.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от mish0ka Виж мнението
    Ето и въпросите по които очаквам да ме посъветвате!
    1. Да продължа ли, или да се откажа?
    2. Как мога да я откажа от бившия ѝ, макар че единственото лекарство е времето?
    3. Ако надмина фаза "приятели", какви действия да предприема за следващата фаза?
    4. Вие как бихте постъпили, ако бяхте в същата или подобна ситуация?
    1. Ми.. със същото поведение не продължавай. Бъди мъж, а не приятелКА. Сега си второто и затова тя не те иска.
    2. Като почнеш да не и даваш всичко на готово. За всяко внимание в от твоя страна тя ще се потруди и ще ти върне. Ще я покажеш че безплатен обяд няма. Ще разбере че вече не диктува тя парада. Друго нещо - тва с бившия е измислица с цел да провери доколко и се връзваш на дивотиите. Вероятно на несъзнателно ниво става всичко това. Та.. бъди чаровно нахален, не се съобразявай с всичко което ти каже, имай свое мнение по въпроса. Недей да и ходиш по полата, ами почни да водиш. И ще видиш как бързо ще се обърнат нещата и бившия ще избледнее някъде.
    3. Нищо по специално от предната точка. Ако не си мъж ще си приятелка, тъжно но факт.
    4. Обръщам другата страница и ако девойката е заинтересована - значи има хепиенд. Ако не е - пътя, шапката и за хляб

Лек коментар от мен - недей да правиш нещата заради нея. Прави ги защото на теб ти е готино и защото знаеш че това ще се хареса и на другите. Недей да зависиш от хорското одобрение.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    1. Ми.. със същото поведение не продължавай. Бъди мъж, а не приятелКА. Сега си второто и затова тя не те иска.
    2. Като почнеш да не и даваш всичко на готово. За всяко внимание в от твоя страна тя ще се потруди и ще ти върне. Ще я покажеш че безплатен обяд няма. Ще разбере че вече не диктува тя парада. Друго нещо - тва с бившия е измислица с цел да провери доколко и се връзваш на дивотиите. Вероятно на несъзнателно ниво става всичко това. Та.. бъди чаровно нахален, не се съобразявай с всичко което ти каже, имай свое мнение по въпроса. Недей да и ходиш по полата, ами почни да водиш. И ще видиш как бързо ще се обърнат нещата и бившия ще избледнее някъде.
    3. Нищо по специално от предната точка. Ако не си мъж ще си приятелка, тъжно но факт.
    4. Обръщам другата страница и ако девойката е заинтересована - значи има хепиенд. Ако не е - пътя, шапката и за хляб

Лек коментар от мен - недей да правиш нещата заради нея. Прави ги защото на теб ти е готино и защото знаеш че това ще се хареса и на другите. Недей да зависиш от хорското одобрение.
    Нямам кво да добавя, просто исках да натъртя на този коментар. Особено последната част.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението

Съгласен съм, но има и друго.

Когато едно момиче те възприеме само като приятел, излизането от френд зоната е почти невъзможно. Каквото и да правиш, както и да се промениш, шансът ти е почти нулев. Тя те познава в една светлина, като тип човек, който се държи по определен начин и доста отдавна те е категоризирала. По твоите обяснения, ти си в списъка с хора, с които тя никога няма да прави секс или да има нещо повече от приятелство. Приеми фактът и стреляй другъде. И със следващото момиче подхождай по различен начин. Към следващото момиче давай по примера на valdes.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си