- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гаджето ми ,дайте съвет
здравейте аз съм момче на 14 години и преди две седмици станах гадже с бившата ми с която бяхме гаджета преди 1 година аз много я обичам и тя твърди същото за мен излизаме следобед с компания или без прегръщаме се и си говорим и тва е във училище все едно не се познаваме само отвреме на време по някоя прегръдка и понякой път в часовете погледите ни се засичат , двамата се усмихваме и тва е. според мен това е така защото в даскало тя ходи с нейните приятелки а аз с моите приятели и затова според мен и двамата ни е срам да отидем при другия и да си говорим. навсичкото отгоре някои дни се виждаме само в даскало защото нея я наказват отвреме навреме и неможе да излиза и тогава си пращаме смси в които си пишем колко се обичаме и т.н. Искам всичко това да се промени искам по често да си говорим да се гушкаме и целуваме и т.н. както беше миналата година (тогава въобще не се пускахме от прегръдки целувки..... ) Дайте съвет какво да направя или какво да променя ?!!?
Ако сте в един клас ситуацията е конфузна.Такива връзки много трудно просъществуват.Но имате шанс - може би на нея просто я е срам да идва при теб докато сте на училище защото не знае каква ще е реакцията на приятелките й и как после ще я базикът.Бъди ти инициятавния - ходи при нея в междучасията,може да седнете заедно на чин,покажи и просто,че искаш по-често да сте заедно и смятам,че тя ще разбере намека.
Ами отиваш и си я прегръщаш, какво друго да направиш.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Срам ви е един от друг? И се наричате ... "гаджета"?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Детска история.. на 14 (бивша от когато сте били на 13..) нито се обичате, нито имате връзка в реалния смисъл на думата.. Като не идва при теб, ти отиди при нея.. И не виждам нищо срамно в това да имаш приятелка (пред твоите или нейните приятели).
щом си от Ботев Пловдив никъв респект не получаваш!
кое те кара да си мислиш че е детска история и откъде разбра че не се обичаме а съучениците ни знаят че сме гаджета и аз също не виждам нищо срамно в това но когато тя е заобиколена от 10 момичета мен ми е неудобно да отида при тях и да я прегърна или да я заговоря
то само това да ти е проблема.........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Детски му работи.
Какви гаджета сте вие и каква връзка имате , когато ви е срам да се прегърнете пред приятелите си. И какво от това , ако някой от тях ви види? Ето това прави историята детска. Нямате си и хал хабер от връзки и подобни, иначе голямата влюбена двойка, ама в кавички.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
добре ле немога да разбера помолих ви да ми дадете съвет а вие ми викате че били детски работи ми кат са детски недейте да коментирате
Ти така ли не разбра, че съветът на всички беше да отидеш и да я прегърнеш.... Или те е срам, че после приятелчетата ти ще се ебават с теб?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
конфузно щото сте мънички.. ако бяхте по-големи това нямаше да е проблем.. просто един ден като излезете си поговори с нея и и' кажи,че искаш да е като преди.. колкото до срама - що ви е срам ? нещо лошо ли правите ? другите нямат ли си ''гаджета'' ? .. един път отпуснете ли се пред класа си след това ще ви е по-добре за това го направете скоро....
^ ми както ти казах говори с момичето и като се разберете всичко ще е 6 ... колкото до това с междучасията просто си определете едно в което да сте само двамата и всеки ден точно тогава ще сте така,а останалото време с приятели![]()
о, боже.
Ако наистина се обичате, както твърдиш, едва ли щяхте да се подминавате по коридорите и да се правите, че не се познавате.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Отиди при нея , казваш на приятелките и "ще чакате сега" и си я гушкаш и каквото искаш я правиш !![]()