- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ОТГОРЕ ?
Ахаха не не това ме уби!
Сега нека да ти разясня.
За да мога да постигна тази цел трябва да знаеш, какво означават две думи:
сатира и сарказъм
Аз осмивам андонов и критикувам социалният порок, че не е отварял една допълнителна книга през живота си.
За целта използвам ирония, наричайки книгата - същество.
/край на урока, надявам се да съм бил полезен
Андонов, само на 20 съм, но разбирам как някой с по-високо IQ ти се струва на "26-28".
Аз не само, че разбирам но и мога (разбира се не всичко).
А съм във форума, защото когато имах проблем намерих решения и емпатия тук. Сега се старая да правя същото, за другите.
поздрави![]()
Последно редактирано от thefolenangel : 04-15-2012 на 13:00
Всъщност не.
Първо ми отне няколко секунди да зацепя кой, по дяволите, е Андонов и какво общо има с твоя пост. Представи си, не всеки потребител чете нападките между останалите, в случая между теб и MiroAndonow94. Не искам да ви се меся, продължавайте си. Просто ми се наби в очите това за книгата и съществото. И да - лишено е от смисъл.
Второ - благодаря за изключително безполезните линкове. Знам значението на понятията, подозирам дори по-добре от теб.
Използвайки ирония по презумпция би трябвало да кажеш нещо с насмешка - аз лично не виждам какво му е смешното да наречеш книгата същество. Може би ти го намираш за остроумно - извинявай, че не споделям мнението ти.
("Ти за книга чувал ли си?" е достатъчно според мен, но твоя си работа.)
Сатира не открих в това иронично изречение, но какво пък - явно има доста скрит сарказъм. (Ето тук да разясня и аз - и-р-о-н-и-з-и-р-а-м твоето "разбиране" на литературните термини и се възхищавам на умението ти да използваш както сатира, така и сарказъм, че и ирония в едно единствено въпросително изречение.)
Много сложни думички стана модерно да се ползват.
Не съм искала да те нападам, камо ли да те "убивам".
Следващия път провери термините, които използваш, в истински речник, а не в уикипедия.
Иначе хубави съвети даде по темата, съвпадат с мнението ми. Така и не разбрах защо толкова се засегна от един прост въпрос.
MiroAndonow94, с "майна" се обръщай към аверите си.
Последно редактирано от x7aZzy : 04-16-2012 на 08:35
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]