- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сестра ми иска секс... !
Хора.. малко мнения и хелп по въпроса ще са ми полезни! Така по темата.. Сестра ми е на 17 живеем заедно нашите работят в чужбина. И така до скоро всичко си беше наред, но преди 2 дни както си гледахме филм тя стана, дойде седна до мен и почна да ме целува по врата и на ухо ми каза '' Хайде да се ч*каме '' .. Аз разбира се се засмях, защото си помислих че нещо се бъзика, станах и отидох да се къпя както и да е.. На другия ден прибирам се аз от работа и гледката, която заварих ме шокира - сестра ми, гола на моето легло! Влизам и я питам кво прави там и тя с най-спокоен тон ми отговаря '' Чакам теб ''. Аз останах шокиран опитах се да и обясня само, че не може да ме разбере. Преди никога сме нямали такива проблеми, а нашите от дълго време ги няма. Нямам идея какво и става, обадих се на психиатър, говорихме, но той ми каза да я заведа, а това е пълен абсурт, тя не иска и да мръдне.. Някакви съвети, какво да правя? На какво може да се дължи тази рязка промяна в поведението и ?![]()
прати ми я на мен - аз ще я излекувам
е тва вече е проблем ... :Д шшшииит :д убий я :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Тука колко кандидат-лечители има...![]()
Welcome to the Jungle...
Не се отчайвай...можеше да е и по зле...ами ако имаше брат и той искаше да прави секс с тебе...недай си боже да имаше 2ма такива братя :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Накарай сестра ти да си направи тук акаунт ,може да и помогне![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
само аз ли не вярвам... първо, това е извратено.. и второ - нов си ... твърде съмнително
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ми твоя работа си е като не вярваш ... имам проблем споделям го и търся съвети, ако нямаш кво да кажеш по въпроса просто не коментирай.. ОК? ...
Как се обади на психиятър? Нали знаеш, че психиятъра е медицинско лице, и не е психолог, нито психоаналитик?!
И как така сестра ти неква тъпа ли е, да я отрежеш два пъти и тя да продължава да натяга?
Нещо и на мен тази история ми звучи фейк...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Имаш си право на лично мнение.. Пък и доста отдавна съм надраснал историйките с фейк темите така че.. и да добавя че не съм толкова извратен да си измисля такава история
![]()
Последно редактирано от explosion_ : 04-12-2012 на 08:25
Е човекът може сериозно да има проблем, хора, като не вярвате ваш проблем. Може да звучи странно, но всичко е възможно!![]()
![]()
![]()
По темата: Посъветвай се с лекар, нещо и хлопа на момичето.. А ти впрочем на колко си?!Може да я привличаш с нещо, особено ако си няма приятел и ако е яко загоряла.. Всичко е възможно, както казах, откачени - бол! Сега дали и тя спада към групата на откачалките е друг въпрос, но има достатъчно доказателства!
Говори и с вашите, ако сметнеш за добре! Надявам се, че поне те ще приемат на сериозно случващото се!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
оффф имах една позната и тя искаше с брат си....
ами обясни и, че е готина, секси и т.н. но ти е сестра
и не те възбужда.Много хора имат сексуални фантазии с роднини,
тя просто е разкрила своята.
Според мен не я води на лекар, а и обясни и поговори с нея,
че просто не я възприемаш сексуално и това е.
нали знаеш разликата - психиатъра изписва лекарства, психолога
си лафи с пациента....ако това продължава - сексолог или там
каквито специалисти бяха в тази област
успех![]()
Авторът мисля, че каза, че е говорил с нея. Може нещо наистина да не и е наред!![]()
Естествено, че ще е много по-добре да поговори първо с нея, а лекаря да го остави като допълнителен план, но ако не разбира от дума..
Лелее, докъде стигна човечеството..
Приближаваме се към животните - те само го правят братя-сестри, майки-синове, бащи-дъщери.. Луда работа!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
А аз съм Ибиш и съм ходжа на село Долно Цингуларе...
Respect my authoritah