- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчета, харесвате ли тялото си?
Ами има такава тема мисля за момичетата, айде сега момчета, кажете вие харесвате ли си тялото, ако не какво искате да промените ?Аз пък да се изтъкна мойто си го харесвам
![]()
Харесвам си го, но искам да кача още малко мускулната маса, най-вече в ръцете.
Днес си се любувах на коремаЦялостно не мога да се оплача от тялото си.
Искам да сваля от дупето малко и да го стегна доста. Да махна целулита. Честно казано нямам желание да свалям толкова, колкото да се стягам. Много се отпуснах. Заради травма и последваща операция на крака нямаше как да спортувам. И още ми е трудно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не мноо, слабичък съм и няям никва мускусна маса 175см/50кила, но пък така съм си добре и не мисля да прая нещо по въпроса-камоли да тренирам-няя смисъл
Темата не е ли за момчетата, а не за момичетата?
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Не съм! Искам да съм като shawn ray https://www.google.bg/search?hl=bg&q...F8uL4gSJ36DRCQ
Това е хармонично тяло и не подлежи на критика от момичета,идеята не е да се харесаш на тях ,а да се харесаш на себе си.Жалко,че е невъзможно..
Харесвам се, но си имам цели.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Са до към края на лятото искам да кача още 1см и половина да ми стане ръката 40см..![]()
и гръдната още 1-2см да стане 100см..- и искам такива плочки и направо цялото му тяло: http://vbox7.com/play:809576e57c
и да дигна още 4-5кг да стана 70кг ..![]()
иначе сравнение с преди си харесвам тялото ..![]()
то иначе като гледам колко много момчета посещават този подраздел ..![]()
Азис - Хоп [music]
Преди да кликна на видеото знаех,че ще е Лазар Ангелов...Този човек направо са го обожествили.
Хармонично тяло е последният начин, по който можеш да наречеш това туловище. И хармоничното тяло не се постига с гълтане на Менделеевата таблица.
А тоя Лазар Ангелов определено е готин. Това е най-голямата степен мускули, които мога да понеса, преди да стане звяр в най-лошия смисъл на думата.
Какво сте го закритикували Вируса? Много ясно, че е хармонично тялото, Шон Рей е звяр. Откога женското мнение е някъв критерий? Вирусе, блъскай си и не слушай. Ти си знаеш, че в тоя спорт целите сам си ги поставяш. И верно стига с този Лазар Ангелов. И преди него е съществувал натуралният културизъм и такива тела.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тоя клип на Лазар е от преди години..Сега е станал троен на това...
А Шон Рей и Лий Прист си остават най-добрите за мен и много други хора разбира се в състезателен период.Туловище можеш да наречеш някой като Рони Колман,заради талията ми краката и тн,ама дори и него не можеш,защото си далеч от опит и критерии,които да ти нужни да оценяваш дадена тяло.Хармония , твърдост и баланс - това е Шон Рей.
EDIT: Ето го Лазар,намерих му скорошна снимка..Ъгъла от който е взета не е много добър,демек по-масивен е дори от това което изглежда на снимката
![]()
Последно редактирано от DownloadVirus : 04-15-2012 на 16:10
дам сега е в периода за качване и пак има адските плочки, а после като чисти :X то не, че има кво да чисти ..![]()
Азис - Хоп [music]
Харесвам се, макар че има място за подобения.
Що се касае до постнатите линкове към днешните билдъри - рядко ми допадат мерките на някой. За мен, както и за милиони други запознати с правилните пропорции, Стивън Рийвс е идеала за симетрия.
![]()
Respect my authoritah