- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пожелание за рожден ден за приятеля ми
МНОГО ВИ МОЛЯ, помогнете ми! Спешно ми трябва пожелание за рожден ден за приятеля ми. Става на 18 съвсем скоро, а аз съм напълно блокирала. Купих перфектния подарък, перфектната картичка, ноо за пожеланиетоо...досега написах около 10 и нищо не ми се струва достатъчно добро...Моля ви, отчаяна съм, трябва ми пожелание, което да показва, че го обичам-да се наблегне повече върху платоничното, вместо еротичното. НАИСТИНА ВИ УМОЛЯВАМ да ми помогнете![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Няма как да е лично и чувствено, ако някой друг го е написал, а ти само си го копирала.. Даже е гадно, ако по някакъв начин момчето разбере.
Като си блокирала спри за няколко часа, после помисли пак.. Опитай се да се сетиш за хубави споделени моменти с него, за нещата, които е правил за теб и думите ще се появят на листа..
Успех.
Честит рожден ден, любов моя.
От цялото си сърце ти пожелавам да бъдеш истински щастлив, да мечтаеш и да осъществяваш мечтите си, да търсиш и да откриваш неоткриваемото, да се бориш и да покоряваш непокорното, да се просягаш и да докосваш недокосваното. Да пресътвориш всяка вещ и образ покрай теб и да се насладиш на всеки миг. А аз, аз винаги ще бъда там, до и заради теб. Ще се радвам на успехите ти и ще тръпна на поривите ти. Така никога няма да останеш сам и винаги ще има с кого да споделиш.
С цялата любов на която съм способна .....
например
"Миличко, пожелавам ти всичко, което се пожелава по рождените дни, но най-много ти желая секс с мен, всекидневно, за т'ва духай свещичките и да не се бавим вече. :*"
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Момчетата не се кефят на романтиката по начина, по който ние й се радваме.
А и аз бих предпочела нещо по-забавно, пред нещо банално и сладникаво.
Пф, преди не бях такава. ужс
<3
4XCOKИ
Естествено, че е смело и всеки сам преценява дали трябва, може и иска да напише нещо подобно. А що се отнася до това дали е лигаво, аз го написах на момента като за мой близък човек. На моя приятел пиша именно такива неща, защото ги чувствам и защото знам, че му е приятно да чете подобни неща. Като махнеш любовните думи и пак си е пожелание. Но всеки го разбира по свой си начин. Аз когато пиша се опитвам да съм искрена.
Трябва да са твои думи. Така ще са най-искрени и точни.
Това е пожелание за твой любим човек. Как ще питаш разни хора по форуми какво да му пожелаеш?
Помисли какво би искала да му се случи през следващата година, как би искала той да се чувства, какво би искала той да постигне и т.н и го опиши с думи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Абе не знам как звучи, ноо буквално копирах пожеланието на In*The*Face и го излепих на картичката, а след това добавих "обичам те безкрайно и се надявам да прекараме много незабравими моменти заедно". Все пак става на 18 ии искам картичката да е свързана с мисълта, че трябва да замени секс с любов и мързелуване с поемане на отговорност, затова гледам да е по...така :д
И все пак... това е твоето момче.. някак си е тъпо ние да ти измисляме посланието за картичката..
Най-важно е да искрено и да е от теб!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Съгласна съм с мненията по - горе..
Може ли малко по - в страни от темата.. да попитам какво му купи ? ;х
Опитвам се да посъбера малко идеи.![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Пожеланието ОПРЕДЕЛЕНО не е толкова персонално, колкото подаръка, но ... :д Ами купих му една тениска с къс ръкав от магазин "Антистар". Май го има само в Пловдив и Варна :/
Оо.. Варна - идеално. Поразрових се в интернет и наистина има много готини тениски. Мерси много.)
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
''Честит 18-ти рожден ден!...Знам ,това е старо и банално пожелание , но само за това се сетих ...Умувах и писах , но нито едно от многобройните пожелания ,за които се сетих не ми се стори достатъчно добро. Затова ти казва само едно - обичам те !...''..ПРОСТО МУ ГО СПОДЕЛИ !.(не е нужно да е като горното,за да е нещо твое !) ...Според мен ще се трогне ,че си отделила толкова време и внимание на пожеланието !..(а пък и тениската няма да остане на заден план !..Антистар нещата винаги къртят!!!)
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Ооо Йоанче :д познавам тее ей, томбой :д
Моля те , просветли ме !..:Д..Не харабия , идея си нямам коя си ....:х...сори , ама 1.имам паметта на златна рибка и 2.не помня никове...!..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Просто напиши това, което ти идва отвътре.
Тъпо и безсмислено е да копираш разни неща от интернет. Много по - добре е да напишеш това, което ти е на сърце и да го накараш по тоя начин да се разчувства.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