.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Какво е направила тази жена, че е ЗАСЛУЖИЛА такова гадно отношение от теб? Пък и дори да не сте в приятелски отношения, не означава че така трябва да заебеш всичко. Прояви малко уважение.

П.П. Как трябва баба ти да го заслужи, за да си спомняш за нея? Много тъпо, пуберско мислене.

И не разбрах какъв беше въпроса в тази тема?

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Какво е направила тази жена, че е ЗАСЛУЖИЛА такова гадно отношение от теб? Пък и дори да не сте в приятелски отношения, не означава че така трябва да заебеш всичко. Прояви малко уважение.

П.П. Как трябва баба ти да го заслужи, за да си спомняш за нея? Много тъпо, пуберско мислене.

И не разбрах какъв беше въпроса в тази тема?
    +1.
    И аз имам неразбирателства с баба ми, но не бих постъпила така ако ми подари нещо..

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Какво е направила тази жена, че е ЗАСЛУЖИЛА такова гадно отношение от теб?
    Първо да отбележа,че АЗ не се държа гадно с нея!Дори я уважавам.НО какво е направила,че е заслужила това ли?Ами това,че години наред е тормозела майка ми,която е страхотна жена.Години на ред...Ето това не мога да и простя.Не мога да и простя,че е искала да раздели родителите ми.Ако толкова мислеше за мен щеше да помисли,че едно дете не бива да ресте с разведени родители.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg Виж мнението
    Първо да отбележа,че АЗ не се държа гадно с нея!Дори я уважавам.НО какво е направила,че е заслужила това ли?Ами това,че години наред е тормозела майка ми,която е страхотна жена.Години на ред...Ето това не мога да и простя.Не мога да и простя,че е искала да раздели родителите ми.Ако толкова мислеше за мен щеше да помисли,че едно дете не бива да ресте с разведени родители.
    Направила е грешка. Толкова ли не можеш да го преглътнеш? Пък и може майка ти да е имала някакъв проблем с нея, който пред теб премълчава, и който явно показа, че тя също е виновна. Не казвам, че това е така, а само предполагам. До колкото успях да вкарам логика тя сигурно е майка на баща ти? Е, толкова ли не можеш да уважиш поне него като запазиш подаръка от майка му към теб?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си