- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са хората от раздела?
Замисляли ли сте се какви хора пишат в раздела? Според съветите си как действат в своята реалност? Ако познавате някого от тук и го имате за по- близък, какви впечатления е оставил у вас? Не пишете конкретни никове или имена. Интересува ме мнението ви като цяло.
Добре де, пишете никове. Аз просто препоръчвам, за да няма сърдити или криворазбрани. :/ Ваше си е решението.![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 04-18-2012 на 20:03
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
От хората, които съм виждал на живо, хората са такива, каквито са и тук, което ме учуди приятно. Поне доколкото ги познавам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз познавам само един човек от тук. На живо е коренно различен, в добрия смисъл. Беше пускал тема тук преди много време и повечето потребители прочели темата му, останаха с лошо впечатление от него. На живо обаче е страхотен пич и хич не му липсва женско внимание (той за липсата на такова беше пускал тема).
И спря да се върти за миг земята..
пълни хуйове са, гаранция. познавам само няколко човека от целия форум, големи са кретени нема спор![]()
Идея нямам...
С нелоши впечатления съм от людете тука,само че на живо не познавам нито един от тях. :>
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
На живо познавам 2 човека. Единия е приятеля ми, а другия е бивша съученичка от гимназията. И двамата са горе/долу такива, каквито са в постовете си. Дори са по-мили и интересни на живо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Впечатленията - разнообразни, както и хората.
Не смятам че може да се съди по съветите, защото когато не е до твоята глава и си зад клавиатурата може да си много разумен, а когато ти се случи да се чудиш какво да направиш. Имам приятни впечатления от няколко потребители и неприятни от други. Учудват ме вулгарните коментари на деца на по 14-15-16 години, но всеки си е за него си. Сериозните хора тук не са малко и аз продължавам да смятам, че едно изречение и 5 отделени минути наистина могат много да помогнат на някой в нужда. За това е приятно освен просташки и иронични коментари да се четат и други. Тук мога да дам и много примери, ама нали без никове...
аз прекалено лош ли ви изглеждам ?![]()
![]()
от съветите на хората в раздела се отчайвам от българската действителност
лично се познавам само с един активен и днес потребител
хубавото е, че на живо е доста по-културен, мил и забавен![]()
В тоя раздел са клишетата и преследвачите на граматични грешки.
В този раздел са генерализиращите и "уникалните" и тези, които обичат израза "под общ знаменател"
Тъжното е, че вече 5 години промяна няма.
Всъщност има, ама е само в загубата на елементарни умения за иразяване.
а относно кофата, когато бях модератор имах няколкомесечен престой там и мисля че се разболях от няколко сериозни деменции едновременно.
Запознавал съм се на живо с няколко човека - kindergarden, lipsvashh_mi, PinkPan7her, 3oPuTy.
Не се различават много от това, което пишат във форума. Общо взето същото впечатление оставят. Имам желание да се срещна с още няколко човека. Да видим дали ще се получи.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Каква промяна да има? 14 годишните сега да са по-добре от 14 годишните преди 5 години? Няма как да стане.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Случвало се е и преди. Макар и много преди.
Обвинявам медиите.
^ обвинявай. МАЙ. ВСЕ ОЩЕ.
The blood that binds us ..till death unites us
От тук познавам около 10 човека може би...и няма разлика от това,което пишат и как мислят/говорят в действителност.То и от самите коментари понякога си личи до каква степен са истински и компетентни.Пък и някои потребители си носят слава.