.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Какво е направила тази жена, че е ЗАСЛУЖИЛА такова гадно отношение от теб?
    Първо да отбележа,че АЗ не се държа гадно с нея!Дори я уважавам.НО какво е направила,че е заслужила това ли?Ами това,че години наред е тормозела майка ми,която е страхотна жена.Години на ред...Ето това не мога да и простя.Не мога да и простя,че е искала да раздели родителите ми.Ако толкова мислеше за мен щеше да помисли,че едно дете не бива да ресте с разведени родители.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg Виж мнението
    Първо да отбележа,че АЗ не се държа гадно с нея!Дори я уважавам.НО какво е направила,че е заслужила това ли?Ами това,че години наред е тормозела майка ми,която е страхотна жена.Години на ред...Ето това не мога да и простя.Не мога да и простя,че е искала да раздели родителите ми.Ако толкова мислеше за мен щеше да помисли,че едно дете не бива да ресте с разведени родители.
    Направила е грешка. Толкова ли не можеш да го преглътнеш? Пък и може майка ти да е имала някакъв проблем с нея, който пред теб премълчава, и който явно показа, че тя също е виновна. Не казвам, че това е така, а само предполагам. До колкото успях да вкарам логика тя сигурно е майка на баща ти? Е, толкова ли не можеш да уважиш поне него като запазиш подаръка от майка му към теб?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си