.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 268

Hybrid View

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Че евреите пък да не са много хубави ?
    Аре стига с тва Хитлер е най-голямото зло,а пък евреите най-хрисимите създания !
    Тук въобще не става дума за това, защо се захващаш за една думичка?! Къде съм казала че им симпатизирам?! Ни най-малко. Разказвам за тва лайно, за което само като си помисля ми идват толкова неприятни усещания, че чак се разтрепервам, а от факта че това говно ми цитира библията и говори за господ направо ми се повдига!

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Тук въобще не става дума за това, защо се захващаш за една думичка?! Къде съм казала че им симпатизирам?! Ни най-малко. Разказвам за тва лайно, за което само като си помисля ми идват толкова неприятни усещания, че чак се разтрепервам, а от факта че това говно ми цитира библията и говори за господ направо ми се повдига!
    Ахахах всякакви ги има,ама тоз наистина ше е чатнал ахаахах
    За конспирациите и аз съм склонен да им вярвам,но не на всички.Ето за атентатите от 11.09 това,че на клиповете се вижда как преди да се удари самолета в сградата избухва вече взрив.Не може да е друго освен заложен предварително взрив.
    А и да добавим факта,че в продължение на 14 дни преди атентата са спрели целия ток и са пробивали и къртили сградите,а хората били на работа и стоели на тъмно и не знаели какво толкова къртят и разпробиват.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Ахахах всякакви ги има,ама тоз наистина ше е чатнал ахаахах
    За конспирациите и аз съм склонен да им вярвам,но не на всички.Ето за атентатите от 11.09 това,че на клиповете се вижда как преди да се удари самолета в сградата избухва вече взрив.Не може да е друго освен заложен предварително взрив.
    А и да добавим факта,че в продължение на 14 дни преди атентата са спрели целия ток и са пробивали и къртили сградите,а хората били на работа и стоели на тъмно и не знаели какво толкова къртят и разпробиват.
    В теориите че зад атентатите на 9/11 стои заговор вярвам, тъй като съм изгледала много материали, информирала съм се и имам доказателства. Има и верни конспиративни теории, това е така. Важното е както казах, човек да има мярка, да използва ума си и да умее да преценя нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си