вот за Номер 2, но все пак ваше мнение е![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
mn forumni mi6ki ste momi4etata , 4e se depresirate ot mnenieto na nqkakvo mom4e 4e ste bili ploski nqmam namerenie da gledam nazad da vi tursq snimki no jalki ste i 2te strani ne mislite li ako se imate za hubavi kakvo zna4enie ima mnenieto na nepoznat
p.s. ne moga da si sloja kirilica v momenta a me murzi da puskam kirilizator , molq mnenieto mi da bude kirilizirano a ne trito
Брад Пит в "Троя". Такова тяло харесвам. Заради него прочетох цялата "Илиада", когато бях на 12 г.
Харесвам нормално стегнато лъчезарно момченце.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
По - ми допада номер 1. Вторият някак си , не е по мой вкус.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