.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Question Педофил ли съм ?

Здравейте, аз съм на 14 почети на 15 и новата ми приятелка е е 99 набор ( на 12 години ) и се обичаме много излизаме и така на татака, не сме правили секс тя още е малка а едвали ще иска, въпреки че аз малко или много искам това да се случи. Въпроса ми е, дали това че ходим и имам малко мръсно подсъзнание прави ли ме педофил ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да,педофил си ,ама от най-тъпите!
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Рано е за жътва, мъжки.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

ти си първия 14- годишен педофил.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Рано е за жътва, мъжки.
    axaxxaxaxaxaxxa.

Не си педофил. Разгонено пуберче си, а, за съжаление, единственото момиче, което ти се е вързало е набор 99.
    Мръсното подсъзнание идва от хормоните, по-страшно щеше да е да излизаш с нея и да ги нямаш тия желания, дишай

А иначе, я някой да ме осветли - по закон секс с до 14 годишен е блудство, независимо на колко е "блудстващия"? Или бъркам?

Цитирай Първоначално написано от Урсула Виж мнението
    А иначе, я някой да ме осветли - по закон секс с до 14 годишен е блудство, независимо на колко е "блудстващия"? Или бъркам?
    Да.

10 букви
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    да.. а ти си ужасно голям да мислиш секс.. бегай си държиш гаджето за ръчичка .. че като ти гледам акъла и на 14 не ми приличаш ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Автора може да бъде съден, ако реши да спи с нея, тъй като тя е под 14 годишна възраст.

Авторе, моя съвет е да оставиш момичето. То тепърва ще навлиза в пубертета и не се нуждае от такъв като теб, заради когото може да съжалява след 10 години. Хвани си някоя на твоята възраст.

пичове преди 1 седмица и нещо скъсах със старата ми приятелка ( тя беше колкото мене голяма ) а разбрах че ми изневирява с 20 годишен и всеки ден са се виждали, и вср още съм в шок. А и не се изразих много правилно не че искам да я е*а просто и аз нз но не това което излгежда не съм толкова гаден че да искам секс с 99 набор не е точно така не ме разбрахте ;х няма значение
    Последно редактирано от th3dude : 04-14-2012 на 12:53 Причина: грешка в правописа

Супер фен Аватара на shmatarok
    Oo ъъъъъъ.... я най-добре се води сингъл за известно време, да ти се успокои душата

Ебе ти са ма нема да го направиш?

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от th3dude Виж мнението
    не сме правили секс тя още е малка а едвали ще иска, въпреки че аз малко или много искам това да се случи.
    Цитирай Първоначално написано от th3dude Виж мнението
    не че искам да я е*а просто
    Я пак? Ти не знаеш какво искаш. Преди седмица си скъсал с бившата си, в момента казваш че ходиш с няква 12 годишна, и че се ОБИЧАТЕ много. Е как става това, бе пубер такъв?

Стой си на тъпия задник и това е.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-14-2012 на 12:57

Banned Голям фен
    Бате викам FBI да те хванат тва си е ....просто НОВО НИВО НА ПЕДОФИЛЩИНА !

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Я пак? Ти не знаеш какво искаш. Преди седмица си скъсал с бившата си, в момента казваш че ходиш с няква 12 годишна, и че се ОБИЧАТЕ много. Е как става това, бе пубер такъв?

Стой си на тъпия задник и това е.
    ТИ какво си тръгнала пък да го обиждаш я се успокой ? момчето не му е много яко все пак бившата му е изневерила кво си тръгнала да го наричаш пубер ти за много голяма ли се имаш ?

Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    ТИ какво си тръгнала пък да го обиждаш я се успокой ? момчето не му е много яко все пак бившата му е изневерила кво си тръгнала да го наричаш пубер ти за много голяма ли се имаш ?
    Седи мъжки. Понекога тона подсказва.

Град
    София, България
    Много му е яко даже. Вече си е намерил ново 12 годишно гаджИ и много се обичат!

