.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Къдее????????

Къдее????????

Имам рожден ден и не знам къде да заведа приятеля си.... Може да звучи тъпо, но в нашия малък град вече сме били навсякъде. Съвет?

Голям фен Аватара на explosion_
    Да го заведеш?! Не трябва ли той да те заведе някъде и да измисли изненада, ако поне малко се чувства мъж?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти имаш рожден ден, обаче се чудиш къде да заведеш приятеля си? Хмм.. Както и да е.
    Тогава се разнообразете - отидете в друг град или в някоя полянка, край града. Зависи на теб как ти се иска да си прекараш рождения ден.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    отидете в друг град
    +1 , а м/у другото на колко сте?

мии аз на 17 той на 20

Значи гаджето ти е пълен малоумник, ако не се сети да те врътне някъде с колата и да ти направи някой хубав подарък! ..

За подаръка да, ама нали аз трябва да избера къде да ходим смисъл моят рожден ден е

Бе де да знам, аз съм мъж и ако бях на негово място щех да те товаря на колата и директно към най-близкия различен от твоя град!

Да така е Благодаря за съветите

Супер фен
    explosion_ много си голям на думи ей. Голяма ти е патката в нета. Ами ако приятеля и няма кола? Ами ако няма пари за бензин? За тези неща замислял ли си се преди да се правиш на мъж пред момичето? Аман от някакви псевдо мъжкарчета (въшкарчета) в тоя нет.
    Идеята за друг град е добра стига да имате възможност да я осъществите.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Е какъв им е проблемът да хванат един влак или автобус, да се разходят на някое ново място и да си прекарат деня заедно с много снимки, за да запазят спомена?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala Виж мнението
    explosion_ много си голям на думи ей. Голяма ти е патката в нета. Ами ако приятеля и няма кола? Ами ако няма пари за бензин? За тези неща замислял ли си се преди да се правиш на мъж пред момичето? Аман от някакви псевдо мъжкарчета (въшкарчета) в тоя нет.
    Е на 20 години да не може да спести пари за рождения ден на приятелката си...Съжалявам, ама explosion_ е абсолютно прав и дори и да не го е правил, поне знае как се постъпва в подобна ситуация.

Към авторката: определено зависи как искаш да прекараш рождения си ден. За мен лично един голям плик с продукти от магазина, палатка, спални чували, огън и барбекю някъде в планината е най-хубавото което би могло да ме зарадва. Ако обаче нямате тази възможност в по-големите градове има достатъчно разнообразие. Кино, игрална зала (боулинг, билярд) и т.н

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Сега, както е супер дъждовно, си ги представям на пикник или палатка. Иначе идеята е чудесна.

Идете някъде, където можете да потанцувате, да се посмеете, да хапнете и после да правите секс, ако вече сте започнали. За това гадно, проклето, студено време, аз на това бих се зарадвала.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Сега, както е супер дъждовно, си ги представям на пикник или палатка. Иначе идеята е чудесна.
    Що бе, ще слушат романтичния звук на едри капки удрящи се в палатков найлон, локвите и т.н. ще им напомнят за красотата на природата, а течащите им поради студа сополи ще се слеят в приятна любовна смес докато се целуват.. Прелест

По темата.. Дори момчето да е безработно не виждам как няма да отдели някакви пари и ТОЙ да те заведе някъде.. Все пак явно не иска да се занимава с организация, така че послушай горните мнения и отидете в съседен град на кино/ресторант/дискотека бляблябля.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Е те могат да го празнуват и другата седмица. То няма да е все дъждовно. Пак зависи какво иска авторката.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Пък и вълците сега са гладни. Нежна романтична музика и вой на вълци в нощта. Love is all around (music) XD

ЕДИТ: Така е. Аз си мисля, че винаги могат и просто да се разходят малко сред природата, докато поизсъхне земята и стане удобно за излети.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Е те могат да го празнуват и другата седмица. То няма да е все дъждовно. Пак зависи какво иска авторката.
    Естествено, че могат.. Но според начина по който е написан въпроса, се създава впечатлението, че тя иска да го води в съответния ден, не след време.

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala Виж мнението
    Разбира се, че съм голям! Ти защо не си завреш песимизма накъде А колкото до мен In*The*Face ти каза, знам по-добре от теб как да постъпя в една такава сигуация.. Ами извинявай ами ти като нямаш пари тва не значи, че и с другите трябва да е така ..

Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    ....аз съм мъж ....
    стига бе кой те излъга така ?

Цитирай Първоначално написано от eastman47 Виж мнението
    стига бе кой те излъга така ?
    Майка ти, що? Не ти ли е казала..

Град
    In another dimension
    Майка ти, що? Не ти ли е казала..
    И... до тук беше. Видя се що за стока си.

Не се прави на оборотен по форумите. Не всеки получава кинти от родителите си/бачка по строежите.
    Пък и темата не е за това.

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho Виж мнението
    И... до тук беше. Видя се що за стока си.

Не се прави на оборотен по форумите. Не всеки получава кинти от родителите си/бачка по строежите.
    Пък и темата не е за това.
    Аз СЪМ оборотен и плюс това отдавна сам си изкарвам парите, пък и дори да ми го дават, нали ги имам.. какъв е проблема? Запази си мнението за себе си слабо ме интересува
    По темата: Авторке рождения ти ден мина ли? Какво стана.. ?

Град
    In another dimension
    Аз СЪМ оборотен и плюс това отдавна сам си изкарвам парите, пък и дори да ми го дават, нали ги имам.. какъв е проблема? Запази си мнението за себе си слабо ме интересува
    По темата: Авторке рождения ти ден мина ли? Какво стана.. ?
    Естествено, че си оборотен.. Зад клавиатурата всеки е такъв Мишки срещу мене църкат, като ме видят познай къде си бъркат.. Това си ти.

И какво като ги имаш парите? И аз имам, даже сигурно съм държал повече, отколкото ти си виждал накуп.. ама не ме виждаш да си избивам комплексите под път и над път, нали?

Намали малко оборотите, супермен.

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho Виж мнението
    даже сигурно съм държал повече, отколкото ти си виждал накуп.. ама не ме виждаш да си избивам комплексите под път и над път, нали?
    Ти явно, наистина не знаеш кой стои от другата страна на компа.. Държал си ти.. Както и да е няма да се занимавам с идиоти, просто си ми под нивото И между другото като гледам суичъра ти на снимката се сещам колко имаш (от кварталния магазин за 9 лева.) .. Както и да е извинявам се за спама, повече няма да се занимавам с ''умници''

Град
    In another dimension
    Ти явно, наистина не знаеш кой стои от другата страна на компа.. Държал си ти.. Както и да е няма да се занимавам с идиоти, просто си ми под нивото И между другото като гледам суичъра ти на снимката се сещам колко имаш (от кварталния магазин за 9 лева.) .. Както и да е извинявам се за спама, повече няма да се занимавам с ''умници''
    Кой стои, шефО на мафиЪтЪ ли? Източната чаастт..

Суичъра е стар, със сантиментална стойност, пък и снимката е с изключително шибана камера.. Ама к'во от тва.. Аз съм беден, ти си оборотната клавиатурна мишка с многото кинти и якия живот..

Излез от GTA.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си