.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Banned Мега фен
    ^ лошото е,че аз не мога да си представя как бих спазвала такова чудо ;д .. яжте си нормално и с повече спорт сте си 6,не си лишавайте организма от важни вещества !

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ лошото е,че аз не мога да си представя как бих спазвала такова чудо ;д .. яжте си нормално и с повече спорт сте си 6,не си лишавайте организма от важни вещества !
    Еее, да, ама има и случаи, в които тае бо няма как да помогне. Ядат се основно боклуци в промишлени количества, пък после пази фигура с т'ва тае бо от замунда, майна... Пък и съм напълно 100%-тово убедена, че има храни, за които организма ти няма да страда!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Еее, да, ама има и случаи, в които тае бо няма как да помогне. Ядат се основно боклуци в промишлени количества, пък после пази фигура с т'ва тае бо от замунда, майна... Пък и съм напълно 100%-тово убедена, че има храни, за които организма ти няма да страда!
    и да не страда е добре да му се дава всичко ! ... кой говори за тае бо ? само това ли ви е на вас спорта ... и можеш да не ядеш боклуци,но пак да не спазваш диета..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си