.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Не, и не бих.
    Като цяло не го одобрявам поради факта, че ми се вижда леко егоистичен от страна на мъжете, които винаги получават само удоволствие от него, за разлика от жените, които не рядко ги боли по време на анален секс. Също така аналният секс има и някой неприятни последици,които няма да изброявам в момента, за да не се погнуси някой.
    Аналният секс може да докара жена до оргазъм така както вагиналния. Стига жената да е отпусната и лубрикант да е включен в картинката, жената въобще няма да я боли.

Неприятни последици няма да има, ако момичето преди това си е направило клизма.

Като цяло, причините, които ти изброи са пълни тинтири минтири, и човек би казал, че ти си егоиста. Или непукист - ама това целия форум го знае вече.

По темата: не го практикувам, не съм пробвала, но смятам че би било приятно ако намеря подходящ човек.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Аналният секс може да докара жена до оргазъм така както вагиналния. Стига жената да е отпусната и лубрикант да е включен в картинката, жената въобще няма да я боли.

Неприятни последици няма да има, ако момичето преди това си е направило клизма.

Като цяло, причините, които ти изброи са пълни тинтири минтири, и човек би казал, че ти си егоиста. Или непукист - ама това целия форум го знае вече.

По темата: не го практикувам, не съм пробвала, но смятам че би било приятно ако намеря подходящ човек.
    Знам ги тея неща, за свършването от него и подготовката, но просто не ме блазни мисълта. Пък и винаги една доза здрав егоизъм не е излишна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си