Banned Голям фен
    Много му е яко даже. Вече си е намерил ново 12 годишно гаджИ и много се обичат!
    хахаа...Момчето не знае къде се намира.Много ясно че ще си хване първата ейтака просто да има.Айде ще си говорим като човека който боичаш ти изневери щото е имал шанс с по голяма..До тогава слагам на пауза

И Chacho..да особено пък при мене

Айде са си представи, че си брат на 12 годишна и некъв 15 годишен младежчо я е хванал за ей така, щото също толкова големата му изгора се праснала с батко.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Айде са си представи, че си брат на 12 годишна и некъв 15 годишен младежчо я е хванал за ей така, щото също толкова големата му изгора се праснала с батко.
    Лесно ще му помогна да забрави бившата си и му обесня че няма как да се получи нещо между него и малката ми сестра.Long story short И разбира се няма да е толкова лесно колкото го написах но кой е казал че трябва да е ? и че ще се откажа лесно от това да му одаря едно рамо.

Град
    София, България
    хахаа...Момчето не знае къде се намира.Много ясно че ще си хване първата ейтака просто да има.Айде ще си говорим като човека който боичаш ти изневери щото е имал шанс с по голяма..До тогава слагам на пауза

И Chacho..да особено пък при мене
    Момчето е идиот. Защо е идиот ли?

1. Пуска тема във форум със заглавие Педофил ли съм
    2. Една седмица след като бившата му го е заебала за по-голям, в което въобще не я виня/ автора очевидно е още непораснало и неосъзнало се момченце/, той си хваща 12 годишно дете.
    3. Само 7 дена след като са станали гаджета, от които сигурно общо 10 часа са прекарали заедно, той казва че я ОБИЧА.
    4. Противоречи си и не знае какво иска.
    5. Не знае как да го обясни.
    6. Иска да прави СЕКС с ДЕТЕ.

Мога да продължа още много. Не знам защо въобще ти е жал за такъв пубер, дето хормоните го тряскат както баба ми тупаше килими. Дори и гадже в бъдеще да ми изневери, никога не бих се хванала с момче 3 години по-малко от мене, само седмица след раздялата ми с бившия, твърдейки колко много обичам настоящия дечко и колко много искам да си разтвора краката заради него.

Таа, когато въпросния автор и ТИ флъфи пораснете, може да ми звъннеш на вратата, ще те поканя на кафе и бисквитки, и заедно ще се посмеем на глупостите, които си ръсил, така както снега се сипе навън през прозореца ми в момента.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-14-2012 на 13:19

да му ударя едно рамо.
    С това съм съгласен. Малко по-физическа интерпретация.

Banned Голям фен
    Момчето е идиот. Защо е идиот ли?

1. Пуска тема във форум със заглавие Педофил ли съм
    2. Една седмица след като бившата му го е заебала за по-голям, в което въобще не я виня/ автора очевидно е още непораснало и неосъзнало се момченце/, той си хваща 12 годишно дете.
    3. Само 7 дена след като са станали гаджета, от които сигурно общо 10 часа са прекарали заедно, той казва че я ОБИЧА.
    4. Противоречи си и не знае какво иска.
    5. Не знае как да го обясни.
    6. Иска да прави СЕКС с ДЕТЕ.

Мога да продължа още много. Не знам защо въобще ти е жал за такъв пубер, дето хормоните го тряскат както баба ми тупаше килими. Дори и гадже в бъдеще да ми изневери, никога не бих се хванала с момче 3 години по-малко от мене, само седмица след раздялата ми с бившия, твърдейки колко много обичам настоящия дечко и колко много искам да си разтвора краката заради него.

Таа, когато въпросния автор и ТИ флъфи пораснете, може да ми звъннеш на вратата, ще те поканя на кафе и бисквитки, и заедно ще се посмеем на глупостите, които си ръсил, така както снега се сипе навън през прозореца ми в момента.
    Някъде да съм казал че не е идиот ? Просто поради някаква причина се подразни достатачно от това което беше написала за да ти направя забележка един вид да ти скоча.

Град
    София, България
    Я пак, че нещо не те разбрах?

Banned Голям фен
    Я пак, че нещо не те разбрах?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си