.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: ОТГОРЕ ?

ОТГОРЕ ?

Така.. въпросът ми е следния..Искам да попитам момичетата,какви трикчета използвате когато сте отгоре ? От скоро водя полов живот и когато съм отгоре имам чувството ,че на приятеля ми не му е толкова добре :/ някак си се губи ритъма и се чувствам доста зле,когато на него не му е хубаво...

Отгоре ти държиш ритъма.Прави го повече с чупки в кръста.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не ти ли идва отвътре да поемеш контрола, каквото и да правиш едва ли ще е толкова добре, ако не го искаш наистина. Иначе пози при които жената е отгоре, и варианти на ездачката бол.

Не знам, ама аз винаги след това имам мускулна треска ,направо не се издържа..

Мускулна треска съм нямала ама определено бедрата си ме наболяват.

зависи, не е казано, че тряя да се ебаваш в леглото, една моя приятелка ми е разказвала, че го е правила права на стената и втория път в леглото, и ми каза че мноо по удобно права, така можеш да получиш изненада всеки момент

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Нагоре-надолу, нагоре-надолу - бързо темпо, след това правиш ромбоидно движение.
    Забелязал съм че на момичетата им е най-лесно това в поза паяк, говоря за тази - http://www.sofeminine.co.uk/couple/n....asp?numero=14

Искам да ти кажа само едно, няма значение какво правиш (техниката се придобива с време), от значение е дали го правиш с желание. Мъжете усещаме кога една жена ни желае.

поздрави

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    Нагоре-надолу, нагоре-надолу - бързо темпо, след това правиш ромбоидно движение.
    Забелязал съм че на момичетата им е най-лесно това в поза паяк, говоря за тази - http://www.sofeminine.co.uk/couple/n....asp?numero=14

Искам да ти кажа само едно, няма значение какво правиш (техниката се придобива с време), от значение е дали го правиш с желание. Мъжете усещаме кога една жена ни желае.

поздрави
    Подкрепям за позата паяк, която между впрочем не знаех, че така се казва, хубава е, но малко омаляват ръцете накрая.

въпрос-напред назад или нагоре надолу?

Цитирай Първоначално написано от Gwendoline Виж мнението
    въпрос-напред назад или нагоре надолу?
    В случая когато си отгоре миличка това е едно и също.

Нормалният ъгъл на пенисът в еректирало състояние е м/у 45-55 градуса.

Голям фен Аватара на x7aZzy

поздрави
    +1
    Аз лично предпочитам тази, когато съм отгоре - http://l.yimg.com/ea/im_sigg8Re5B4fZ...i3-17b1cib.jpg

И откога книгата е същество?

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    И откога книгата е същество?
    Ахаха не не това ме уби!

Сега нека да ти разясня.
    За да мога да постигна тази цел трябва да знаеш, какво означават две думи:
    сатира и сарказъм

Аз осмивам андонов и критикувам социалният порок, че не е отварял една допълнителна книга през живота си.
    За целта използвам ирония, наричайки книгата - същество.

/край на урока, надявам се да съм бил полезен

Андонов, само на 20 съм, но разбирам как някой с по-високо IQ ти се струва на "26-28".
    Аз не само, че разбирам но и мога (разбира се не всичко).
    А съм във форума, защото когато имах проблем намерих решения и емпатия тук. Сега се старая да правя същото, за другите.

поздрави
    Последно редактирано от thefolenangel : 04-15-2012 на 12:00

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Има много различни вариации на тази поза .. пробвай и виж коя ти е най-удобна .. Аз примерно си харесвам "обратна ездачка" или както там му се вика, където съм с гръб към него .. най-удобна ми е .. а и на него бая му харесваше ... И при всичките главно е движението в кръста, не да се тръскаш върху него на горе на долу

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Ахаха не не това ме уби!

Сега нека да ти разясня.
    За да мога да постигна тази цел трябва да знаеш, какво означават две думи:
    сатира и сарказъм

Аз осмивам андонов и критикувам социалният порок, че не е отварял една допълнителна книга през живота си.
    За целта използвам ирония, наричайки книгата - същество.

/край на урока, надявам се да съм бил полезен
    Всъщност не.
    Първо ми отне няколко секунди да зацепя кой, по дяволите, е Андонов и какво общо има с твоя пост. Представи си, не всеки потребител чете нападките между останалите, в случая между теб и MiroAndonow94. Не искам да ви се меся, продължавайте си. Просто ми се наби в очите това за книгата и съществото. И да - лишено е от смисъл.

Второ - благодаря за изключително безполезните линкове. Знам значението на понятията, подозирам дори по-добре от теб.
    Използвайки ирония по презумпция би трябвало да кажеш нещо с насмешка - аз лично не виждам какво му е смешното да наречеш книгата същество. Може би ти го намираш за остроумно - извинявай, че не споделям мнението ти.
    ("Ти за книга чувал ли си?" е достатъчно според мен, но твоя си работа.)

