- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИМАМ ПРОБЛЕМ О.о
Нямаше ли някаква чалга певица с това име?
ето къде е разковничето.!
Прегледах темата и мога да ти кажа че няма грозен човек само мързелив !! Значи започни да бягаш на стадиона например или ходи на фитнес ! Отделяй на ден поне по 1 2 часа и ще видиш че има резултат !! А и момичетата държат много на хигиената !! Къпи се секи ден !! Утиди до мола или до някой магазин и си купи яки дрехе !! Утиди на фризьор и му кажи да предцени как да те постриже !! А ии грозно е да имаш свързани вежди утиди на козметик той ще ти ги махне !!СС една дума потдържай се и най вече не хленчи и бъди момче на място я и нев,рвам да си много зле ако искаш ми прати снимка и мога да ти кажа по точно какво да правиш !!)
Мда.. Ама ние момичетата си падаме и по момчета, които знаят как да СПЕЛУВАТ и по момчетa, чиито брой на сиви вещества не е пред изчезване.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-16-2012 на 12:11
къф фризьор е аз да няма да се правя Джъстин Бийбър , прическата ми е отгоре някъде номер 6 отстрани е 3 винаги си правя прическата като Юри Бойка , всеки ден се къпя , дрехи имам много , мн ясно че не са ми свързани веждите :Д
Ебати ташака стана в тая темаА автора дори не зацепва. И да, ще е хубаво ако има повече грамотни мъжки.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Искаш , искаш , искаш , ама нищо не правиш по въпроса. Да не би случайно да очакваш всичко да ти падне от небето? Вземи се в ръце и се дръж по - мъжки. Вместо да хленчиш и самосъжаляваш колко си дебел - направи нещо по въпроса: започни да тренираш, дрън дрън. И не забравяй да си вдигнеш самочувствието, че единствено то ти играе лоша шега. Бъди уверен в себе си! И , между другото, не всички момичета са такива - не слагай всички под общ знаменател. Все ще се намерят момичета, които да те приемат такъв, какъвто си. Просто си неуверен, а ние , момичетата, такива момчета не харесваме.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ето ти съвети:
1.Вкарай се във форма - тичане в парка + ник'во сладко, тестено, пържено;
2.Не се дръж като простак, поведението и маниерите са важни;
3.Не се отчайвай;
4.Не натрапвай недостатъците си(не реви колко си дебел, грозен и т.н.);
5.Не слагай всички под общ знаменател! За много момичета са по-важни характера и нЕкои други работи;
ами това е от мен![]()
Момичетата не харесват момчетата без самочувствие, а ти явно си без таковва. Така, че поработи в тази област. Повече увереност. Ако не си добре в тялото си поспортувай и се храни по-здравословно. От там нататък се приеми такъв какъвто си![]()
Едно ще ти кажа, братле. По- добре да бъдеш мразен за това което си, отколкото обичан за това което не си. Ако не се чувстваш като "спортния тип" не се напрягай, естествено че е добре да не си много дебел ( все пак вредно е за здравето ти). Бъди себе си, все ще си намериш някоя която да те харесва такъв какъвто си. Недей да се сдухваш от това което ти пишат троловете.
Да е*а маму да е*а човекът е пуснал тема, какво се впускаш в психоанализи и нападки и ти си бил сополиво лапе. Имаше една мисъл- ако нямаш какво добро да кажеш по- добре замълчи. Видели че някой по- малък е пуснал тема и си всички се юркат да покажат колко са умни и да обиждат. Евала, чест ви прави.
П.С. Големината на топките е обратнопропорционална на големина на ушите. В твоя случай ти явно имаш малки топки xaxaxaxaxaxaxaxax![]()
Последно редактирано от TheBanzai369 : 05-08-2012 на 15:27
Иминно не се опитвай да се променяш заради момиче все ще се намери някоя да те хареса споко има време за всичко
Щом е във външността ти тогава се запиши на бокс да ти счупят носа и виж как ще ти се лепнат :Д няма смисъл да ти давам друг съвет защото ти не умееш да слушаш хората.В по-горните коментари са ти дали нужните съвети, ти какво друго искаш?
Четох коментарите (включително тези и от втората страница) и ще те питам директно ТИ БАВНОРАЗВИВАЩ ЛИ СИ ?! Може да си приятен човек, но както казаха вече във всички останали отговори - липсва ти увереност, както и бая други качества, които за момичетата (но най-вече за самия теб) са по-важни от външния ти вид !
Ако толкова не си харесваш тялото намери време да спортуваш...не е задължително да се записваш да тренираш, просто излез бягай, играй футбол, баскет, това което тебе те влече, просто да има двигателна активност...писането по форуми НЕ е двигателна активност !
Проблемът ти не е само с външния вид, а и с това, че мислиш, че няма да се получи.
1) Промени външността си, промени прическата и телосложението. Започни със спорт - футбол или волейбол пасват идеално, защото се тича много (а на теб ти трябва тичане), става и тичане в парка, плуване... Нищо не пречи да направиш няколко коремни преси преди да вземеш душ - аз започнах с малко, увеличих ги, правех по 200-300 и накрая просто увеличих трудността и спрях да ги броя, защото просто ми писна - по час преди да си вземеш душ прави коремни, лицеви, намери си някаква гиричка или друга тежест и редувай ръцете (аз карам с шевната машина на майка ми).
2) Ще започнат да те забелязват по-лесно, ако ги подтикнеш - научи се да привличаш вниманието - маниери, жестове, пресичане на погледите. Не говоря за флиртуване - то е крайна фаза, която изисква доста самоувереност.
3) Момичетата няма да те забележат, ако не си в компанията им - не може да очакваш, че ще стане нещо, ако стоиш на километри от тях (и буквално, и преносно).
4) Някога мислил ли си какво ги вълнува - едва ли cs, warcraft, DotA, Starcraft, Diablo и т.н. Излез от света, в който си (100% цъкаш през повечето си свободно време, на 15 си).
5) Може да имаш добър характер (може да си мил и приятен), но това е само частичен аспект от него - по-горе май имаха предвид неувереността ти и неспособността да вземаш нещата в свой ръце, нестабилността ти - един мъж трябва да е стабилен (или момче в твоя случай).
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Офф не е въпроса във външния вид, а това дали го поддържаш, ... Не всеки е красив, но стига да се тъпчеш с боклуци и да спортуваш от време на време можеш да изглеждаш доста по-добре. Вземи вместо да казваш фактите и да мрънкаш да промениш това, което не харесваш в себе си.Не ми казвай, че толкова нямаш време да потичаш 2-3 пъти седмично дори и само за 30 минути... Може би просто нямаш воля ама като нямаш воля си оставаш същото мекотело каквото и сега. Като нещо не ти харесва първо гледай да го промениш, а не да питаш що какичките не харесват ...
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Остави го Банзая. Неговия случай е очевиден. Бил е комплексиран, след това е видял, че има много като него и е решил, че всеки негов дразнител също ги притежава. Вярва, че всяка критика на база на характера е неоснователна и трябва да се подхожда с разбиране, независимо от случая. А горкият има доста да диша прахта на такива като Влади. Видяхме му ограниченото мислене, нека си лае в нета.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.