- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви отблъсква и какво ви привлича?
Винаги съм бил фен. Не съм намирал нищо отблъскващо, напротив.
Идеята, че е "забранено" местенце играе голяма роля в удоволствието. Това, че партньорката ти се отдава напълно, като не ти отказва нито един начин, по който да те задоволи, това че ти има пълно доверие и знае, че няма да я нараниш..
Има странна близост в това, поне от моя гледна точка.. Пък и чисто физически, усещането е много по-различно от вагиналния секс (дори и без презерватив), тесничко и леко релефно, леко пулсиращо, нямаш притеснения къде ще свършиш..
Стига да има пълна хигиена, много доверие и търпение не виждам защо аналния секс е нещо лошо или нещо, от което трябва да се страхуваш. Всичко зависи от партньора ти.
Аз клизма не съм правила, гафове не е имало, но ако съм честна не съм и правила анален секс толкова често.
Пробвала съм го на задна, легнала настрани с гръб към него и в стандартната мисионерска, само че имам една възглавница под ханша. Това най-много ми хареса, заради... айде, ако на някой му е любопитно какво толкова много ми е харесало да ми пише на лично, че не ми е комфортно да споделям чак такива детайли в коментар![]()
*скимти* Прави ми се секс. Сега, веднага, моменталически.
Сиси, ако си ходила до тоалетна преди броени часове, клизмата е напълно ненужна. Не се виждам да правя непланиран анален, ама всеки път с тая клизма... Стига да не си го вади рязко и червото да ти е празно (съжалявам за грубия език), няма какво да стане.
Докато свикнеш е хубаво за първи път позата да е да сте легнали на една страна един зад друг - така наречените лъжички
Doggy също е подходяща
Е да ама и клизмата не е гаранция ,защото всичко зависи от метаболизма,освен ако клизмата не е непосредствено преди акта.Поправете ме ако греша!