Цитирай Първоначално написано от mish0ka Виж мнението
Ето и въпросите по които очаквам да ме посъветвате!
1. Да продължа ли, или да се откажа?
2. Как мога да я откажа от бившия ѝ, макар че единственото лекарство е времето?
3. Ако надмина фаза "приятели", какви действия да предприема за следващата фаза?
4. Вие как бихте постъпили, ако бяхте в същата или подобна ситуация?
1. Ми.. със същото поведение не продължавай. Бъди мъж, а не приятелКА. Сега си второто и затова тя не те иска.
2. Като почнеш да не и даваш всичко на готово. За всяко внимание в от твоя страна тя ще се потруди и ще ти върне. Ще я покажеш че безплатен обяд няма. Ще разбере че вече не диктува тя парада. Друго нещо - тва с бившия е измислица с цел да провери доколко и се връзваш на дивотиите. Вероятно на несъзнателно ниво става всичко това. Та.. бъди чаровно нахален, не се съобразявай с всичко което ти каже, имай свое мнение по въпроса. Недей да и ходиш по полата, ами почни да водиш. И ще видиш как бързо ще се обърнат нещата и бившия ще избледнее някъде.
3. Нищо по специално от предната точка. Ако не си мъж ще си приятелка, тъжно но факт.
4. Обръщам другата страница и ако девойката е заинтересована - значи има хепиенд. Ако не е - пътя, шапката и за хляб

Лек коментар от мен - недей да правиш нещата заради нея. Прави ги защото на теб ти е готино и защото знаеш че това ще се хареса и на другите. Недей да зависиш от хорското одобрение.