Сатира не открих в това иронично изречение, но какво пък - явно има доста скрит сарказъм. (Ето тук да разясня и аз - и-р-о-н-и-з-и-р-а-м твоето "разбиране" на литературните термини и се възхищавам на умението ти да използваш както сатира, така и сарказъм, че и ирония в едно единствено въпросително изречение.)

Много сложни думички стана модерно да се ползват.

Не съм искала да те нападам, камо ли да те "убивам".
    Следващия път провери термините, които използваш, в истински речник, а не в уикипедия.
    Иначе хубави съвети даде по темата, съвпадат с мнението ми. Така и не разбрах защо толкова се засегна от един прост въпрос.

MiroAndonow94, с "майна" се обръщай към аверите си.
    Последно редактирано от x7aZzy : 04-16-2012 на 07:35

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Не съм се засегнал от въпроса ти, стана ми смешно ergo реших да ти обясня.
    Похвално е, че знаеш - ирония и сарказъм могат да се ползват като синоними.
    Дали е лишено от смисъл или не е толкова субективно, колкото и това дали е смешно да наречеш книгата - същество.

Няма да се задълбочавам, виждам, че си ерудиран човек. Ще оставя на теб да си помислиш дали не знам значението на думите и дали съм ги проверявал в интернет. Или даването на линкове е целяло нещо друго.

сърдечни поздрави,
    иван

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    НЕ се заяждам, но не, не могат да се ползват като синоними.
    ирония >> сарказъм >> сатира >> гротеска - възходящ ред на насмешката
    Малко ми бърка в мозъка, когато някой, който не използва пълния и краткия член по предназначение, дава уроци по български и намесва малко латински, за да изглежда по-адекватно и зряло изказаното.

по темата: Ние няма как да знаем коя от всичките вариации на позата ще удовлетвори точно твоя партньор. Опитай различни неща (нагоре ти дадоха конкретни предложения) и продължавай да наблюдаваш реакциите на момчето ти (това btw е хубаво, че го правиш, а не си гледаш само собствения кеф)

anonymous708973
    Guest
    Сатирата е преди сарказма май.
    Падналият ангел, нагоре-надолу и напред-назад съвсем не са едно и също нещо.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Преди е, в 2:30 толкоз

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Падналият ангел, нагоре-надолу и напред-назад съвсем не са едно и също нещо.
    Хех да така си е.Сега като прочетох последните мнения по темата и на мен ми стана чудно как може да са едно и също!

haresva muuuuu ne se pritesnqvai za tva

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    НЕ се заяждам, но не, не могат да се ползват като синоними.
    Не се заяждам, но могат.
    Потърси значението на "истински смислови синоними"

Пример: думите „юнак, герой, храбрец” се свързват в семантично ядро със значение „проява на голяма сила”. Обаче думата „юнак” означава ‘човек с голяма физическа сила’, а „герой”- ‘човек с несломим, борчески характер’, „храбрец”- ‘човек, който проявява безстрашие”.

Ирония и сарказъм имат семантично ядро със значение "осмиване". Няма да обяснявам повече по този въпрос.
    В синонимният речник има 3-4 изречения в случай, че имате допълнителни въпроси, моля отворете го.

*PinkPan7her едно и също си са, в позите за които говорим, ако все още не можеш да си го визуализираш обърни позата на обратно (получава се мисионерската). ето ти и картинка за онагледяване:
    http://l.yimg.com/ea/im_sigg8Re5B4fZ...i3-17b1cib.jpg
    Последно редактирано от thefolenangel : 04-16-2012 на 16:07

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Eee, философите.. Има други раздели от форума за шитнята ви, изчезвайте.

По темата - защо не пробваш леко да легнеш върху него (със свити крачета, така че дупето да е все още във въздуха) и той отдолу да си движи кръста и вкарва/изкарва.. Това е доста приятен начин, пък и ако момчето е активно може да постигнете страхотно темпо..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

anonymous708973
    Guest
    *PinkPan7her едно и също си са, в позите за които говорим, ако все още не можеш да си го визуализираш обърни позата на обратно (получава се мисионерската). ето ти и картинка за онагледяване:
    http://l.yimg.com/ea/im_sigg8Re5B4fZ...i3-17b1cib.jpg
    Нямам нужда от картинка, за да си онагледя нещо, което съм правила и за което знам, че е напълно възможно.
    При задната няма нагоре-надолу по очевАдни причини, но когато момичето е отгоре, има не само нагоре-надолу и напред-назад, но и движения настрани (под формата на осмица, примерно).

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho Виж мнението
    Eee, философите.. Има други раздели от форума за шитнята ви, изчезвайте.

По темата - защо не пробваш леко да легнеш върху него (със свити крачета, така че дупето да е все още във въздуха) и той отдолу да си движи кръста и вкарва/изкарва.. Това е доста приятен начин, пък и ако момчето е активно може да постигнете страхотно темпо..
    ++1
    още едно трикче, което аз правя е когато застана отгоре да си сложа ръцете в/у коремчето му да стискам леко или да го ''издрасквам'' с нокти..колкото да го възбудя оооще мъничко.Естествено това може и да не подейства при всички...
    Успех!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си