- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къдее????????
Имам рожден ден и не знам къде да заведа приятеля си.... Може да звучи тъпо, но в нашия малък град вече сме били навсякъде. Съвет?
Да го заведеш?! Не трябва ли той да те заведе някъде и да измисли изненада, ако поне малко се чувства мъж?![]()
Ти имаш рожден ден, обаче се чудиш къде да заведеш приятеля си? Хмм.. Както и да е.
Тогава се разнообразете - отидете в друг град или в някоя полянка, край града. Зависи на теб как ти се иска да си прекараш рождения ден.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
мии аз на 17 той на 20
Значи гаджето ти е пълен малоумник, ако не се сети да те врътне някъде с колата и да ти направи някой хубав подарък! ..
За подаръка да, ама нали аз трябва да избера къде да ходим смисъл моят рожден ден е![]()
Бе де да знам, аз съм мъж и ако бях на негово място щех да те товаря на колата и директно към най-близкия различен от твоя град!![]()
Да така еБлагодаря за съветите
![]()
explosion_ много си голям на думи ей. Голяма ти е патката в нета. Ами ако приятеля и няма кола? Ами ако няма пари за бензин? За тези неща замислял ли си се преди да се правиш на мъж пред момичето? Аман от някакви псевдо мъжкарчета (въшкарчета) в тоя нет.
Идеята за друг град е добра стига да имате възможност да я осъществите.
Е какъв им е проблемът да хванат един влак или автобус, да се разходят на някое ново място и да си прекарат деня заедно с много снимки, за да запазят спомена?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Е на 20 години да не може да спести пари за рождения ден на приятелката си...Съжалявам, ама explosion_ е абсолютно прав и дори и да не го е правил, поне знае как се постъпва в подобна ситуация.
Към авторката: определено зависи как искаш да прекараш рождения си ден. За мен лично един голям плик с продукти от магазина, палатка, спални чували, огън и барбекю някъде в планината е най-хубавото което би могло да ме зарадва. Ако обаче нямате тази възможност в по-големите градове има достатъчно разнообразие. Кино, игрална зала (боулинг, билярд) и т.н
Сега, както е супер дъждовно, си ги представям на пикник или палатка.Иначе идеята е чудесна.
Идете някъде, където можете да потанцувате, да се посмеете, да хапнете и после да правите секс, ако вече сте започнали. За това гадно, проклето, студено време, аз на това бих се зарадвала.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Що бе, ще слушат романтичния звук на едри капки удрящи се в палатков найлон, локвите и т.н. ще им напомнят за красотата на природата, а течащите им поради студа сополи ще се слеят в приятна любовна смес докато се целуват.. Прелест
По темата.. Дори момчето да е безработно не виждам как няма да отдели някакви пари и ТОЙ да те заведе някъде.. Все пак явно не иска да се занимава с организация, така че послушай горните мнения и отидете в съседен град на кино/ресторант/дискотека бляблябля.
Е те могат да го празнуват и другата седмица. То няма да е все дъждовно. Пак зависи какво иска авторката.
Пък и вълците сега са гладни.Нежна романтична музика и вой на вълци в нощта.
Love is all around (music) XD
ЕДИТ: Така е. Аз си мисля, че винаги могат и просто да се разходят малко сред природата, докато поизсъхне земята и стане удобно за излети.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Естествено, че си оборотен.. Зад клавиатурата всеки е такъвМишки срещу мене църкат, като ме видят познай къде си бъркат..
Това си ти.
И какво като ги имаш парите? И аз имам, даже сигурно съм държал повече, отколкото ти си виждал накуп.. ама не ме виждаш да си избивам комплексите под път и над път, нали?
Намали малко оборотите, супермен.![]()
Ти явно, наистина не знаеш кой стои от другата страна на компа..
Държал си ти..
Както и да е няма да се занимавам с идиоти, просто си ми под нивото
И между другото като гледам суичъра ти на снимката се сещам колко имаш (от кварталния магазин за 9 лева.) .. Както и да е извинявам се за спама, повече няма да се занимавам с ''умници''
![]()