.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен Аватара на pepochko

Smile гаджето ми ,дайте съвет

здравейте аз съм момче на 14 години и преди две седмици станах гадже с бившата ми с която бяхме гаджета преди 1 година аз много я обичам и тя твърди същото за мен излизаме следобед с компания или без прегръщаме се и си говорим и тва е във училище все едно не се познаваме само отвреме на време по някоя прегръдка и понякой път в часовете погледите ни се засичат , двамата се усмихваме и тва е. според мен това е така защото в даскало тя ходи с нейните приятелки а аз с моите приятели и затова според мен и двамата ни е срам да отидем при другия и да си говорим. навсичкото отгоре някои дни се виждаме само в даскало защото нея я наказват отвреме навреме и неможе да излиза и тогава си пращаме смси в които си пишем колко се обичаме и т.н. Искам всичко това да се промени искам по често да си говорим да се гушкаме и целуваме и т.н. както беше миналата година (тогава въобще не се пускахме от прегръдки целувки..... ) Дайте съвет какво да направя или какво да променя ?!!?

Ако сте в един клас ситуацията е конфузна.Такива връзки много трудно просъществуват.Но имате шанс - може би на нея просто я е срам да идва при теб докато сте на училище защото не знае каква ще е реакцията на приятелките й и как после ще я базикът.Бъди ти инициятавния - ходи при нея в междучасията,може да седнете заедно на чин,покажи и просто,че искаш по-често да сте заедно и смятам,че тя ще разбере намека.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ами отиваш и си я прегръщаш, какво друго да направиш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Срам ви е един от друг? И се наричате ... "гаджета"?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Срам ви е един от друг? И се наричате ... "гаджета"?
    не ни е срам един отдруг а от съучениците ни по скоро

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Детска история.. на 14 (бивша от когато сте били на 13..) нито се обичате, нито имате връзка в реалния смисъл на думата.. Като не идва при теб, ти отиди при нея.. И не виждам нищо срамно в това да имаш приятелка (пред твоите или нейните приятели).

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

щом си от Ботев Пловдив никъв респект не получаваш!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho Виж мнението
    Детска история.. на 14 (бивша от когато сте били на 13..) нито се обичате, нито имате връзка в реалния смисъл на думата.. Като не идва при теб, ти отиди при нея.. И не виждам нищо срамно в това да имаш приятелка (пред твоите или нейните приятели).
    кое те кара да си мислиш че е детска история и откъде разбра че не се обичаме а съучениците ни знаят че сме гаджета и аз също не виждам нищо срамно в това но когато тя е заобиколена от 10 момичета мен ми е неудобно да отида при тях и да я прегърна или да я заговоря

Цитирай Първоначално написано от eastman47 Виж мнението
    щом си от Ботев Пловдив никъв респект не получаваш!
    кой си ти ле, я си мълчи , ти ли ще ми говориш за респект

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от pepochko Виж мнението
    мен ми е неудобно да отида при тях и да я прегърна или да я заговоря
    Ето това го прави детска история.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    то само това да ти е проблема.........
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Детски му работи.

Какви гаджета сте вие и каква връзка имате , когато ви е срам да се прегърнете пред приятелите си. И какво от това , ако някой от тях ви види? Ето това прави историята детска. Нямате си и хал хабер от връзки и подобни, иначе голямата влюбена двойка, ама в кавички.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

добре ле немога да разбера помолих ви да ми дадете съвет а вие ми викате че били детски работи ми кат са детски недейте да коментирате

Ти така ли не разбра, че съветът на всички беше да отидеш и да я прегърнеш.... Или те е срам, че после приятелчетата ти ще се ебават с теб?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ти така ли не разбра, че съветът на всички беше да отидеш и да я прегърнеш.... Или те е срам, че после приятелчетата ти ще се ебават с теб?
    "Хаха той си има гадже! ХАХА прегръщат се, какъв loser!"

В смис.. много зрялото отношение..

Авторе, хора преди мен отговориха на въпроса ти тъй че няма да повтарям..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Banned Мега фен
    конфузно щото сте мънички.. ако бяхте по-големи това нямаше да е проблем.. просто един ден като излезете си поговори с нея и и' кажи,че искаш да е като преди.. колкото до срама - що ви е срам ? нещо лошо ли правите ? другите нямат ли си ''гаджета'' ? .. един път отпуснете ли се пред класа си след това ще ви е по-добре за това го направете скоро....

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    конфузно щото сте мънички.. ако бяхте по-големи това нямаше да е проблем.. просто един ден като излезете си поговори с нея и и' кажи,че искаш да е като преди.. колкото до срама - що ви е срам ? нещо лошо ли правите ? другите нямат ли си ''гаджета'' ? .. един път отпуснете ли се пред класа си след това ще ви е по-добре за това го направете скоро....
    мерси най накрая да прочета някой свястен коментар а за това не че ни е толкова срам аз го обясних и по нагоре в коментар 8 ние се прегръщаме ,но аз искам да е както преди ,в училище да си говорим да се шрегръщаме т.н...

Banned Мега фен
    ^ ми както ти казах говори с момичето и като се разберете всичко ще е 6 ... колкото до това с междучасията просто си определете едно в което да сте само двамата и всеки ден точно тогава ще сте така,а останалото време с приятели

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ ми както ти казах говори с момичето и като се разберете всичко ще е 6 ... колкото до това с междучасията просто си определете едно в което да сте само двамата и всеки ден точно тогава ще сте така,а останалото време с приятели
    ще те послушам и да видим какво ще стане

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от pepochko Виж мнението
    здравейте аз съм момче на 14 години .............. аз много я обичам
    LOL.
    ROFL.
    Значи сте "гаджета", ама "двамата ни е срам да отидем при другия и да си говорим"?
    Abandon thread.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    о, боже.
    Ако наистина се обичате, както твърдиш, едва ли щяхте да се подминавате по коридорите и да се правите, че не се познавате.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Отиди при нея , казваш на приятелките и "ще чакате сега" и си я гушкаш и каквото искаш я правиш !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си