- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Педофил ли съм ?
Здравейте, аз съм на 14 почети на 15 и новата ми приятелка е е 99 набор ( на 12 години ) и се обичаме много излизаме и така на татака, не сме правили секс тя още е малка а едвали ще иска, въпреки че аз малко или много искам това да се случи. Въпроса ми е, дали това че ходим и имам малко мръсно подсъзнание прави ли ме педофил ?
Да,педофил си ,ама от най-тъпите!
maDamn
Рано е за жътва, мъжки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не си педофил. Разгонено пуберче си, а, за съжаление, единственото момиче, което ти се е вързало е набор 99.
Мръсното подсъзнание идва от хормоните, по-страшно щеше да е да излизаш с нея и да ги нямаш тия желания, дишай
А иначе, я някой да ме осветли - по закон секс с до 14 годишен е блудство, независимо на колко е "блудстващия"? Или бъркам?
да.. а ти си ужасно голям да мислиш секс.. бегай си държиш гаджето за ръчичка.. че като ти гледам акъла и на 14 не ми приличаш ...
Автора може да бъде съден, ако реши да спи с нея, тъй като тя е под 14 годишна възраст.
Авторе, моя съвет е да оставиш момичето. То тепърва ще навлиза в пубертета и не се нуждае от такъв като теб, заради когото може да съжалява след 10 години. Хвани си някоя на твоята възраст.
пичове преди 1 седмица и нещо скъсах със старата ми приятелка ( тя беше колкото мене голяма ) а разбрах че ми изневирява с 20 годишен и всеки ден са се виждали, и вср още съм в шок. А и не се изразих много правилно не че искам да я е*а просто и аз нз но не това което излгежда не съм толкова гаден че да искам секс с 99 набор не е точно така не ме разбрахте ;х няма значение![]()
Последно редактирано от th3dude : 04-14-2012 на 12:53 Причина: грешка в правописа
Oo ъъъъъъ.... я най-добре се води сингъл за известно време, да ти се успокои душата![]()
![]()
Ебе ти са ма нема да го направиш?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-14-2012 на 12:57
Бате викам FBI да те хванат тва си е ....просто НОВО НИВО НА ПЕДОФИЛЩИНА !![]()
Айде са си представи, че си брат на 12 годишна и некъв 15 годишен младежчо я е хванал за ей така, щото също толкова големата му изгора се праснала с батко.
Лесно ще му помогна да забрави бившата си и му обесня че няма как да се получи нещо между него и малката ми сестра.Long story short И разбира се няма да е толкова лесно колкото го написах но кой е казал че трябва да е ? и че ще се откажа лесно от това да му одаря едно рамо.![]()
Момчето е идиот. Защо е идиот ли?
1. Пуска тема във форум със заглавие Педофил ли съм
2. Една седмица след като бившата му го е заебала за по-голям, в което въобще не я виня/ автора очевидно е още непораснало и неосъзнало се момченце/, той си хваща 12 годишно дете.
3. Само 7 дена след като са станали гаджета, от които сигурно общо 10 часа са прекарали заедно, той казва че я ОБИЧА.
4. Противоречи си и не знае какво иска.
5. Не знае как да го обясни.
6. Иска да прави СЕКС с ДЕТЕ.
Мога да продължа още много. Не знам защо въобще ти е жал за такъв пубер, дето хормоните го тряскат както баба ми тупаше килими. Дори и гадже в бъдеще да ми изневери, никога не бих се хванала с момче 3 години по-малко от мене, само седмица след раздялата ми с бившия, твърдейки колко много обичам настоящия дечко и колко много искам да си разтвора краката заради него.
Таа, когато въпросния автор и ТИ флъфи пораснете, може да ми звъннеш на вратата, ще те поканя на кафе и бисквитки, и заедно ще се посмеем на глупостите, които си ръсил, така както снега се сипе навън през прозореца ми в момента.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-14-2012 на 13:19